VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Postavio je mjereno vrijeme.f1zd je napisao/la: 27.04.2019., 16:15 Hoće li startati 10. ako prođe dalje ili...? Možda čak i bolje uzeti kaznu i nove djelove motore kad je već takva situacija. Naravno ako ne moraju mijenjati šasiju ili mjenjač..
Ako bude dovoljno za prolaz u Q3, startat će 10.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pitanje je ima li on uopće više M guma, od ovih više nema ništa.F12000 je napisao/la: 27.04.2019., 16:18I mene to zanima, ako starta 10. i to na mediumu može se još nešto napraviti.f1zd je napisao/la: 27.04.2019., 16:15 Hoće li startati 10. ako prođe dalje ili...? Možda čak i bolje uzeti kaznu i nove djelove motore kad je već takva situacija. Naravno ako ne moraju mijenjati šasiju ili mjenjač..
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma kroz smijeh mu je odgovorio pa nije ispalo da mu je baš odbrusio.croatic f1 je napisao/la:Pitanje je sasvim normalno, ne kužim čemu takav odgovor Hornera, s obzirom na tablicu nema razloga za nadrkitisFerrari je napisao/la: 27.04.2019., 16:16 Horner je na pitanje Croftya hoće li žrtovati Gaslya za Maxa i dati mu slipstream niz ravnicu da bi ovaj dobio bolje vrijeme u Q3, rekao da se on bavi komentiranjem, a Red Bull će donositi odluke.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Što je rekao horner, nisam vidio?
Sad pokazali kako je ham mudro produžio u zavoju br. 8.
Sad pokazali kako je ham mudro produžio u zavoju br. 8.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Surfer
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernando, McLaren
Aha, hvala.Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 16:16 Horner je na pitanje Croftya hoće li žrtovati Gaslya za Maxa i dati mu slipstream niz ravnicu da bi ovaj dobio bolje vrijeme u Q3, rekao da se on bavi komentiranjem, a Red Bull će donositi odluke.
Komedija i jedan i drugi.
Hey, Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
No, have you?
No, have you?
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
A onda ok, ne gledam Sky pa mi je ovako zvučalo grubof1zd je napisao/la: 27.04.2019., 16:24 Ma kroz smijeh mu je odgovorio pa nije ispalo da mu je baš odbrusio.

@zeko:
Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 16:16 Horner je na pitanje Croftya hoće li žrtovati Gaslya za Maxa i dati mu slipstream niz ravnicu da bi ovaj dobio bolje vrijeme u Q3, rekao da se on bavi komentiranjem, a Red Bull će donositi odluke.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mučno je to gledati za nas Ferrarijevce, ali činjenica je da Hamilton nije napravio dugo vremena grešku koja ga je koštala ozbiljnog plasmana u kvalifikacijama i utrci. Mislim da nakon Baku-a 2016. ga nije ni jedna greška koštala dobrog rezultata, a iskoristio je od tad bruku greški konkurenata.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Birao na Manageru između Albona i Kvyata i izaberem Albona 

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 27.04.2019., 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ja sam na ovom još od jučer, što ga je ponudio @LH44, pa probaj

71139dc6d5587935fbd350f6a7d969890fcdc2d2