VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Bit će sutra zanimljiva utrka...na kladionici kuću na sc! 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Ajde Leklerovci da se spustite malo na zemlju,stvarno ne razumem cemu ta preterivanja. Talenat je jedno,zrelost i iskustvo nesto drugo.
Ima jedan majmun poremecen i bezobrazan na sporz lkubu kako se ponass i sta prica,to je strasno,ne znam cemu mrzynja prema Vettelu i ovde i u medijima uopste.
Ima jedan majmun poremecen i bezobrazan na sporz lkubu kako se ponass i sta prica,to je strasno,ne znam cemu mrzynja prema Vettelu i ovde i u medijima uopste.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobro je, da ja budem pozitivan sad, bolje u kvalifikacijama već u utrci
Ferrari je promašio s izborom guma, a Leclerc je htio previše od kruga u Q2 i jbg...

Ferrari je promašio s izborom guma, a Leclerc je htio previše od kruga u Q2 i jbg...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nisam gledao incident. Redari su morali pokazati duple žute, a Vettel usporiti, ukoliko se Ham vozio u rikverc. Sjeti se kako je Rosberg uzeo pole u Monaco.Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 15:50Nema, ali čisto za usporedbu, koliko ima nelogičnosti u tim pravilima. Neka je Vettel napravio ovo što je danas Hamilton, bi li za tebe realno bilo da za ovo ne bude kažnjen, a za onu u SAD-u bude. Da je se i Vettel dns prekočio u tom zavoju kao što je Hamilton, nastalo bi ozbiljno sranje, koje bi u najboljem scenariju koštalo obe ekipe novih dijelova.Har Kl je napisao/la: 27.04.2019., 15:44Ne, nego će biti dozvoljeno sve dok se pravilima ne zabrani.Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 15:39
Vraćao se u rikverc na stazu, kad je Vettel prolazio. Evo sad kažu na SK1 da je dozvoljeno vraćati se u rikverc na stazi. U redu, bit će dozvoljeno dok neko sranje ozbiljno ne nastane...![]()
Vettelova kazna nema nikakve veze sa ovom situacijom.
Ako su bile žute zastave, u redu, ipak se radi o drugačijim uvjetima na stazi. Ali svejedno, ovakve stvari će kad tad dovesti do ozbiljnog incidenta.
Ako je iko mogao popiti kaznu to je Vettel.
Ukoliko nisu pokazali žute zastave, to je propust sudija.
Slažem se ja da je Vettelova situacija bila skroz bezopasna. Sjećam se da je @Ferrari stavio on board. Međutim to je univerzalno pravilo koje vrijedi za sve staze.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zamalo i Vettel završio u zidu.
- Michael Schumacher
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Ono kad se Lekler provoza u Meci do boksa 

-
kasalo
- Karting
- S nama već: 6 god 2 mj
Znaci ista je stvar zavrsiti u zidu ili ne?blown diffuser je napisao/la: 27.04.2019., 16:01Njega su milimetri dijelili da oba ferrarija budu u zidu.
- Surfer
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernando, McLaren
Što se to događa sa F1 TV - zar oni prekidaju prijenos u ovakvim odgodama?
Ili je to samo kod mene?
Ulogiram se, pa me izlogira, pa me ulogira, pa me traži pretplatu koju imam...
Ili je to samo kod mene?
Ulogiram se, pa me izlogira, pa me ulogira, pa me traži pretplatu koju imam...

Hey, Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
No, have you?
No, have you?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pravio najmanje grešaka dosad i jedna će ga koštati barem podija u utrci. Jebiga, ima vremena da uči na pogreškama, samo što Ferrariju ponestaje vremena da se konsolidira