vidim ima poznatih, manje poznatih i nepoznatih.. reklo bi se svi su tu hehe..
pohvale za stranicu i rad na njoj. lijepo je da svaki dan uleti pokoji clanak te da ima kolumni i videa i tweetova i svega.. super..
no dosta o mom novom forumu, ajmo malo o meni

igor, 27 g. zapresic.. zaposlen, uskoro zauzet za ozbiljno o tako...
pratim od 2004 aktivno a do tada neaktivno. do tada nije postojao sport nego samo crveni bolid uvijek na istom mjestu, tamo daleko naprijed

navijam za hmm.. ham mi je favorit i volim ga zbog njegovog talenta i onog vozackog instinkta.. ostavlja dojam da ne mora trenirat ni nista nego samo sjest i eto ga.. brz kao malo njih.. ogroman talent kojemu je voznja f1 bolida bas jednostavna...
nadalje tu je i seb koji kad fod pobjedi meni drago. fantastican decko. savrsen vozac. bezgresan. ogroman radnik. jednostavan. duhovit. emotivan. fantasticno brz. jednom rjecju svabo

i treci je max koji je bomba kakvu dugo nisam vidios tim da moram reci da je sainz mozdaza sada i bolji. nekakomi se sainz manje muci i lakse dolazi do visih pozicija ali to je mozdasamo dojam. ne znam koliko kvarova je koji imao ali sainz je takodjer cudo.
od njih dvojice tek se moram odlucit za jednog jer sada su strasno jednaki i savrseni vozaci. a tek poceli!!
eto...