@F12000
Pa baš mi je zbog toga bilo jako čudno, znam da oni nešto posebno bogati, čak i u odnosu na nas
Mada i BDP nije uvijek toliki pokazatelj ekonomske moći, mi bismo onda bili jači od Kine
Da ne skrećemo sa teme
gjoko-mkd je napisao/la: 27.04.2019., 12:36
Kažu da je Fetel išao sa manje krila od Leclera
Možda mu bude prednost u utrci.
U trećem sektoru ni jedan vozač Ferrarija nije među prvom petoricom u Speed Trap-u. Leclerc je u prvom sektoru bio brži za 5km/h od Vettela, dok je u drugom Vettel bio brži od Leclerca za 2km/h...
Kladim se da je Mercedes tik uz Ferrari po brzini. Ljubičasto pa dva žuta, moš mislit
Biće dobre kvale, još da Gasly povuče Maxa
Mislim da je red bullu veći problem downforce nego motor jer je razlika između TR i njih premala.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
F12000 je napisao/la: 27.04.2019., 12:55
Da nisam siguran da Leclerc može pobijediti ovdje u gorem automobilu, uz lošu strategiju i Ferrarijevu sreću ne bih uopće bio njegov fan
#SamoPozitiva
Opet kažem, polako. Bitno je da se pobjedi, a ne šta se može, đaba sve to ako se opet desi nešto slično ko u Bahrainu.
Jedno je sigurno, Leclerc pokazuje zavidnu brzinu i Vettel će se sve teže uspjevati izboriti s tim. Ali neka, Vettel je imao velikih propusta prošli sezona i bolje je da neko to može iskoristi i biti bolji od njega
Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 12:26
Uzeo si F1 Access na mjesec dana da probam, zbog live timinga. I kasni mi prijenos na SK1 10sec za live timingom, da li ima kakva caka da se uštima kašnjenje live timing tabele :/
Imaš u donjem lijevom kutu gdje možeš pauzirati i podesiti live timing.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
f1zd je napisao/la: 27.04.2019., 12:20
Jbt malo gledam ovaj Baku, gdje je to u usporedbi s bilo čim na našim prostorima. Avion za naše gradove.
Iz najstarijeg si grada u Hrvatskoj sa zapanjujućom arhitekturom i poviješću. Zadar je izmislio grad za ove naftaše koji su napravili arteficijalni grad u zadnjih 100 godina. Ovo su praktički samo kulise, nema tu težine.