gle, sad barem znate sve, sljedece godine morate donjeti dva bolida na testiranje. tu je kvaka. vi ste imali samo jedan, kao i svi drugi, i zato ste iza, kao i svi drugi. da ste ko mi donjeli dva eto

nije samo krilo, felge... fata je fata al dva put je dva put
salu na stranu, vec sam pisao i cini mi se da se upravo to desava... previse promjena. ferrarijeva najveca mana je nestrpljivost i sto hoce na silu sve.
jebes momcad di vozac traje najduze. jebes firmu di radnik u 5 godina u toj firmi promjeni 5 sefova, 2-3 direktora, pola sektora odrzavanja itd...
binoto kakav god maher da mozda je dzaba mu. nema stabilnosti. ako u dvije tri godine ne postane prvak smjenit ce ga i tako dalje. zasto horner nije smjenjen? nakon 4 naslova 5 godina nista, cak ni drugi. ali ga se ne mjenja. ne znaci da ne zna ako nije prvak par godina...
ferr bi sve na brzinu. doveli bi novog covjeka i sad kao to je nova stranica u ekipi i od sad smo prvaci. ne ide to tako dragi moji talijani.
za naslov treba ohladit glavu, odabrat najbolje moguce vodstvo i dati im vremena, 5-10 godina ako treba ali kada takva jedna ekipa postane prvak nece ih se lako skinuti iducih par godina bas kao sada merc, ili onda rbr...
ovako je proslo preko 10 godina i nema naslova jos dugo. nemoze binoto koji je tek doso pohvatat i poslozit sve i par mjeseci pa da je Bog. pogotovo u sportu kao f1 gdje je vise u avionu nego u uredu nekom... predinamicno je i brze promjene samo ukopavaju sve dublje i dublje!! nema nista na silu i to je to...
najveci krivac je taj talijanski temperament, dispet, nestrpljivost... u normalnim ekipama sef traje a vozaci prolaze. u ferr vozaci traju a sefovi prolaze.. pa ko tu koga