Daj molim te......Michael Schumacher je napisao/la:Ferrari je od mogućeg svjetskog prvaka u liku Leclera napravio spreacinu. Može Vettel donijeti novaca koliko hoće ali spor je i puca pod pritiskom. Posve promašena politika prvog vozača i uništavanje mladog vozača na ustreb ničega. Jebavll vas ponos da vas jebal koliko godina ce proc da nesto ucine i progledaju 15?
Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobar pokušaj.Michael Schumacher je napisao/la: 14.04.2019., 13:26 Ferrari je od mogućeg svjetskog prvaka u liku Leclera napravio spreacinu. Može Vettel donijeti novaca koliko hoće ali spor je i puca pod pritiskom. Posve promašena politika prvog vozača i uništavanje mladog vozača na ustreb ničega. Jebavll vas ponos da vas jebal koliko godina ce proc da nesto ucine i progledaju 15?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Toga se i bojim...
Vise me je briga za Leclerca nego za ovu izgubljenu sezonu. Bit ce jos godina za njega u Ferrariju, i sanse da se osvajaju naslovi. Ali nastave li ga ovako sputavati na stazi unistit ce ga i nece nista bit od njega.

Vise me je briga za Leclerca nego za ovu izgubljenu sezonu. Bit ce jos godina za njega u Ferrariju, i sanse da se osvajaju naslovi. Ali nastave li ga ovako sputavati na stazi unistit ce ga i nece nista bit od njega.

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari
- Formula 1
Nitko ga ne sputava...ono što on mora shvatiti, da je on ZAPOSLENIK Ferrarija...isto kao i Vettel...i ako ti ekipa kaže da se zamijenite, onda se zamijeni i bez priče.
Ne rade to da bi ti uništilo utrku, ako već sada u tek trećoj utrci ne vjeruješ ekipi onda ne znam što da ti kažem...tek mu je 21, nema potrebe za dramom.
Ako se Vettel mogao micati Kimiju, i Kimi Vettelu bez neke velike drame onda zbilja ne vidim problem.
A ova dvojica imaju ohoho utakmica u nogama i obojica su prvaci.
Neka se navikne da neće sve ići kao po špagu...pogotovo u Ferrariju.
Jer vidiš mene je više briga za Ferrari nego za Leclerca i Vettela. Ekipa ispred svih, a ne glumljenje žrtve i cviljenja na team radiu.
Ne rade to da bi ti uništilo utrku, ako već sada u tek trećoj utrci ne vjeruješ ekipi onda ne znam što da ti kažem...tek mu je 21, nema potrebe za dramom.
Ako se Vettel mogao micati Kimiju, i Kimi Vettelu bez neke velike drame onda zbilja ne vidim problem.
A ova dvojica imaju ohoho utakmica u nogama i obojica su prvaci.
Neka se navikne da neće sve ići kao po špagu...pogotovo u Ferrariju.
Jer vidiš mene je više briga za Ferrari nego za Leclerca i Vettela. Ekipa ispred svih, a ne glumljenje žrtve i cviljenja na team radiu.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
RBR nikada nije ni bio Red Bull Renault, već Red Bull Racing.zjurina je napisao/la: 14.04.2019., 08:55RedBullRenault ??? ... Renault ***????![]()
![]()
je je to su oni od lani...lol

-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Ma daj sta se raspravljate sa ovim strucnjacima koji razumeju da se Leclerc sputava i da je on svetaki prvak vec samo jos mu nije trofej urucen.
Slusao sam mu i izjavu nakon trke,pokusava da se pravi pametniji nego jeste.
Slusao sam mu i izjavu nakon trke,pokusava da se pravi pametniji nego jeste.
- Ferrari
- Formula 1

- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Pa covjece bozji razumim za momcadske odredbe i nemam nista protiv toga.
Da je barem ostalo onako kad su zamijenili mjesta, Vet treci a Lec cetvrti. Ne bi se nitko bunio. Ali ne, oni su unistili Leclercu utrku sa toliko glupih odluka na pit wallu da je to strasno. E zato ja govorim da su katastrofalna momcad. I bar ono nesto malo sto funkcionira, i to su u stanju pokvariti.
Trebaju se povuci neki drasticni potezi sto se tice stratega i inzinjera na pit wallu, jer ovo vise ne moze ovako. Pa nije mi jasno, zar ne postoji netko tko je bolji od trenutne ekipe tamo, pa da ih ne mogu zamijeniti. A vjerujem da ih takvih ima!
Prvo se rijesiti onog Mercedesovog livadica Jock Cleara

Da je barem ostalo onako kad su zamijenili mjesta, Vet treci a Lec cetvrti. Ne bi se nitko bunio. Ali ne, oni su unistili Leclercu utrku sa toliko glupih odluka na pit wallu da je to strasno. E zato ja govorim da su katastrofalna momcad. I bar ono nesto malo sto funkcionira, i to su u stanju pokvariti.
Trebaju se povuci neki drasticni potezi sto se tice stratega i inzinjera na pit wallu, jer ovo vise ne moze ovako. Pa nije mi jasno, zar ne postoji netko tko je bolji od trenutne ekipe tamo, pa da ih ne mogu zamijeniti. A vjerujem da ih takvih ima!
Prvo se rijesiti onog Mercedesovog livadica Jock Cleara

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Soooo trueHar Kl je napisao/la: 14.04.2019., 12:17 Čestitke pobjednicima. Zasluženo 1-2.
Utrka čista petica, ali 5/10.
Pobjeda kakva god da je, dobra je. Ne mora svaka biti spektakl.
Nema se tu šta puno komentarisati, što se Ferrarija tiče. U odnosu na VN Bahreina može se reći da su zadržali brzinu u zavojima, dok su istovremeno izgubili brzinu na pravcima.
Očiti detune motora.
Hamilton odlično startao i rutinski zadržao poziciju do kraja.
Bottas je startao solidno. Vidjelo sa na Vettelovom on-board da je on djelić sekunde krenuo kasnije od LH i SV i to je bilo dovoljno da izgubi poziciju na startu.
Vettel i Leclerc ... Meni je svejedno šta Ferrari radi od svojih vozača. Ono što ja mogu primijetiti kod navijača, je određena količina licemjerja kad se porede kako taktike Ferrarija i Mercedesa, tako i njihovi vozači. Mercedesovi potezi su prljavi, ljigavi, na nivou gamadi i gnjida, dok su Ferrarijevi pametni. I čak ni to ne znaju uraditi kako treba već zakasne bar jedan krug.
Mercedesovi vozači su sluge, wingmani, batleri, dok su drugi šampioni koji trebaju čekati svoje vrijeme.
Vidim piše se o dominaciji 3x1-2/3 ...
Zaostaci Ferrarija u Kini u odnosu na Mercedes su manji od zaostatka Mercedesa u Bahreinu. Zašto više i nije toliko bitno pitanje.
Bitno je da je zvijezda Ferrarija danas bila Binotto, šef pun strasti za F1 koji očito nije dorastao zadatku, kao što to radi danas nevidljivi Wolf, dok testira izmjenu guma za neki SC koji će se sigurno desiti u budućnosti.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zapamtio sam ovaj tvoj post ferrari pa sam ostao šokiran kad je većina otišla dva puta u boks.Ferrari je napisao/la: 13.04.2019., 12:08Prvih 5 da.
A i ovi ostali koji startaju na softu će također ići na jedno zaustavljanje.
tvoje riječi meni imaju neku težinu.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
@zeko, i meni je bila čudno kada su krenuli sa drugim zaustvljanjima u box, jer je po predikcijama (Pirellija) "medium-hard" bila navodno najbrža taktika.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
Tvoj RBR zajebao svezekohonda je napisao/la: 14.04.2019., 15:07zapamtio sam ovaj tvoj post ferrari pa sam ostao šokiran kad je većina otišla dva puta u boks.Ferrari je napisao/la: 13.04.2019., 12:08Prvih 5 da.
A i ovi ostali koji startaju na softu će također ići na jedno zaustavljanje.
tvoje riječi meni imaju neku težinu.![]()

Da nije Max krenio rano u boks, mislim da bi svi produžili taj prvi stint, a ovako je to bio domino efekt.
Ja isto nisam očekivao da će ići 2 puta u boks...mislim da je ta odluka kasno došla za sve. Znamo da je kod Ferrarija Plan A bilo jedno zaustavljanje (a i u mečke), pa su Leclercu rekli Plan B i eto...otišli na dva zaustavljanja.
Može biti da je degradacija ipak nešto veća ove godine jer su gume tanje.
Zanimljivo je da su Ricciardo, Perez, Kimi i Albon odradili jedno zaustavljanje i završili u bodovima.
Od toga je Albon startao na Softu, kao i Ricci, dok su Perez i Kimi startali na Mediumu.
Znači ipak je jedno zaustavljanje bilo nešto bolje u midfieldu

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Očito nisam jedini kojem Leclercovo kukanje i dramatizairanje ide na kuki.
"What a little star." May 26, 2012.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni se činilo da je Red Bull izazivao SC, a iako ne bude SC, kontali su da bi ih do kraja mogli stignut, jer bi medium pao s klisure. Ali Mercedes je to odmah skontao jbte, dupli box, ne daju Safetu ni kruga slučajnosti 

- Ferrari
- Formula 1
Za sve ove koji kukaju...pogledajte vremena prije i poslije zamjene...Vettel je ipak bio brži čak i nakon 10 krugova iza Leclerca gdje je i pregrijao gume.
Vettel je stalno unutar 7-8 desetinki, a Leclerc u čistom zraku ne radi razliku veću od pola desetinke u krugu...

Toliko o sputavanju.
Vettel je stalno unutar 7-8 desetinki, a Leclerc u čistom zraku ne radi razliku veću od pola desetinke u krugu...

Toliko o sputavanju.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Ferrari
Uzaludno je to sve.. Realno trebaju bit razocarani svi jer se Leclerc nije maknuo odmah da Vettel proba ganjat vodecu dvojku.. Sve je tu krenulo krivo i kasnije na gore za Ferrari..
Uzaludno je to sve.. Realno trebaju bit razocarani svi jer se Leclerc nije maknuo odmah da Vettel proba ganjat vodecu dvojku.. Sve je tu krenulo krivo i kasnije na gore za Ferrari..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
Ma ne, nego sada će biti 165 članaka o ovoj temi...kako zločesti Ferrari i Vettel "rade štetu mladom Charlesu"...a odmah smo svi ovdje govorili u petom krugu kako trebaju zamijeniti pozicije jer je ovaj bio brži.CrashOverride je napisao/la: 14.04.2019., 17:09 @Ferrari
Kada je vozač u prljavom zraku, stalno vozi ista vremena, a ovaj naprijed u čistom ne radi posebnu razliku...onda je ovaj vjerojatno brži od njega.
Nema velike filozofije.
Ono što je Ferrari sjebao je strategiju Leclercu, ali ni to nije ništa novo jer već se sjebavalo i Vettela i Kimija sa nikakvim strategijama. To je samo jedan novi dan u uredu kako se kaže.

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mislim da to ne bi Ferrarijevim stratezima nikad palo na pamet, nikad...LH44 je napisao/la: 14.04.2019., 15:30 Meni se činilo da je Red Bull izazivao SC, a iako ne bude SC, kontali su da bi ih do kraja mogli stignut, jer bi medium pao s klisure. Ali Mercedes je to odmah skontao jbte, dupli box, ne daju Safetu ni kruga slučajnosti![]()
Ja jos ne mogu vjerovati sta su Leclercu napravili od utrke, zanemarimo propuštanje Seba

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
Aj ti to objasni nekome.Ferrari je napisao/la: 14.04.2019., 17:16Ma ne, nego sada će biti 165 članaka o ovoj temi...kako zločesti Ferrari i Vettel "rade štetu mladom Charlesu"...a odmah smo svi ovdje govorili u petom krugu kako trebaju zamijeniti pozicije jer je ovaj bio brži.CrashOverride je napisao/la: 14.04.2019., 17:09 @Ferrari
Kada je vozač u prljavom zraku, stalno vozi ista vremena, a ovaj naprijed u čistom ne radi posebnu razliku...onda je ovaj vjerojatno brži od njega.
Nema velike filozofije.
Ono što je Ferrari sjebao je strategiju Leclercu, ali ni to nije ništa novo jer već se sjebavalo i Vettela i Kimija sa nikakvim strategijama. To je samo jedan novi dan u uredu kako se kaže.
Elem, okačiš sad propuštanje, ono što je loše po Ferrari je:
1. Benz je očigledno brži - motor, aero,.... - sve komplet.
2. Ferrari i dalje ne uči na prošlogodišnjim greškama - trebali su Leclrercu izričito narediti još u 4.--5. krugu da pusti Vettela naprijed - vjerovatno bi imali 3-4 na kraju trke
3. Katastrofalni boxovi za Leclerca, tj. po običaju, uništavanje trke jednom od vozača.
Ono pod 1. je i najbitnije, jebeš sve ostalo, jer je lakše i kad se uprska strategija, a imaš brzine da to "popraviš" do kraja trke i slično.
E da, i još jednom, pomokrim im se na ono novo pravilo za bod za FL.
Znao sam da će se prvo na Ferrariju slomiti.
Još onaj panj jedva napravi FL na novim crvenim gumama.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”