Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Bas gledam snimku... I covjece Vettel je cijeli krug bio tu negdje sa Bottasom. Negdje Vettel prvi, negdje Bottas, i to sve razlike od pola metra.
I onda odjednom u predzadnjem zavoju malo pocinje kasniti, a najvise je izgubio u zadnjem zavoju, jer je prerano poceo skretat pa je trebao napraviti malu korekciju i tu je imao dosta losiji izlazak prema startno ciljnom pravcu.
Koliko mogu vidit Ferrari je bolji na kocenju. Dosta kasnije koci Vettel od Bottasa u ovome videu.
I onda odjednom u predzadnjem zavoju malo pocinje kasniti, a najvise je izgubio u zadnjem zavoju, jer je prerano poceo skretat pa je trebao napraviti malu korekciju i tu je imao dosta losiji izlazak prema startno ciljnom pravcu.
Koliko mogu vidit Ferrari je bolji na kocenju. Dosta kasnije koci Vettel od Bottasa u ovome videu.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/F1/status/1117115732687564800
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Derek Warwick na gridu, Brundle ga pita tko će dobiti tj. za koga navijaš da dobije utrku, a Warwick ko iz topa: Hamilton
Kaže zbog Silverstonea

Kaže zbog Silverstonea

Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 14.04.2019., 07:55, ukupno mijenjano 2 puta.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
http://www.easysport.tv/games/formula1/zelot je napisao/la: 14.04.2019., 08:00 Jutro.. jel i vama sugav i zvuk na ace streamu?
Uvijek mi je neki krestav zvuk.. jel ima netko link sa dobrim zvukom jer ovo bas kresti
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

- Vettel-Ferrari
- Formula 1

Zašto zbog Silvestrone-a?
- Ferrari
- Formula 1
Valjda zato što nikad nije pun do zadnjeg mjesta

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Čovjek je lokalpatriot, želi da HAM pobijedi da bi britanci napunili Silverstone, pa da utrka ostane u kalendaru. Sasvim logično razmišljanje, ali za nekog tko nije ni na koji način direktno uključen u utrke.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ja uzeo kod za acestream sa reddita i zasad radi super. I slika i zvuk. Neznam tocno koji od onih ponudenihzelot je napisao/la: 14.04.2019., 08:00 Jutro.. jel i vama sugav i zvuk na ace streamu?
Uvijek mi je neki krestav zvuk.. jel ima netko link sa dobrim zvukom jer ovo bas kresti

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Aha, mislio sam da se htio referirati nešto na prošlosezonsku utrku.
Osobno, uzbuđenje pred ovu utrku je na 40-50% od uzbuđenja pred Bahrain. Čim Ferrari ima puno za izgubiti, nervoza je na maksimumu i nažalost nerijetko to izgube, na ovaj ili onaj način...
Ma da, Max bi mogao biti neuračunljiv, što bi moglo pokrenuti lančanu reakciju. Tako da, uvijek je Ferrari pod pritiskom da izgubi subotom postignuto, kadkad i vanjskim čimbenicima, ali češće unutrašnjim.
Osobno, uzbuđenje pred ovu utrku je na 40-50% od uzbuđenja pred Bahrain. Čim Ferrari ima puno za izgubiti, nervoza je na maksimumu i nažalost nerijetko to izgube, na ovaj ili onaj način...
Ma da, Max bi mogao biti neuračunljiv, što bi moglo pokrenuti lančanu reakciju. Tako da, uvijek je Ferrari pod pritiskom da izgubi subotom postignuto, kadkad i vanjskim čimbenicima, ali češće unutrašnjim.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 14.04.2019., 08:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
HvalaFerrari je napisao/la:http://www.easysport.tv/games/formula1/zelot je napisao/la: 14.04.2019., 08:00 Jutro.. jel i vama sugav i zvuk na ace streamu?
Evo istrazujem bas... Valjda cu naci nesto ...AlkY je napisao/la:Ja uzeo kod za acestream sa reddita i zasad radi super. I slika i zvuk. Neznam tocno koji od onih ponudenihzelot je napisao/la: 14.04.2019., 08:00 Jutro.. jel i vama sugav i zvuk na ace streamu?