Prilično nerelane i neostvarive želje u ovom trenutku. Mislim da je mogao imati još jedan naslov tamo prije, ali je sa svojim glupostima i gubljenjem živaca sam sebi napravio medvjeđu uslugu.alonso5 je napisao/la:Takav sofer a "samo" 2 naslova SP nadam se da ce osvojit najmanje jos 1.
A dosta puta je bio taj splet nesretnih okolnosti jbte pa za 8 bodova izgubis 3 naslova pa to nije malo a tu je dosta imao i manjka srece ali bilo je slucajeva kada on nije bio kriv npr. sezona 2012 i startovi na Spa i Suzuki.luka vz je napisao/la:Prilično nerelane i neostvarive želje u ovom trenutku. Mislim da je mogao imati još jedan naslov tamo prije, ali je sa svojim glupostima i gubljenjem živaca sam sebi napravio medvjeđu uslugu.alonso5 je napisao/la:Takav sofer a "samo" 2 naslova SP nadam se da ce osvojit najmanje jos 1.
Znanje ima, ali nije to uvijek dovoljno - treba znati gdje u kojem trenutku biti.
Nije trebao bježati iz McLarena prvi put radi svog ega pa je mogao dobiti iduće godine bolid spreman za naslo.alonso5 je napisao/la:A dosta puta je bio taj splet nesretnih okolnosti jbte pa za 8 bodova izgubis 3 naslova pa to nije malo a tu je dosta imao i manjka srece ali bilo je slucajeva kada on nije bio kriv npr. sezona 2012 i startovi na Spa i Suzuki.luka vz je napisao/la:Prilično nerelane i neostvarive želje u ovom trenutku. Mislim da je mogao imati još jedan naslov tamo prije, ali je sa svojim glupostima i gubljenjem živaca sam sebi napravio medvjeđu uslugu.alonso5 je napisao/la:Takav sofer a "samo" 2 naslova SP nadam se da ce osvojit najmanje jos 1.
Znanje ima, ali nije to uvijek dovoljno - treba znati gdje u kojem trenutku biti.
Valjda ce Honda napravit nesto pa da se moze boriti za naslov jer glupo ga je gledati svaku utrku kako odustaje ili kako se bori za 15 poziciju.
Pa nije sam sebi probusio gumu no dalo bi se o tome raspravljati ali...mzf1 je napisao/la:@alonso u Suzuki 2012. Alonso nije kriv? Jesi ti siguran u to.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x8o_f8F_j1U[/youtube]alonso5 je napisao/la:Pa nije sam sebi probusio gumu no dalo bi se o tome raspravljati ali...mzf1 je napisao/la:@alonso u Suzuki 2012. Alonso nije kriv? Jesi ti siguran u to.