evo da se i ja javim.
očekivano mm slavio, ali nisam očekivao ovakav rastur od starta do cilja.
zahvale doktoru na odličnoj utrci i zavaršavanju ispred dovija.
utrka osim borbe za prvo mjesto je bila dosta zanimljiva.
jorgovan užasan.
mislim da je ona kazna za cala bila nepravedna. prikazali su bili snimku i ništa nije bilo. sad čitam: https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... i/4362745/
freddie spencer, najdraži mi vozač iz ranog djetinjstva.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Bojim se da je ova sezona već gotova. Yamaha je jedina koja bi u idealnim uvjetima mogla konkurirati hondi, međutim oni su zakazali ( opravdano ili ne, ne znam ni sam ) kod promjene pravila. Mislim da ih ni mišelinke baš ne služe u odnosu na bridgestone. A Vinales... ne znam. Ne kužim koji je njegov problem. Očito neki vozači nisu isti u moto 2 i moto gp utrkama.
Da nije malo predugačka za motore?
Koliko znam, Spa nema kraćih konfiguracija?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I eto ga, jedini čovjek koji je mogao spriječiti Marcovu pobjedu ovdje je to i učinio. Rossi gotovo sigurno prelazi u vodstvo u ukupnom poretku, bit će hypea