Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Vjerojatno nije neki straŔan problem, jer to onda ne bi ni spominjao. TjeŔi me taj radio... Možda je mislio na sjebani out lap, loŔ setup ili osobnu greŔku, ugl niŔta kardinalno nadam se.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne vjerujem...teorijski krug Hamiltona je bio 31.177...Ferrarija 31.5xx
I to je Hamilton napravio najbolje sektore u drugom i treÄem ako se dobro sjeÄam na Medium gumama u drugom pokuÅ”aju.
I to je Hamilton napravio najbolje sektore u drugom i treÄem ako se dobro sjeÄam na Medium gumama u drugom pokuÅ”aju.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
pre bih rekao da Ferari nije iskoristio potencijal nego Mercedes. Ferari je mogao i morao da uradi brže krugove. ne verujem da bi to bio dovoljno za drugo ili prvo mesto, ali razlika bi bila veÄa
I opet mislim da je neki Mercedes u Q2 uradio brži krug na crvenim gumama
I opet mislim da je neki Mercedes u Q2 uradio brži krug na crvenim gumama
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Obojica su najbrži krug odvozili na mediumu, isto kao i oba Ferrarija te Verstappen. Vjerojatno te buni Äinjenica da je Bottas izaÅ”ao na softu u drugom pokuÅ”aju, ali on tad nije poboljÅ”ao vrijeme.gjoko-mkd je napisao/la: 13.04.2019., 19:52 I opet mislim da je neki Mercedes u Q2 uradio brži krug na crvenim gumama
- Ferrari
- Formula 1
IÅ”ao je Bottas na Soft gume (da valjda dobije osjeÄaj za Q3 napad) kao i Vettel i Max...ali ono standardno uspore u zadnjem zavoju namjerno.croatic f1 je napisao/la: 13.04.2019., 19:58Obojica su najbrži krug odvozili na mediumu, isto kao i oba Ferrarija te Verstappen. Vjerojatno te buni Äinjenica da je Bottas izaÅ”ao na softu u drugom pokuÅ”aju, ali on tad nije poboljÅ”ao vrijeme.gjoko-mkd je napisao/la: 13.04.2019., 19:52 I opet mislim da je neki Mercedes u Q2 uradio brži krug na crvenim gumama
Bottas nije iŔao toliko brže na Softu u usporedbi sa Medium gumom. Možda par desetinki.
A to se i vidi na Q3 vremenima sa Soft gumom. IŔli su tek nekoliko desetinki brže od Q2 vremena na Mediumu.

-
ujac
- Karting
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Nesto me trta da nebi sutra bio opet nekakav spin u tom zavojugjoko-mkd je napisao/la: 13.04.2019., 19:59 EDIT:gledao sam paralelni video od Botasa i fetela......Fetel je najviÅ”e izgubio na izlazu iz predzadnje krivine. Nema mehaniÄkog gripa ili je bolid proklizao toÄkovima
Kasnije Äu napraviti screen shoot-ove

Nemam potpis.
-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Bit ce zanimljivo sutra.. ferr na ravnicama merc i rbr u zavojima... Ako se ferr probije naprijed onda bi mogli zadrzati pozicije zbog brzine na pravcu s druge strane ako ne onda moguce da ce im pravci biti prekratki jer ce ovi kroz zavoje napraviti distancu.
Bas me zanima. Dugo nismo imali slucaj da jedni idu na brzinu na pravcima a drugi u zavojima... Jedva cekam. Bas sam uzbudjen

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Bas me zanima. Dugo nismo imali slucaj da jedni idu na brzinu na pravcima a drugi u zavojima... Jedva cekam. Bas sam uzbudjen

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
-
Perica9
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
NeÄe , ipak gledaÅ” Äetverostrukog svjetskog prvaka , a ne susjedovog sinaujac je napisao/la: 13.04.2019., 21:35Nesto me trta da nebi sutra bio opet nekakav spin u tom zavojugjoko-mkd je napisao/la: 13.04.2019., 19:59 EDIT:gledao sam paralelni video od Botasa i fetela......Fetel je najviÅ”e izgubio na izlazu iz predzadnje krivine. Nema mehaniÄkog gripa ili je bolid proklizao toÄkovima
Kasnije Äu napraviti screen shoot-ove![]()

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Kratko i jasno...da ne dužim mnogo...
Na predzadnjem apexu, Botas je malo ispred fetela.....ne puno. Ali sam izlaz iz krivine(mehaniÄki grip je puno potrebniji nego aero DF) je verovatno loÅ”, i tome doprinosi da na sledeÄem zadnjem krivinom da je Botas svetlosnim godinama ispred Fetela. Samo na pravci meÄu dva krivine Fetel gubi skoro sve

Na predzadnjem apexu, Botas je malo ispred fetela.....ne puno. Ali sam izlaz iz krivine(mehaniÄki grip je puno potrebniji nego aero DF) je verovatno loÅ”, i tome doprinosi da na sledeÄem zadnjem krivinom da je Botas svetlosnim godinama ispred Fetela. Samo na pravci meÄu dva krivine Fetel gubi skoro sve

- Ferrari
- Formula 1
PoŔto ne mogu editirati, moram se ispraviti...gledao sam krivu snimku.
Ova gore koju si postavio je dobra.
Ma gubimo u sporim i srednje brzim zavojima. Hairpin je spor zavoj, a zadnji zavoj je srednje spor.
Prije izlaska na veliku ravnicu gubimo barem 4 desetinke kroz one spore zavoje i nadoknaÄujemo 3, ali ne viÅ”e od toga...i onda joÅ” malo brži Merc u zadnja dva zavoja i tjt.
Ova gore koju si postavio je dobra.
Ma gubimo u sporim i srednje brzim zavojima. Hairpin je spor zavoj, a zadnji zavoj je srednje spor.
Prije izlaska na veliku ravnicu gubimo barem 4 desetinke kroz one spore zavoje i nadoknaÄujemo 3, ali ne viÅ”e od toga...i onda joÅ” malo brži Merc u zadnja dva zavoja i tjt.