Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Opet smo bacili u promet vozače...imali smo sigurno nešto bolje vrijeme.
Zadnji sektor smo odvozili 40.7...a u prethodnom krugu 40.5....bemti sve više i strategu.
Mercedes imao lijepo čistinu ispred sebe, a mi se probijamo kroz promet.
Zadnji sektor smo odvozili 40.7...a u prethodnom krugu 40.5....bemti sve više i strategu.
Mercedes imao lijepo čistinu ispred sebe, a mi se probijamo kroz promet.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sta je Max reko ? Nisam cuo
Fino Alla Fine
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Bravo Valteri!
Solidnd kvalifikacije u globalu
McLaren malo razocarao, ali sutra ne duga utrka...
Solidnd kvalifikacije u globalu
McLaren malo razocarao, ali sutra ne duga utrka...
Fernando is faster than all of you 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Spec 2 dok dođe Merc ce uzimati 1-2 kao na traci.Sarma je napisao/la:Točno. Pa već je gora. Zar netko misli da ovo Ferrari može preokrenuti kroz sezonu? Nemojte samo reći - tek je treća utrka, sezona je duga. LOL.Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.04.2019., 08:57Već je gora.senna66 je napisao/la: 13.04.2019., 08:56 imam osjećaj da će ova sezona biti gora od prošle za Ferrari.
Nikad lakša sezona za njih.
Ferrari i kad je brži ili ih sjebe pouzdanost ili sjebu sami sebe tako da više ništa ne očekujem.

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Sarma je napisao/la: 13.04.2019., 09:00Trk je treća utrka. Sezona je duga.Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.04.2019., 08:57Već je gora.senna66 je napisao/la: 13.04.2019., 08:56 imam osjećaj da će ova sezona biti gora od prošle za Ferrari.
Točno. Pa već je gora. Zar netko misli da ovo Ferrari može preokrenuti kroz sezonu? Nemojte samo reći - tek je treća utrka, sezona je duga. LOL.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Bolje pitaj šta nije rekao... Većinom je bilo cenzurirano

- Ferrari
- Formula 1
Kakav je ovo bio cirkus pred kraj...Vettel jedva ušao u svoj kvali krug...bilo je marginalno s vremenom.
Prošao dva Renaulta i Red Bulla i jedva obavio zadnji Q3 krug.
Prošao dva Renaulta i Red Bulla i jedva obavio zadnji Q3 krug.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Cuo sam psovke al nisam uhvatio zbog cega, djeca su mi jutros extra raspolozena

Fino Alla Fine
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Rekli su Sebu da ima još samo 10 sekundi i on je ubrzo te prešo Maxa sa vanjske strane
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Ma , kao da je nešto bitno , svejedno bi završio 5. , ali eto... Voli kenjat...CrashOverride je napisao/la: 13.04.2019., 09:10Cuo sam psovke al nisam uhvatio zbog cega, djeca su mi jutros extra raspolozena![]()

- Ferrari
- Formula 1
Isto je na žutim.gjoko-mkd je napisao/la: 13.04.2019., 09:17 Verovatno i to je bilo deo taktike Mercedesa...
Ali Luis starta na crvenim gumama....svi ostali na žutim( od jačih)

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Izbacila me iz takta drama bez razloga komentatora na SK1, pa sam pisao tweet na njihov hashtag i usput 3-4 puta promašio pravi hashtag, tako da nisam stigao komentirati tu...
Bravo za Bottasa, ovog je vikenda stvarno brz
Činilo se da je Hamilton brži u zadnjem pokušaju, ali ga je treći sektor izgleda koštao prilike da popravi i svoje vrijeme.
Što se tiče borbe Mercedes vs Ferrari, nekako su nas ove kvalifikacije vratile u realnost, bolja je situacija definitivno već u Australiji, ali zaostatak za Mercedesom u svemu je očit. Teško da se može sustići Mercedes, dok si oni već ne osiguraju fine zalihe bodova i pobjeda, ako uopće može. Tako da, treba manje očekivati od Ferrarija ove sezone, već što se moglo očekivati prošle, nažalost.
Tek sam naknadno skontao i da je Ricci završio ispred Hulka, za dlaku. Svaka čast, nisam to očekivao
Sutra u utrku neku zanimljivost može donijeti eventualno bolji start Vettela ili Leclerca od Mercedesovih vozača, ako i nakon prvog kurga Bottas i Hamilton budu na prve dvije pozicije, nema se tu čemu više nadat, osim nekih neželjenih situacija za njih, ali nam ne trebaju takve poklonjene pozicije ili pobjede.
Bravo za Bottasa, ovog je vikenda stvarno brz

Što se tiče borbe Mercedes vs Ferrari, nekako su nas ove kvalifikacije vratile u realnost, bolja je situacija definitivno već u Australiji, ali zaostatak za Mercedesom u svemu je očit. Teško da se može sustići Mercedes, dok si oni već ne osiguraju fine zalihe bodova i pobjeda, ako uopće može. Tako da, treba manje očekivati od Ferrarija ove sezone, već što se moglo očekivati prošle, nažalost.
Tek sam naknadno skontao i da je Ricci završio ispred Hulka, za dlaku. Svaka čast, nisam to očekivao

Sutra u utrku neku zanimljivost može donijeti eventualno bolji start Vettela ili Leclerca od Mercedesovih vozača, ako i nakon prvog kurga Bottas i Hamilton budu na prve dvije pozicije, nema se tu čemu više nadat, osim nekih neželjenih situacija za njih, ali nam ne trebaju takve poklonjene pozicije ili pobjede.
- Ferrari
- Formula 1
Od FP3.senna66 je napisao/la: 13.04.2019., 09:26 Da li je istina da je Pirelli promijenio pritisak u gumama prije kvala?
Nije to ništa nenormalno doduše...često se to promjeni s petka na subotu.
Naravno da može promjeniti cijeli setup bolida, ali što je tu je.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Od prvih 6 samo je Gasly na crvenim ako se ne varamgjoko-mkd je napisao/la: 13.04.2019., 09:17 Verovatno i to je bilo deo taktike Mercedesa...
Ali Luis starta na crvenim gumama....svi ostali na žutim( od jačih)