Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Iz Mercedesa kažu da je Ferrari brži na dugačkom pravcu preko tri desetinke........
The Mercedes engineers present the first analyses of the FP1 session.
"Ferrari is again significantly faster on the straights than we are. They win three and a half tenths on us on the long straight alone."
The Mercedes engineers present the first analyses of the FP1 session.
"Ferrari is again significantly faster on the straights than we are. They win three and a half tenths on us on the long straight alone."
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Seb je zakon kao sportaš, koliko god se vrtio na stazi.LH44 je napisao/la: 12.04.2019., 09:40 Vettel prije vaganja maloprije "help them , help them, help Torro Rosso with the fans"![]()
"What a little star." May 26, 2012.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Predlažem da ovaj link uključite u objavu teme grand prixa:
https://www.fia.com/events/fia-formula- ... ormation-7
Tu ima mnoštvo toga službenog i korisnog.
https://www.fia.com/events/fia-formula- ... ormation-7
Tu ima mnoštvo toga službenog i korisnog.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@F12000 najbolji film koji sam gledao bez dileme
Meni je interesantnije ovo kako je Vettel uočio prokuhanu kočnicu, kad mu djeluje da mu je Albonov bolid u mrtvom uglu. Svejedno lijepa gesta Seba i Ferrarijevih mehaničara.

Meni je interesantnije ovo kako je Vettel uočio prokuhanu kočnicu, kad mu djeluje da mu je Albonov bolid u mrtvom uglu. Svejedno lijepa gesta Seba i Ferrarijevih mehaničara.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Kako im blizu prolaze drugi bolidiLH44 je napisao/la: 12.04.2019., 18:02 @F12000 najbolji film koji sam gledao bez dileme![]()