Frantic je napisao/la: 09.04.2019., 17:39
A ja slušam svoje dvije kako se svađaju oko neke igračke, koju je moja tetka poklonila mlađoj.
A starija joj sad to uzela (a dobila i ona svoju igračku, ali nekakvu drugu), pa imamo standardnu situaciju....
A čekaj malo, kažeš "najmlađoj".
To znači da imaš tri kćerke (ili više)?
Jutro,....
Krivo sam se izrazio.....
Dvije kćerke. Slušam mlađu kćerku ( vrtićka dob ). Starija je srednjoškolska dob.
Slušam i izvršavam zapovijedi od mlađe kćerke.
Aha, ok
Taman sam htio da ti napišem onu "legendarnu" mudrost:
Jedna kćerka - majstor; dvije kćerke - velemajstor; tri kćerke - budala!"
Aha,..... OK, velemajstore.....
Kada sam dobio prvu kćer, radio sam u monterskoj / terenskoj firmi - komentar radnih kolega je bio..... SAMO monteri ili kurvari dobijaju prvo kćer.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Dvije kćerke. Slušam mlađu kćerku ( vrtićka dob ). Starija je srednjoškolska dob.
Slušam i izvršavam zapovijedi od mlađe kćerke.
Aha, ok
Taman sam htio da ti napišem onu "legendarnu" mudrost:
Jedna kćerka - majstor; dvije kćerke - velemajstor; tri kćerke - budala!"
Moj susjed ima četiri kćerke, šta je on onda?
Možda je bio uporan da sina napravi, pa je odustao
Ja znam jednog kojem se tek kao peto dijete rodio sin.
I kad mi je to pričao, sad (sa njegovih 50 i kusur godine), "proklinje" što ga je napravio
Kaže da su mu kćerke "zlatne", sve 4 završile fakultete u roku, zaposlene, dvije se udale, a ovaj "dripac" ga samo nervira, vozika se autom naokolo, obnavlja godine na fakultetu, pravi "nehljebović"....
I tako on meni kaže da je bio budala što je bio uporan da dobije sina, na što sam mu ja samo potvrdio njegove riječi.
Jbga, odosmo u žešći off
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Pa inače je to tabu
Ja nemam običaj puštat klasiku, nisam ljubitelj, ali volim epsku muziku, Hans Zimmer, Two Steps From Hell i tako ti kompozitori su mi extra, može se često po teretanama čuti
Mada kakvu danas muziku raja sluša, čudno ispadne i kad voliš rock i heavy metal...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.