Sebastian Vettel
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jest ali inače kad se Lewis žali na nešto, većinom ispadne da je to na šta je kukao. Nekad je do nečega bez dileme, a nekad je malo do njega, malo do drugih faktora. Nisam ni ja za podnicu vjerovao, ali su izašle slike gdje fale dijelovi na podnici.
Vettelu kad se nešto desi, nema se na što ni vaditi, jer realno, njegova greška biva 1 kroz 1. Jednostavno Vettel je previše puta pucao pod pritiskom i pravio jako glupe pogreške, ne znam kako ga nisu više koštale. Vozačina je nema šta, ali osobno sam ga uvijek smatrao lošijim vozačem od Lewisa i Fernanda. Nema on tu lukavost, kalkuliranje i živce kao ova 2, pogotovo kada se nađe u borbi za poziciju. Mislim lahko je reći ako dobije konkurentan bolid dobit će više samopouzdanja, logično, startaće prvi i niko ga neće taknuti, ali čim nije tako Vettela pojede pritisak da izvuče malo više. Lewis prošli vikend nije imao bolid za pobjedu, a 1 Ferrari je ipak strpao u džep i pokupio pobjedu na tanjir. Sigurno, pomogne dobar trkaći inžinjer i taktika, ali opet treba to iskoristiti u datom momentu i izvuć najviše što možeš iz pružene prilike, a Lewis to zadnje 3 sezone radi konstantno. Radio je to i prije, mada ne baš konstantno, rjeđe je znao i prosuti bodove, ali sada jednostavno polu-šansu mu pruži i znaj da si se zajebo.
Vettelu kad se nešto desi, nema se na što ni vaditi, jer realno, njegova greška biva 1 kroz 1. Jednostavno Vettel je previše puta pucao pod pritiskom i pravio jako glupe pogreške, ne znam kako ga nisu više koštale. Vozačina je nema šta, ali osobno sam ga uvijek smatrao lošijim vozačem od Lewisa i Fernanda. Nema on tu lukavost, kalkuliranje i živce kao ova 2, pogotovo kada se nađe u borbi za poziciju. Mislim lahko je reći ako dobije konkurentan bolid dobit će više samopouzdanja, logično, startaće prvi i niko ga neće taknuti, ali čim nije tako Vettela pojede pritisak da izvuče malo više. Lewis prošli vikend nije imao bolid za pobjedu, a 1 Ferrari je ipak strpao u džep i pokupio pobjedu na tanjir. Sigurno, pomogne dobar trkaći inžinjer i taktika, ali opet treba to iskoristiti u datom momentu i izvuć najviše što možeš iz pružene prilike, a Lewis to zadnje 3 sezone radi konstantno. Radio je to i prije, mada ne baš konstantno, rjeđe je znao i prosuti bodove, ali sada jednostavno polu-šansu mu pruži i znaj da si se zajebo.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
QFlash82
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mercedes
Jutarnji je uz index i net.hr dno dna od hrvatskih news portala.Ali to je bio obični clickbait, navedena gamad živi od klikova, nedaj gamadi da žive od fake vijesti.Ferrari je napisao/la: 09.04.2019., 11:38 https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/a ... n/8701319/
Hrvatski "novinari"...![]()
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari

članak ima nevjerojatne 3 rečenice

Inače ta izjava je nešto slično kao Hamiltonova želja da možda ode u Formulu E nakon 2020. Pritisak na nove pravilnike itd...
Ne znam zašto mnogi to shvaćaju ozbiljno.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Evo članak od jutros... Svijet F1 je u šokusenna66 je napisao/la: 09.04.2019., 13:27![]()
![]()
![]()
članak ima nevjerojatne 3 rečenice, napravljen za one koji su F1 "pratili" kad je vrištao v10 nakon nedjeljnog ručka. Pogledali start utrke i zaspali pa zabrijali da prate F1. Vjerojatno kao i autor "članka".
Inače ta izjava je nešto slično kao Hamiltonova želja da možda ode u Formulu E nakon 2020. Pritisak na nove pravilnike itd...
Ne znam zašto mnogi to shvaćaju ozbiljno.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/svi ... ebookshare

Znači Seb i Hamsta odlaze

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Hehe, zanimljive vijesti

Jutros mi na mail piše poslovni partner iz Češke i baš pominje gamad (nisu novinari, doduše)QFlash82 je napisao/la: 09.04.2019., 12:05Jutarnji je uz index i net.hr dno dna od hrvatskih news portala.Ali to je bio obični clickbait, navedena gamad živi od klikova, nedaj gamadi da žive od fake vijesti.Ferrari je napisao/la: 09.04.2019., 11:38 https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/a ... n/8701319/
Hrvatski "novinari"...![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
"PRIJELOMNA VIJEST!"senna66 je napisao/la: 09.04.2019., 14:07 everyone: ....
croatian media:
Čudi me da nije bio naslov "Šokantno! Svijet F1 je na nogama...."
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ne znam jeste li uhvatili nekidan članak na Večernjem (mislim da je večernji) gdje pišu kako je Binotto rekao da su pogriješili što su Vettela odabrali za prvog vozača, a onda dodao nešto tipa: "da se mene pita pustio bih da se utrkuju kao što sam puštao Mansella i Prosta". Jer eto novinaru Večernjeg je sasvim logično da je tinejdžer Binotto donosio bilo kakve odluke u doba kad su se ova dvojica utrkivala. 

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Dada Ante, evo ga
UZBUNA U FERRARIJU
'Pogriješili smo, Vettel nije trebao biti naš prvi vozač'
- Kad bih ja odlučivao kao što sam prije činio, ne bih nijednog vozača odredio kao prvoga ili drugoga, već bih i pustio da voze, kao što sam pustio Prosta i Mansella koji su uvijek bili kompetetivni - rekao je razočarani Binotto
https://m.vecernji.hr/sport/pogrijesili ... ac-1311470

UZBUNA U FERRARIJU
'Pogriješili smo, Vettel nije trebao biti naš prvi vozač'
- Kad bih ja odlučivao kao što sam prije činio, ne bih nijednog vozača odredio kao prvoga ili drugoga, već bih i pustio da voze, kao što sam pustio Prosta i Mansella koji su uvijek bili kompetetivni - rekao je razočarani Binotto
https://m.vecernji.hr/sport/pogrijesili ... ac-1311470

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Aha, GPfans je nizozemska stranica, to je još jedna stepenica ispod britanskih medija.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nažalost, ovakvi me naslovi više nimalo ne čude. Srpski mediji mi se čine kao kraljevi klikbejta, ali bome nismo ni mi daleko. Najpopularnije news stranice poput 24sata ili Večernjeg uopće ne čitam, a kad mi na Facebooku izleti njihov članak o Milojkovoj drami u Parovima, još više zaobilazim takve medije. Ne znam kako je u ostatku svijeta jer ne pratim baš te općenite portale, ali pretpostavljam da nije ništa bolje. Otvaram samo Index čisto da se informiram o nekim najbitnijim stvarima jer mi oni jedini nemaju odvratan dizajn stranice, a iz zajebancije čitam naslove u rubrici Magazin
Odlična mi je Hejt za klikbejt stranica na Faceu koja lijepi takve glupe linkove i u opisu ukratko opiše o čemu je zbilja riječ

Odlična mi je Hejt za klikbejt stranica na Faceu koja lijepi takve glupe linkove i u opisu ukratko opiše o čemu je zbilja riječ

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari