Očekujem pobjedu Ferrarija, sve ostalo

Sigurno bude odlična utrka

Guglaj
Sad si okinuo moju znatiželju. Zašto mu ne bi ležala ta staza?F12000 je napisao/la: 08.04.2019., 12:23 U Kini očekujem mučenje Leclerca, nije baš upoznat sa stazom i vjerujem da mu ne leži. Ako Ferrari zadrži performanse iz Bahreina mogli bi svjedočiti povratničoj pobijedi Vettela.
Har Kl je napisao/la: 08.04.2019., 08:47 Hvala na uvodu.
Nadam se da nas čeka vatrena utrka.
AMuS javlja da je Ferrari ima 40KS prednosti nad Mercedesom.
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... rick-2019/
Ne znam šta bi rekao na ovo. Očigledna je prednost bila na pravcima u Bahreinu, ali 40 bhp je baš puno.
Vidjet ćemo u Kini.
aha, hau jes nouHar Kl je napisao/la:Hvala na uvodu.
Nadam se da nas čeka vatrena utrka.
AMuS javlja da je Ferrari ima 40KS prednosti nad Mercedesom.
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... rick-2019/
Ne znam šta bi rekao na ovo. Očigledna je prednost bila na pravcima u Bahreinu, ali 40 bhp je baš puno.
Vidjet ćemo u Kini.
Kilogrami tačno tamo gdje treba da buduFrantic je napisao/la: 08.04.2019., 11:45 Guglaj
165cm, 47kg, 81/56/86cm, grudnjak 32B, krvna grupa A.....![]()
![]()
Sudeći prema prošlogodišnjim nastupima u kvalifikacijama i utrci, te zbog toga što nije imao susrete sa stazom u nižim kategorijama.wapi je napisao/la: 08.04.2019., 12:37Sad si okinuo moju znatiželju. Zašto mu ne bi ležala ta staza?F12000 je napisao/la: 08.04.2019., 12:23 U Kini očekujem mučenje Leclerca, nije baš upoznat sa stazom i vjerujem da mu ne leži. Ako Ferrari zadrži performanse iz Bahreina mogli bi svjedočiti povratničoj pobijedi Vettela.
Jer je taj njihov "đi pi es" fulao i prošle godine. Ono kad su predviđali i bili 100% uvjereni da se RB bori s Mercom za naslov, a Ferrari je kao bio na usamljenom 3. mjestu.Har Kl je napisao/la: 08.04.2019., 14:10 Ja također nisam siguran u tačnost AMuS ovog predviđanja. Zato sam bio "polite" pa rekao da ćemo vidjeti na GP Kine koliko ko dobija na pravcu.
Ako neko ima bolju informaciju, molio bih je da je podijeli sa nama ili da objasni na osnovu čega zna da to nisu tačni podaci.
Otkud to, zar ne radi samo za FOM?
...nije poznato što nakon VN Kine, ali glasine kruže da će bilježnice biti samo u Kini.Sky have confirmed that Ted Kravitz's popular Notebook segment will return to their live coverage for the Chinese Grand Prix.