AlkY je napisao/la: 30.03.2019., 16:23
Zvuk jako slican nekadasnjim bolidima. I upravo kad je taj nekadasnji zvuk nestao svi su negodovali.
Ali danas je taj nekadasnji zvuk ocajan ocito
Meni ovo nije ni blizu melemu od nekadašnjeg zvuka, para uši, ali ne na ugodan način.
Kad sam već tu, sve pohvale McLarenu, očito imaju bolid za vrh sredine poretka. Tko bi očekivao ovo što je spomenuo @Ferrari, da će Renault i bez Red Bulla biti iza svog kupca
Ako sutra utrka prođe dobro, to je znak da je McLaren uhvatio konopce napokon. Prošle godine je Australija zbog karaktereistika staze bila privid napretka, a šamar je uslijedio upravo u Bahrainu.. ove godine je i Bahrain solidan za sad..
prošlogodišnji Alonsov Q2 krug 1:30:212
ove godine oba bolida u Q3 i to Sainz 1:28:813
1.5 sek skinuta, e to je već jako dobro.. pogotovo kada uzmemo u obzir da je Ferrari ovdje napredovao za 0.1, a Mercedes nazadovao za 0.06
Da...ali sada je najteže. Znamo da je najteže doći od dobrog bolida do super bolida. Ta jedna sekunda ili nešrto manje od sekunde razlike u udnosu na najboljih je najteže dostići
Albert Fabrega: "McLaren je napravio velik korak naprijed"
Kao dokaz navodi da je Newey proveo dosta vremena posmatrajući MCL34.
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1115903175414956032
Mora da je kad je Newey tako blenuo, ajde drago mi je da napokon ima nešto pozitivnog u vezi McLarena.
Neka neka, samo da taj nesretni Renaultov motor drži.
Pa Sainz je napadao Maxa.
Nismo viđali zadnjih par godina da Mcl napada RB.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.