VN RUSIJE (Sochi Autodrom) 09. - 11. listopada 2015.
- SEAS
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Čista Kimijeva greška. Ako pogledaš snimku, i on to zna je počeo kočiti i blokirao je kotače 20 metara ranije. Već je znao da je s.ebo stvar. početnička greška.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Dobra utrka jedna od boljih ove sezone i imali smo dosta dobrih dvoboja na stazi.
Ham i Vet standardno dobri a Perez i Massa pokupili kajmak.
Bottas i Kimi vozili dobro cijelu utrku ali onda Kimi pravi veliku gresku mislim da je trebao sacekati 2 DRS zonu pa onda napast ali eto uglavnom kriv je i mislim da ga ceka kazna i to dobra.
Obe Honde u bodovima konacno a za Rosberga nemam rijeci sad nije imao srece.Nasr je dobro odradio posao kao i Kvyat i Pastor.
Sve u svemu dobra utrka sto je najbitnije.m
Ham i Vet standardno dobri a Perez i Massa pokupili kajmak.
Bottas i Kimi vozili dobro cijelu utrku ali onda Kimi pravi veliku gresku mislim da je trebao sacekati 2 DRS zonu pa onda napast ali eto uglavnom kriv je i mislim da ga ceka kazna i to dobra.
Obe Honde u bodovima konacno a za Rosberga nemam rijeci sad nije imao srece.Nasr je dobro odradio posao kao i Kvyat i Pastor.
Sve u svemu dobra utrka sto je najbitnije.m
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nisam Kimijev fenboj...to možeš vidjeti iz kritika koje sam pisao za njega ovu sezonu.pero iz bukurešta je napisao/la:Jer je doletio ko jazavac od iza..Ferrari je napisao/la:Evo vidite sliku gore...kako Kimi može biti kriv pobogu....
Bottas je već bio u zavoju...
A i ja se prepirem sa Kimijevim fanom, a znam da je nemoguće jer su njima uvijek svi drugi krivi...
Nikada božanstvo od Kimija...
Da je suprotna situacija, Kimi uspred, ovaj iza tvrdio bi suprotno i htjeo zapalit Bottasa na lomači...
Al ajd ..ako sam ja fenboj Kimija onda si ti suprotno očito
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- SEAS
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Botas je već bio na apeksu zavoja i cijelo je vrijeme bio na perfektnoj trkaćoj liniji, a kada si na apeksu a kimi je iza tebe sa ovom brzinom, Botas nije mogao nigdje pobjeći.
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Slažem se sa Kolegom Ferrari, za ono u vezi Kimija, nije to bio početnički potez, već sve ili ništa potez..
Da je to napravio na startu, u prvom zavoju, bilo bi početnički, u zadnjem krugu kada si ga već stigao i nemaš puno za izgubit, tj puno više možeš dobit, to bi svaki pravi šampion pokušao! slično je bilo kao što je seb njemu uletio na početku, a ovoaj stigao reagirat i skloniti se, i seb to nebi napravio na puno vozača, samo na momcima sa puno utakmica i svjesnim gdje su točno u svakom trenutku, alo, kimi, ham, but, ros i možda massa, svi drugi, a i ovi nisu isključeni od tog, mogu jednostavno ne pratit retrovizor dovoljno, plus istrošene gume, umor na kraju , itd - lako se dogodi incident, jer po meni je trkaći incident, , kimi ga jest izazvao, ali pokušavajućći uzet postolje i na tome mu nemogu zamjeriti, što da je prošlo, a prošlo je dosta puta...
Sve ostalo, čestitke zaslužnima, itd. priključujem se ekipi koja je to već spomenula!
Da je to napravio na startu, u prvom zavoju, bilo bi početnički, u zadnjem krugu kada si ga već stigao i nemaš puno za izgubit, tj puno više možeš dobit, to bi svaki pravi šampion pokušao! slično je bilo kao što je seb njemu uletio na početku, a ovoaj stigao reagirat i skloniti se, i seb to nebi napravio na puno vozača, samo na momcima sa puno utakmica i svjesnim gdje su točno u svakom trenutku, alo, kimi, ham, but, ros i možda massa, svi drugi, a i ovi nisu isključeni od tog, mogu jednostavno ne pratit retrovizor dovoljno, plus istrošene gume, umor na kraju , itd - lako se dogodi incident, jer po meni je trkaći incident, , kimi ga jest izazvao, ali pokušavajućći uzet postolje i na tome mu nemogu zamjeriti, što da je prošlo, a prošlo je dosta puta...

Sve ostalo, čestitke zaslužnima, itd. priključujem se ekipi koja je to već spomenula!

- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Vettel je bio toliko bezobrazan da je pozvao (nepozvane) djevojke u Hamiltonovu sobu..

Ovo su pozvani komadi:

________
Prvih 5 blond primadona:

Vettel now telling the grid girls which hotel Hamilton is in and his room number, before telling them to sit down!
Vettel to Hamilton: We all know you're hoping they (the grid girls) all come back to Radisson room number 708.

Ovo su pozvani komadi:

________
Prvih 5 blond primadona:

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Kimi +30s na vrijeme
Alonso +5s
Alonso +5s
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Znači Kimi osmi, a Alonso ostaje bez boda (11.).pero iz bukurešta je napisao/la:Kimi +30s na vrijeme
Alonso +5s
Hmm, ako je tako Benz ima 531 bod, Ferrari 359.
Razlika tačno 172 boda.
Toliko je moguće maksimalno osvojiti do kraja sezone (43x4=172).
Dakle, Benz bi ipak bio prvak.
Maloprije sam se preračunao.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobro je Felipe (ne Massa, ovaj naš
) rekao da ne treba odmah otpisivati utrku u Sočiju jer ove sezone imamo sjajne utrke na stazama gdje to ne očekujemo i bome se to ostvarilo
Velika šteta zbog Rosberga, išlo ga je ovaj vikend dobro je startao, vodio je u utrci i onda ga pogodi kvar. Ove sezone nije baš vozio na najboljoj razini, ali ga ni sreća baš neće. Uglavnom, čestitke Lewisu.
Bravo i za Vettela, malo po malo, podij po podij i uspio je prestići Nicu Rosberga u ukupnom poretku. Tijekom ovakve dominacije Mercedesa, mora mu se čestitati. Velike čestitke i Checi Perezu na trećem podiju za Force Indiju u njihovoj povijesti!
Sudar Bottas-Kimi: Definitivno Kimijeva krivica, dobra odluka sudaca što su njega kaznili, ono je baš bio "Maldonado style", ali razumijem ga, zadnji krug, idemo pa kud puklo da puklo...
Nažalost, ništa od boda za Alonsa na jubilarki, ali čuli smo još u prijenosu da ga upozoravaju na taj 16. zavoj. Njemu čestitam na team radiju utrke
Pohvale organizaciji na onim šubarama na podiju
I za kraj čestitke Mercedesu na obrani konstruktorske titule!
Rezultati nakon kazni:
1. Hamilton
2. Vettel
3. Perez
4. Massa
5. Kvjat
6. Nasr
7. Maldonado
8. Raikkonen
9. Button
10. Verstappen
11. Alonso
12. Bottas
13. Merhi
14. Stevens

Velika šteta zbog Rosberga, išlo ga je ovaj vikend dobro je startao, vodio je u utrci i onda ga pogodi kvar. Ove sezone nije baš vozio na najboljoj razini, ali ga ni sreća baš neće. Uglavnom, čestitke Lewisu.
Bravo i za Vettela, malo po malo, podij po podij i uspio je prestići Nicu Rosberga u ukupnom poretku. Tijekom ovakve dominacije Mercedesa, mora mu se čestitati. Velike čestitke i Checi Perezu na trećem podiju za Force Indiju u njihovoj povijesti!
Sudar Bottas-Kimi: Definitivno Kimijeva krivica, dobra odluka sudaca što su njega kaznili, ono je baš bio "Maldonado style", ali razumijem ga, zadnji krug, idemo pa kud puklo da puklo...
Nažalost, ništa od boda za Alonsa na jubilarki, ali čuli smo još u prijenosu da ga upozoravaju na taj 16. zavoj. Njemu čestitam na team radiju utrke

Pohvale organizaciji na onim šubarama na podiju

I za kraj čestitke Mercedesu na obrani konstruktorske titule!
Rezultati nakon kazni:
1. Hamilton
2. Vettel
3. Perez
4. Massa
5. Kvjat
6. Nasr
7. Maldonado
8. Raikkonen
9. Button
10. Verstappen
11. Alonso
12. Bottas
13. Merhi
14. Stevens
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Eto ja sam okorijeli Kimi fan pa mislim da je kriv, ali mi je kod tebe fascinantno kako uvjek nešto kakaš po Kimiu, bio kriv ili ne, za tebe je on kriv, da nije pokušao bilo bi da je za penziju, kako nema više žara, kad pokuša, on je jazavac.... Ko bi tebi ugodio.pero iz bukurešta je napisao/la:Jer je doletio ko jazavac od iza..Ferrari je napisao/la:Evo vidite sliku gore...kako Kimi može biti kriv pobogu....
A i ja se prepirem sa Kimijevim fanom, a znam da je nemoguće jer su njima uvijek svi drugi krivi...
Da je suprotna situacija, Kimi uspred, ovaj iza tvrdio bi suprotno i htjeo zapalit Bottasa na lomači...
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Ciki-F1 je napisao/la:Eto ja sam okorijeli Kimi fan pa mislim da je kriv, ali mi je kod tebe fascinantno kako uvjek nešto kakaš po Kimiu, bio kriv ili ne, za tebe je on kriv, da nije pokušao bilo bi da je za penziju, kako nema više žara, kad pokuša, on je jazavac.... Ko bi tebi ugodio.pero iz bukurešta je napisao/la:Jer je doletio ko jazavac od iza..Ferrari je napisao/la:Evo vidite sliku gore...kako Kimi može biti kriv pobogu....

- Lady
- GP3
Čestitke Mercedesu na konstruktorskom naslovu!
Inače, odlična utrka. Hamilton bez ikakvog problema do pobjede, Vettel opet u svom super elementu....
Posebne čestitke Perezu! U biti je i zaslužio ovo treće mjesto.
Iako je iz aviona jasno da je Kimi kriv za ovaj incident, u prvom redu jer je uništio Bottasu utrku, ali ipak zadnji krug i Kimi je išao na sve illi ništa..i jbga....dobio je ništa. Zato ga toliko i ne krivim. Ali ga krivim šta nije ranije u utrci pokazao malo više agresivnosti. U ovoj utrci se točno vidijelo koliko je Vettel bolji i odlučniji od Raikkonena.
A pogledajte ovog lika? Moglo je doć do katastrofe....
[ link do slike ]
Inače, odlična utrka. Hamilton bez ikakvog problema do pobjede, Vettel opet u svom super elementu....
Posebne čestitke Perezu! U biti je i zaslužio ovo treće mjesto.
Iako je iz aviona jasno da je Kimi kriv za ovaj incident, u prvom redu jer je uništio Bottasu utrku, ali ipak zadnji krug i Kimi je išao na sve illi ništa..i jbga....dobio je ništa. Zato ga toliko i ne krivim. Ali ga krivim šta nije ranije u utrci pokazao malo više agresivnosti. U ovoj utrci se točno vidijelo koliko je Vettel bolji i odlučniji od Raikkonena.
A pogledajte ovog lika? Moglo je doć do katastrofe....
[ link do slike ]

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Čestitke Lewisu koji se izjednačio sa Sebastianom po pobjedama. Čekamo da slavimo jednu više pobjedu od Senne, zatim dvije više, tri više itd.
Ok, pogledao nekoliko gifova najvažnijih trenutaka utrke. Kimijevo lansiranje s unutrašnje strane je izgledalo malo glupo, ok shvatam poentu i znao što je pokušao, ali ne mogu da ga ne krivim. Naravno da će Valtteri zalupiti vrata bez razmišljanja, njegov zavoj i njegova pozicija, Kimi je taj koji je trebao razmišljati o liniji. Kada se rade takve stvari, ili bukvalno lasniraš bolid na kočenju i prisiliš i sebe i njega da odete van staze, ali imaš unutarnju poziciju i pobjeđuješ, ili daš onom ispred barem naznaku da si tu i da napadaš.
I ok sve to, moglo bi se raspravljati čija je greška da Kimi nije blokirao kotač, s obzirom da jeste, znači da je kočio ludo kasno dok je Valtteri već bio na rubniku, i udario ga je u stražnji kotač, ne prednji, već stražnji, toliko je Bottas bio ispred. Jasno kao dan.
Ludi Rusi, što ćeš.
Felipe na kraju fantastičan četvrti, neka i on nekada dobije malo sreće, bilo je i vrijeme. A sad smo ponovo u borbi za četvrto u ukupnom poretku.

Ok, pogledao nekoliko gifova najvažnijih trenutaka utrke. Kimijevo lansiranje s unutrašnje strane je izgledalo malo glupo, ok shvatam poentu i znao što je pokušao, ali ne mogu da ga ne krivim. Naravno da će Valtteri zalupiti vrata bez razmišljanja, njegov zavoj i njegova pozicija, Kimi je taj koji je trebao razmišljati o liniji. Kada se rade takve stvari, ili bukvalno lasniraš bolid na kočenju i prisiliš i sebe i njega da odete van staze, ali imaš unutarnju poziciju i pobjeđuješ, ili daš onom ispred barem naznaku da si tu i da napadaš.
I ok sve to, moglo bi se raspravljati čija je greška da Kimi nije blokirao kotač, s obzirom da jeste, znači da je kočio ludo kasno dok je Valtteri već bio na rubniku, i udario ga je u stražnji kotač, ne prednji, već stražnji, toliko je Bottas bio ispred. Jasno kao dan.
Ludi Rusi, što ćeš.

Felipe na kraju fantastičan četvrti, neka i on nekada dobije malo sreće, bilo je i vrijeme. A sad smo ponovo u borbi za četvrto u ukupnom poretku.

Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Vettel o "majstoru" koji je pokupio dio Sainzovog krila: "There's one very brave russian" 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I6seJge6H0w[/youtube]
počinje od 5:43
Ovo mi je isto prejako, Seb se sprda s Lewisom, 2. dio.
počinje od 5:43
Ovo mi je isto prejako, Seb se sprda s Lewisom, 2. dio.

Obrigado Felipe
- vlado Verified
- Formula 1
Danas mi se ucinilo da su bili jako dobro organizovani oko staze. Ocekivao sam SC duze na stazi u oba slucaja. Svaka cast. A posebno svaka cast navedenom iznad od Ex-a. Samo ne znam da li je to bila obaveza ili je on instinktivno
reagovao?
reagovao?
No!
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Radisson room number 708:

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
to što Vettel prca Lewisa je za najbrži krug trke
puno više međusobnog respekta imaju ove sezone, što je jako lijepo vidjet
Hamilton odvozio koliko je trebalo, bez nekih prevelikih rizika, Vettel standardno dobar u Ferrariju.
najviše mi je pored Lewisove pobjede drago za Pereza što mu se isplatio rani box i kockanje u SC periodu, stvarno Checo zna iskoristiti te prilike za podijume
msm da je Hulk precjenjen vozač, ono danas je rookie pogreška
Sainz je jako dobro vozio, ali FP3 je odradio svoje te je spalio kočnice, inače odlično je vozio... Kimi je napravio smješan potez, na onom mjestu se teško pretiče čak i ako si točak uz točak sa bolidom, kamoli kad si za čitav bolid iza, izvinite ali jako glup, nepromišljen i idiotski Pastor De Cesaris potez
trebao je i goru kaznu dobiti, koji kazneni bod, te kazna 3 mjesta za sljedeću trku, jer ako je Hulk za ono u Singapuru dobio kaznu, što ne bi Kimi ? al' jbg, do imena i ekipe je... sve u svemu odlična trka po mom mišljenju, bilo je svega, crashova, borbi, drame, safeta te ludih Rusa 

Hamilton odvozio koliko je trebalo, bez nekih prevelikih rizika, Vettel standardno dobar u Ferrariju.
najviše mi je pored Lewisove pobjede drago za Pereza što mu se isplatio rani box i kockanje u SC periodu, stvarno Checo zna iskoristiti te prilike za podijume