Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.03.2019., 17:22 Znači Lovro, definitivno si se odlučio za Leclerca navijati, između njega i Maxa?
Ne, ali sam se odlučio navijati za tiket :mrgreen:
zekohonda je napisao/la: 16.03.2019., 17:25 Ništa max fl, gasly! Imam 200 razloga. $)
Ja 100 više :prcnjau:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 16.03.2019., 17:39
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.03.2019., 17:22 Znači Lovro, definitivno si se odlučio za Leclerca navijati, između njega i Maxa?
Ne, ali sam se odlučio navijati za tiket :mrgreen:
Pošteno, ali nisam zadovoljan odgovorom :nulanulasedam: :P

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Prodane du$€!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.03.2019., 18:18 Pošteno, ali nisam zadovoljan odgovorom :nulanulasedam: :P
:mrgreen:

Sad ozbiljno, ne znam kako ću se i hoću li se uopće tako skoro opredijeliti za jednog vozača, nikad dosad nisam imao ovakvu situaciju da moram tražiti novog favorita. Leclerca i Maxa sam napisao na profil jer su me obojica impresionirali rezultatima i jer su obojica mlade nade koje bi trebale biti u samom vrhu u narednim godinama, tj. prvi su ljudi na koje računam da skinu Hamiltona i Vettela s naslovnica. No dobro, možda mi Fernando olakša posao i vrati se :)

Zasad recimo da prije svega navijam za zanimljive utrke u kojima ne pobjeđuje ni Lewis ni Seb :P

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Katastrofa vikend za RB, a Max opet izvukao maksimum. Samo nek bude konstantan i biće svega :cheer:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Woohooooo :party: :party:

Bravo Max!!!! Sjajan ulazak u sezonu. Napisao sam jučer da se nadam postolju, ali sam mislio da je isto moguće samo ako odustane netko od Ferrarija i Mercedesa.

Start je bio tako-tako, ali su se srećom Vettel i Leclerc malo spotaknuli jedan o drugog pa je zadržao poziciju, a onda je kasnije pokazao sjajan pace na medium gumi. Šteta za onu grešku u lovu na Hamiltona, ali mislim da bi i bez te greške ostao 3.
Sve u svemu sjajan vikend unatoč tome što se Verstappen jučer žalio da nije nikako uspijevao pronaći dobar set-up. Ovaj rezultat ulijeva nadu da Markove izjave o potencijalnih 5 pobjeda nisu prodavanje magle.

Samo tako dalje!

#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Da, daa. Da je imao bolje kvalifikacije, mogao je svasta napraviti. Koliko god da je budala u glavu, toliko je i talentovan. Duplo vise... Mali ima taj fah. Ova kombinacija bas uliva nadu za sve njihove navijace. Eto samo se Gasli malo odvaja od ove druzine. Danas je bio uzasan.
Samo da malo smiri glavu i i bice mnogima zanimljiv.
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Bravo Max, ja zadovoljan.

5. mjesto je danas bilo vrhunac s obzirom na formu RB-a u Bahreinu. U jednom trenu sam se uplašio da bi mu Haas mogao pomrsiti račune, ali je Max ipak uspio dohvatiti to best of the rest mjesto (danas je RB čvrsto bio u toj ''rest'' kategoriji). Ne znam što je pošlo po krivu u RB-u, ali nadam se da je ovo problem specifičan za Bahrein.

Simulacije utrka nisu izgledale loše pa se potajno nadam da bi se Max mogao umiješati i u borbu s Mercedesom i Ferrarijem sutra.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ukoliko kroz godinu ili dvije rb ne postane kandidat za naslov, očekujem Maxa u mercedesu umjesto Hamiltona. Max-Charles dvoboj ?
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Gdje'š ga nama :zubo:
Šta bi mu falilo u Ferrariju :chill:

Šalu na stranu, bio bi dobra zamjena za Hamiltona kad ovaj ode u penziju.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Ma Lewis kad ode, imam zamjenu u malome Charlesu. Samo da i njega ne počnu pljuvati kako je dobar jer je odmah dobio pobjednički ferrari u ruke.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Dani je napisao/la: 31.03.2019., 12:16 ... jer je odmah dobio pobjednički ferrari u ruke.
Zar je već krenulo s tim glupim spinom? :mrgreen: Nije dobio Ferrari nego Sauber, a onda je deklasirao timskog kolegu i zaradio odlazak u Ferrari.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Ferrari se osigurao s Leclercom za sljedećih 5-6 sezona (mininalno) tako da sigurno neće htjeti Maxa u timu. Jednom kada se Vettel umirovi, mislim da će se Ferrari opet okrenuti taktici 1. i 2. vozača te će u tim dovesti nekoga a la Bottas tko će biti sjajan wingman.

A za Maxa mi se čini da će pri sljedećem potpisivanju ugovara imati dvije opcije na stolu, jednu od RB-a i jednu od Mercedesa.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la: 31.03.2019., 12:43
Dani je napisao/la: 31.03.2019., 12:16 ... jer je odmah dobio pobjednički ferrari u ruke.
Zar je već krenulo s tim glupim spinom? :mrgreen: Nije dobio Ferrari nego Sauber, a onda je deklasirao timskog kolegu i zaradio odlazak u Ferrari.
Općenito je glupo pričati o tome kakav je tko bolid imao na početku karijere i umanjivati nečije uspjehe zbog toga što je odmah sjeo u dobar bolid. Nije Hamiltonu taj McLaren pao s neba pa da mu se posrećilo. Sjeo je u McLaren zato što je Ron procijenio da je Hamilton toga vrijedan. I nije se prevario.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Nitko ne zna tko će isplivati na površinu 2021. možda Mercedes i Ferrari postanu kante, a neka nova momčad preuzme primat i odjednom dobiješ bezbroj potencijalnih rošada.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 31.03.2019., 12:50 Općenito je glupo pričati o tome kakav je tko bolid imao na početku karijere i umanjivati nečije uspjehe zbog toga što je odmah sjeo u dobar bolid. Nije Hamiltonu taj McLaren pao s neba pa da mu se posrećilo. Sjeo je u McLaren zato što je Ron procijenio da je Hamilton toga vrijedan. I nije se prevario.
U principu se slažem, samo što Leclerc ne upada u tu priču ni na koji način jer je u F1 došao u bolid koji je na početku sezone bio pretposljednji najgori.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 31.03.2019., 12:43
Pa naravno. Ne možemo imati dvostruke standarde. Mali je extra klasa i to će dokazati. Samo se bojim prvih grešaka. Tada će opet sve svaliti na njegova leđa kao što je bilo sa Hamiltonom.
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
RB stravičan danas. Očito su opako promašili sa setupom jer ovo danas nije ličilo na ništa. Skoro su se i u utrci srozali u Formulu 1.5.

Unatoč lošem RB-u, Max odvozio solidnu utrku i uzeo poklonjeno četvrto mjesto. Šteta zbog SC-a na kraju jer je mogao lako doći do još jednog postolja, no neću se previše žaliti jer ni ovo 4. mjesto nije do kraja zasluženo. Max se također oglasio kako mu nije krivo zbog propuštenog postolja:

"Another difficult day for us and we didn’t deserve a podium although we were close. All in all we can be happy with the points and a fourth place after a weekend like this, but we need to step up for China"

Da se osvrnem još malo na kontakt sa Sainzom. Čisti trkaći incident. Sainz mu nije ostavio nimalo prostora na unutarnjoj strani zavoja jer vjerojatno nije očekivao da će Max uspijeti tako kasno kočiti i ubaciti se na unutarnju. No ne čudi me da za pojedince na portalu postoji očiti krivac :chill:

Sve u svemu, najbolji mogući rezultat u jako teškom vikendu za RB. Nadam se boljoj formi u Kini!

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Jedno od prvih poglavlja bitke između Verstappena i Leclerca :mrgreen:

slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
F12000 je napisao/la: 07.04.2019., 21:48 Jedno od prvih poglavlja bitke između Verstappena i Leclerca :mrgreen:

ovdje možemo vidjeti da je Max iste mentalne razine kao i onda.
Leclercov odgovor :rofl: :rofl: :rofl:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡