Vettel

Leclerc

Ferrari

Renault

Čestitke Norrisu i Albonu na bodovima.
Ja ozbiljno razmisljam sutra uzet dan da se oporavim..Perica9 je napisao/la: 31.03.2019., 19:05 Da sam liječnik , nakon svake ovakve utrke , dao bih bolovanje tjedan dana ljudima da se oporave od katastrofe...
Bice bolje nakon ljetne stanke kad razvoj Mercedesa presisa sve.. Necemo se toliko nerviratFerrari je napisao/la: 31.03.2019., 19:13 Iskreno očekivao sam da ću biti u vecoj depresiji...valjda navika jel.
Nije ništa izgubljeno...duga je sezona, treba biti strpljiv.
I ja. Utrka je bila stvarno odlična pa valjda zato.Ferrari je napisao/la: 31.03.2019., 19:13 Iskreno očekivao sam da ću biti u vecoj depresiji...valjda navika jel.
Nije ništa izgubljeno...duga je sezona, treba biti strpljiv.
Mozda grijesim ali mi se nekako cinilo da su bili usred kalkulacija ici jos jednom u box ili ne, stiskat ili stedit jer mi je izgledalo da se morala nabit veca prednost u drugom stintu a mozda je samo do pive..Ferrari je napisao/la: 31.03.2019., 19:17 Ali opet po mom mišljenju slabo smo reagirali sa strategijom...
Da smo Vettela povukli u oba navrata prije Hamiltona do ovoga ne bi došlo...bezveze strategija i jednostavno ne razumijem zašto nismo prvi povukli okidač.
Jer Vettel je imao oko 3.5-4 sekunde na Hamiltonu. Uđemo u boks prije i mirna bosna. Još i povećamo razmak jer smo vidjeli koliko je nadoknadio Mercedes na novoj gumi...gotovo 3 sekunde.
Ne znam kako se izvrtio...zadnji kraj je jednostavno otišao i onda kasnije otpalo krilo.![]()
Maxonja pomalo sazrijeva, bilo je i vrijeme!!!zjurina je napisao/la:Ajde jedna normalna izjava za Maxa...
Reporterka kaže: You almost been on the podium... a on odgovara: To be honnest we dont deserve to be on the podium...
Bravo Max. S te strane imaš veliki plus od mene.![]()
![]()
F12000 je napisao/la: 31.03.2019., 18:19 Pozitivna stvar je sta drugi vozac nije panj kao Kimi. Nezz kako sam izdržao sve ove godine taj dvojac. Uff![]()
Onda je do pive.. Da, vidio sam prije pocetka.. A nije bilo ni SCa do tad..Ferrari je napisao/la: 31.03.2019., 19:28 Ma ne...uvijek je bila utrka na dva zaustavljanja.
Rekao sam da nema šanse da se odradi na jednom...presporo je.