VN Bahreina (Bahrain International Circuit ), 29.-31. ožujka 2019.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Mislim da je čak i namjerno usporio u trećem sektoru, jer je imao narančasti sektor, a na prva dva je skidao po 5-6 desetinki. A i čuvaju se na ovom treningu svi...
Ima li tko kakvu alternativu za live timing, f1feed više ne prenosi live timing tablicu.
Ima li tko kakvu alternativu za live timing, f1feed više ne prenosi live timing tablicu.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 30.03.2019., 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sva tri su bila ljubičasta za LeclercaVettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2019., 13:49 Mislim da je čak i namjerno usporio u trećem sektoru, jer je imao narančasti sektor, a na prva dva je skidao po 5-6 desetinki. A i čuvaju se na ovom treningu svi...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Zar :/ Onda mi se učinilo onda da mu je prednost manja bila nakon trećeg sektora, već nakon drugog.Multi 21 je napisao/la: 30.03.2019., 13:53Sva tri su bila ljubičasta za LeclercaVettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2019., 13:49 Mislim da je čak i namjerno usporio u trećem sektoru, jer je imao narančasti sektor, a na prva dva je skidao po 5-6 desetinki. A i čuvaju se na ovom treningu svi...
Ima li tko vremena po sektorima?
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Davidson i di Resta kažu da je Ferrari na tračnicama...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Midfield borba ce biti zanimljiva. Renault, McLaren i Haas su jako blizu.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Kad je Lec odvezo, bila su 3 ljubičasta, onda je Vettel skinuo 3. sektorVettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2019., 13:56Zar :/ Onda mi se učinilo onda da mu je prednost manja bila nakon trećeg sektora, već nakon drugog.Multi 21 je napisao/la: 30.03.2019., 13:53Sva tri su bila ljubičasta za LeclercaVettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2019., 13:49 Mislim da je čak i namjerno usporio u trećem sektoru, jer je imao narančasti sektor, a na prva dva je skidao po 5-6 desetinki. A i čuvaju se na ovom treningu svi...
Ima li tko vremena po sektorima?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Imas Rezultati.com stranicu. Kasne koji minut ali moze se iskoristitiVettel-Ferrari je napisao/la: 30.03.2019., 13:49 Mislim da je čak i namjerno usporio u trećem sektoru, jer je imao narančasti sektor, a na prva dva je skidao po 5-6 desetinki. A i čuvaju se na ovom treningu svi...
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Znam da je Vettel imao najbrži treći sektor, ali sam mislio da Leclerc uopće nije povećao prednost u trećem sektoru naspram drugog, ako i jest, bilo je to jako malo povećanje, možda i manje od desetinke, jer je i nakon druga dva imao oko 1.2-1.3s prednost, ako se ne varam.Multi 21 je napisao/la: 30.03.2019., 14:03 Kad je Lec odvezo, bila su 3 ljubičasta, onda je Vettel skinuo 3. sektor
Bilo bi odlično da neko zalijepi tablicu s vremenima po sektorima, ako ima

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 30.03.2019., 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Bio je sad krug Leclerca, nije uopšte kao po tračnicama, nervozan je bolidpero iz bukurešta je napisao/la: 30.03.2019., 14:01 Davidson i di Resta kažu da je Ferrari na tračnicama...

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Mislim da su Skyovci spominjali da je Ferrari izašao na stazu s više goriva.Frantic je napisao/la: 30.03.2019., 14:08 Najbolje vrijeme 0,7sec sporije nego najbolje jučer sa P2![]()
Ajd, vidjećemo za malo manje od 3 sata![]()
Opet će se smrknut, spustiće se temperature.....

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Evo vremena po sektorima:

Je li Leclerc u zadnjem krugu popravio treći sektor, jer po ovome ispada da je sve tri najbrža imao :/
Po maksimalnim brzinama izgleda da se Mercedes ozbiljno rezervirano vozio u FP2.

Je li Leclerc u zadnjem krugu popravio treći sektor, jer po ovome ispada da je sve tri najbrža imao :/
Po maksimalnim brzinama izgleda da se Mercedes ozbiljno rezervirano vozio u FP2.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 30.03.2019., 14:17, ukupno mijenjano 1 put.