manualgearboxfan je napisao/la: 29.03.2019., 16:42
kako i gdje se nađu ovi " kodovi" ili kako se već zovu za ace stream... što se može sve gledati na njemu?
Ibarac00 je napisao/la: 29.03.2019., 17:23
Ne znam jeste primijetili Kubičinu ruku, opće ne može s desnom rukom upravljač okrenuti kada ide u lijevi zavoj.
Uz sve dužno poštovanje, nije za F1.
Baš sam gledo.
A to da nije za F1 sam govorio prije sezone!
Jednostavno nije i gotovo!
Testarossa je napisao/la: 29.03.2019., 17:35
Sta je sa Alfi, i Kimi i Gio su prilicno nisko, na oko 2+ sekunde
Mislim da su im vremena na žutim gumama.
Ali nisam 100% siguran.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 29.03.2019., 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
F12000 je napisao/la: 29.03.2019., 17:38
Super rezultat, ovog puta ja ne mislim da je ova prednost nad Mercom slucajna i nadoknadiva. Nadam se da sam u pravu!
Pogledaj di je Hulkenberg od Mercedesa.
Vjerujem da Mercedes ima više u rezervi nego Ferrari... Iako možda bi to bilo onda izjednačeno šta bi bio veliki korak naspram Australije!
Nadam se da će Mercedes naći nešto brzine do sutra. Prema zaostatku iz Australije mislio sam da je nemoguće to nadoknaditi.
Vidjet ćemo sutra, mada nemam baš neki dobar osjećaj. Prevelik je ovo zaostatak.