Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/JonnyBones/status/1110970828336685056 Pali se vatra polagano. :mrgreen:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Oho :kokice: Kad bi Stipe uspio srušiti Jonesa, to bi bila najljepša moguća scena :thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Stipe nakratko prestao s igranjem Fortnitea i odgovorio Jonesu :thumbs: https://twitter.com/stipemiocic/status/1111010811676446724 Potvrđena je borba za spomenuti upražnjeni pojas u bantamu, za njega će se na UFC 238 boriti Henry Cejudo i Marlon Moraes!

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Jones vs Santos potvrdeno za 06.07. Ipak nista od Stipe :( :thumbsd:
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Proslo vrijeme za edit ,
ali da napisem da je Kličko dobio ponudu hrpe para za povratak u ring.
Tocnije , DAZN ( platforma za prijenos sportskih evenata ) mu je ponudila 60 mil. dolara za mec sa Wilderom.

https://www.24sata.hr/sport/senzacija-k ... ine-621444
slikaslika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AlkY je napisao/la:Proslo vrijeme za edit ,
ali da napisem da je Kličko dobio ponudu hrpe para za povratak u ring.
Tocnije , DAZN ( platforma za prijenos sportskih evenata ) mu je ponudila 60 mil. dolara za mec sa Wilderom.

https://www.24sata.hr/sport/senzacija-k ... ine-621444
Koliko mi se ne sviđao Klitschko u zadnjem meču sa Joshuom je pokazao pravo boksačko znanje i respektiram ga s obzirom da su mu mečevi bili dosadni.
Ukoliko dođe do borbe mišljenja sam da može lagano nadboksati Wildera koji ima one punch power I ništa više barem iz onoga što je pokazao protiv Furya.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
AlkY je napisao/la: 28.03.2019., 09:00 Jones vs Santos potvrdeno za 06.07. Ipak nista od Stipe :( :thumbsd:
Šteta, izgleda je ipak bilo predobro da bi bilo istinito. Nadam se da će Stipe svejedno uskoro u borbu, makar i protiv nekog tko nije DC.

Bilo bi zanimljivo vidjeti Kličkov povratak, ali znam da je nedavno (krajem prošle godine) bilo priča o mogućem povratku pa je on to sve demantirao.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Jos nekih mjesec ipo do meca za prvaka izmedju jones-a i thiaga santosa

Sta mislite tko ce pobjedit? Meni santis izgleda bas opako. Onako opasno nabrijano opako. Nema bas njegovih borbi na youtubu a iz highlightsa se ne moze bas puno vidjet ali svejedno djeluje opako.

S druge strane jones je prvak, zasluzeno, i takodjer opasan igrac. Parter mu je super. Ne znam kakav je kod ovog brazilca al sudeci po usima mora imat iskustva

Blagu prednost dajem jonesu. Sta je je on mi djeluje kao netko tolko bi mogao duuugoo biti no1, jos godinama jer je opak borac. S druge strane ovaj santos mi se cini kao jedini trenutno koji ga koze pobjedit.

Kako god, mislim da ce borba bit vrhunska i jedva cekam.. bas su vrlo izjednaceni, po mojim kriterijima, i bit ce gust.

Znaci ajde, ja cu reci ipak jones mada sam ono 52-48%

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bolestan program je planiran za taj event, osim glavne borbe tu su Nunes-Holm, Ngannou-JDS, Askren-Masvidal...Kao i uvijek, navijam protiv Jonesa :mrgreen: Doduše, ne znam može li mu Santos oduzeti titulu, Jones jednostavno izgleda premoćno. Santosa sam gledao protiv Manuwe, sjećam se da je bila odlična borba.

Ali nije baš mjesec i pol do eventa, održava se 6. srpnja, odnosno za više od 2 mjeseca. Dotad će se održati još puno evenata, čak 8 UFC evenata ima do 239 ;)

Ima i zanimljivih evenata u Europi dotad, ovog vikenda održava se KSW 48, definitivno najjača europska MMA organizacija u kojoj nastupa sve više regionalnih boraca. Drago mi je da RTL nastavlja pratiti naše borce, i ovaj event bit će prikazan uživo. Nastupa jedan od najperspektivnijih hrvatskih boraca, Filip Pejić, kojem je ovo debi u KSW-u i prvi nastup još od 2017. U sunaslovnoj borbi nastupa Stipe Bekavac, protiv Jurkowskog traži prekid niza od 3 poraza.

18. svibnja naš Roberto Soldić brani KSW-ov pojas u velteru na njihovom 49. eventu protiv neporaženog Kaszubowskog :thumbs:

zelot
Formula 1
Formula 1
Da da, cijeli event ce bit vrh, istina ziva... Jbg meni ostako da je mjesec i pol jos ostalo.. steta sto nije

To ce vjerojatno i biti najjaci event ove godine uz eventualnov khabibov povratak protiv mozda cak i mcgregora iako tesko ali s kim god da bude bit ce to dobro.

Da, jones stvarno izgleda kao kralj dzungle. Ako izgubi nece mi biti zao jer mi i ovaj ima oni nesto.

Ostale serije bas i ne pratim. I ufc doduse slabo, malo po youtubu odvrtim neke meceve, ufc, bellator i sl... Eu scenu uopce ne poznajem al zato vidim ti si tata mata od zanata

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Tata mata koliki god mogu biti nakon nekih godinu dana praćenja :zubo:

Ne pratim ni ja posebno te ostale organizacije pored UFC-a, ali pratim regionalne borce i baš mi je drago da se u baš u zadnje vrijeme RTL odlučio angažirati u praćenju sporta, dosad je samo Nova prenosila UFC i Mirkove borbe (kojih nažalost više neće biti). "Upoznao" sam dosta tih regionalnih boraca preko Podcast Inkubatora, ne pratim baš domaću ni stranu YT scenu, ali siguran sam da je to jedan od najkvalitetnijih kanala na našim prostorima. S obzirom na to da je Marko Petrak (urednik Fight Sitea, prije se bavio promocijom u FFC-u) jedan od voditelja, ugostili su puno boraca i stvarno su mi se dopali dečki, totalno suprotno od nekakvih stereotipa kakvi prate borce iz svih sportova. Npr., baš jučer je bio podcast s Vasom Bakočevićem i Dušanom Džakićem, tih 3 sata s njima prođe za čas, iako su oni poseban slučaj :) Ali i ostali borci su stvarno super, prizemni, simpatični i pametni ljudi :thumbs:

Da se vratim na UFC 239, slažem se da zvuči kao najjači event godine. Habibov povratak (da ne spominjem McGregorov) će sam po sebi izazvati dovoljan hype, tako da ne vjerujem da će pored toga stavljati neki drugi superfight. Navodno će se boriti u rujnu protiv privremenog prvaka Poiriera.

zelot
Formula 1
Formula 1
E da, poririera sam gledao protiv hallowaya koji je vrh vrh borac i ovaj je pori je izgkedao i bio bolji cijeli mec skoro. Odlicno se borio protiv hallowaya koji em moze primit em puca koda ima unlimited u unrealu. Nevjerojatan je ali poiriera ili kako vec se zive je bio dobar. Ne kuzim zasto je netko privremeni prvak.. sta mora obranit naslov ili?

Svejedno, prednost veliku dajem khabibu. Valjda se nije opustio dok traje pauza...

Volio bih, kao i svi, njega i mcgregora opet vidjet, bilo bi ludo

Ugl, vidjet cemo, bit ce do kraja godine odlicnih borbi

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Koliko sam ja skužio, taj privremeni pojas se koristi samo kako vrh kategorije ne bi stagnirao dok pravog prvaka nema na neki duži period, bilo zbog ozljede kao što je u srednjoj kategoriji s Whittakerom ili u slučaju Habiba zbog suspenzije. Odlična su bila oba meča za privremenog prvaka na UFC 236 :thumbs:

Siguran sam da se Habib nije opustio, a i da je, nema veze, ionako se od malih nogu bori s medvjedima, šta mu može jedan čovjek poput Poiriera napravit :mrgreen: Šalim se malo, ali Habib je definitivno životinja, ima ta fenomenalna rušenja nakon kojih uništava protivnika u parteru, vidjet ćemo može li Poirier protiv toga.

Bit će sjajnih borbi, to je sigurno, još kad se i teška pokrene, tj. vrati se DC, možda i naš Stipe, tu je ovaj spomenuti meč Ngannou-JDS...Jedva čekam :D

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Evo ga @zelot, Habib trenira i to sa starim sparing partnerom... :mrgreen:

zelot
Formula 1
Formula 1
Hehe, evi bas gledam inkuoator podcasts.. hvala ti na toke, otkrice!! Skinuo operu, ona ima vpn, pa mogu surfat na poslu do mile volje i ovo mi ubija dosadu

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Sto se tice Jones vs Santos, normalno prednost ide Jonesu ali kad tad ce dozivjeti poraz. Santos je zestok udarac i moglo bi tu biti iznenadenja. Zao mi je sto je Gastelum izgubio od Adesenye bio je blizu pobjede u cetvrtoj rundi... Sto se tice Hollowaya i Poiriera, nekako sam ocekivao Poirierovu pobjedu. Sad cekam Ngannou vs JDSa(nadam se Juniorovoj pobjedi), Askrem vs Masvidal ce isto biti zanimljivo za pogledati. Askrem je opasno visio protiv Lawlera. I kad ce vise Stipe u ring?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Mr.Spaceguy je napisao/la: 25.04.2019., 21:49 I kad ce vise Stipe u ring?
Ovog vikenda :mrgreen:
https://fightsite.hr/rubrike/ufc/foto-m ... levelandu/
zelot je napisao/la: 25.04.2019., 21:26 Hehe, evi bas gledam inkuoator podcasts.. hvala ti na toke, otkrice!! Skinuo operu, ona ima vpn, pa mogu surfat na poslu do mile volje i ovo mi ubija dosadu slikaslika

Koji gledaš, ovaj najnoviji s Vasom i Džakom? Meni je najveći grijeh što još nisam pogledao nijedan podcast s Ishijem :D

zelot
Formula 1
Formula 1
Da taj. Prvi sam pregledao samo sa vasom a sad gledam sa obijicom. Opcenito dobar podcast...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Definitivno, zanimljivi gosti iz svakog područja :thumbs: Ali odosmo u offtopic :D

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Počinje KSW 48, prijenos cijelog eventa imate ovdje:
https://play.rtl.hr/rtl_sport/uzivo

Ako sam dobro vidio, prvi nastupa Crnogorac Savo Lazić, a odmah nakon njega naš Filip Pejić. Stipe Bekavac nastupa nešto kasnije jer je on u sunaslovnoj borbi.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡