Sebastian Vettel
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Navodno Sebu paše novi bolid "ko budali šamar":
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1104702541709918208
Nadam se da će konačno iskoristiti i pretvoriti u titulu na kraju sezone 

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Fora mi je to kod njega mada bih ja ubacio i muska imena. Nekako bi me vise nabrijalo voziti muskog imena bolid jer ono, jaci,izdrzljivij, s njim na pas mater ako treba. Zenska su mi nekako prenjezna.
Sta ja znam, hector. Pa se deres ajmo hektore jebem ti sunce.
Ili kad ti treba jos malo.one zadnje snage onda nekako zensko nije za to bas. Preemotivni je to, prekrhko, i sporije nego muski rod.
Npr staljin.. ajmoo staljine sad im jeb ma...
Sala, ali def musko ime
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ili kad ti treba jos malo.one zadnje snage onda nekako zensko nije za to bas. Preemotivni je to, prekrhko, i sporije nego muski rod.

Sala, ali def musko ime

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ma bjez.. vidis da mu se ove zenskice vrte po staziko balerina. Da je u monzi imao hectora ili hansa porazbacao bi ih sve. I maxa u kini i sve ostale
a ne ovako cim ga netko dirne od se izvrti i raspadne. Ovako vrijedja strojeve samo. Pod haubom 1000 konja vristi da ih se upregne kao nitko nikada i onda Lina, gina, suzi,jenny... Ima srece da je i ta 4 osvojio. Kotaci mu otpadali sa njih na ravnici i slicno... Fali tu misica kad ti kazem 
Edit: jos bolje imena tipa rocco, manuel, mandingo i sl l.

Edit: jos bolje imena tipa rocco, manuel, mandingo i sl l.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Još bolje Nicolezelot je napisao/la: 13.03.2019., 11:28 Bilo bi fora da je dao ime Lewis

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nije više ni Seb što je nekada bio. Kinky Kylie, Kate's Dirty Sister, Luscious Liz, Hungry Heidi... Od kako je došao u Ferrari sva neka jednostavna imena. 

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Uvijek su se autima, brodovima.. davala ženska imena. To je nepisano pravilo. U engleskom se jeziku iz poštovanja čak umjesto "it" njih oslovljava sa "she".zelot je napisao/la: 13.03.2019., 10:26 Fora mi je to kod njega mada bih ja ubacio i muska imena. Nekako bi me vise nabrijalo voziti muskog imena bolid jer ono, jaci,izdrzljivij, s njim na pas mater ako treba. Zenska su mi nekako prenjezna.
Sala, ali def musko ime

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Izbriši www. i ?s=19LH44 je napisao/la: 13.03.2019., 13:05 Meni je prejako to njegovo imenovanje bolida, slažem se s većinom, treba to da budu ženska imena.
[tweet][/tweet]
Edit: kako napraviti da prikaže tweet na forumu, u čemu je caka?
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Hehe, Hector zvuči ko traktorzelot je napisao/la: 13.03.2019., 10:26 Fora mi je to kod njega mada bih ja ubacio i muska imena. Nekako bi me vise nabrijalo voziti muskog imena bolid jer ono, jaci,izdrzljivij, s njim na pas mater ako treba. Zenska su mi nekako prenjezna.
Sala, ali def musko ime

Hans....
Zašto ne Helmut?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
@Space jel preko mobitela isto tako ili?Mr.Spaceguy je napisao/la: 13.03.2019., 13:13Izbriši www. i ?s=19LH44 je napisao/la: 13.03.2019., 13:05 Meni je prejako to njegovo imenovanje bolida, slažem se s većinom, treba to da budu ženska imena.
[tweet][/tweet]
Edit: kako napraviti da prikaže tweet na forumu, u čemu je caka?
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Meni je Toto bilo palo na pamet. Šteta što on nije ženskoFrantic je napisao/la:Hehe, Hector zvuči ko traktorzelot je napisao/la: 13.03.2019., 10:26 Fora mi je to kod njega mada bih ja ubacio i muska imena. Nekako bi me vise nabrijalo voziti muskog imena bolid jer ono, jaci,izdrzljivij, s njim na pas mater ako treba. Zenska su mi nekako prenjezna.
Sala, ali def musko ime
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk![]()
Hans....
Zašto ne Helmut?

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
@Sarma preko moba samo onda izbrišeš mobile.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 13.03.2019., 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Frantic
- Formula 1
f1zd je napisao/la: 13.03.2019., 13:21Meni je Toto bilo palo na pamet. Šteta što on nije ženskoFrantic je napisao/la:Hehe, Hector zvuči ko traktorzelot je napisao/la: 13.03.2019., 10:26 Fora mi je to kod njega mada bih ja ubacio i muska imena. Nekako bi me vise nabrijalo voziti muskog imena bolid jer ono, jaci,izdrzljivij, s njim na pas mater ako treba. Zenska su mi nekako prenjezna.
Sala, ali def musko ime
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk![]()
Hans....
Zašto ne Helmut?![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”