Har Kl je napisao/la: 18.03.2019., 15:48
Znaš, kad se mi forumaši raspravljamo onda se mi pozivamo imena Mark Huges, Tobi Grüner, Ante Vetma ...
Još uvijek stoji ta aluzija na koju si ti naveo, a što većina forumaša još uvijek uzima kao fakat.
Mnogi si ljubazan Znam, nije napisana "follow-up" kolumna u kojoj se "pobija" aluzija (vjerojatno zato jer ni ne vjerujem da je pobijena), ali je napisana vijest kasnije u kojoj je Vettel rekao da Ferrariju odgovara promjena guma. To je drastično ublažilo cijelu situaciju, što sam i napisao u komentaru ispod tog članka.
A da li vi pretendujete da budete Formula 1 fan portal ili Ferrari fan portal?
Razumijem da vam cca 80% citateljstva navija za Ferrari sto se sasvim legitimno, kao sto je legitimno da, iskoristit cu grub izraz ali namjera nije gruba-podilazite citateljstvu. Gdje je objektivnost u takvoj konstelaciji odnosa, odnosno da li je zelite imati barem prividno?
Ili da se pomirimo sa cinjenicom da su analize koje ovdje procitamo zapravo pogled kroz Ferrarijev durbin.
_bataziv_0809 je napisao/la: 19.03.2019., 20:39
A da li vi pretendujete da budete Formula 1 fan portal ili Ferrari fan portal?
Razumijem da vam cca 80% citateljstva navija za Ferrari sto se sasvim legitimno, kao sto je legitimno da, iskoristit cu grub izraz ali namjera nije gruba-podilazite citateljstvu. Gdje je objektivnost u takvoj konstelaciji odnosa, odnosno da li je zelite imati barem prividno?
Ili da se pomirimo sa cinjenicom da su analize koje ovdje procitamo zapravo pogled kroz Ferrarijev durbin.
Ne pretendujemo ništa, to bi podrazumijevalo da tražimo od nekog da donese sud o nama. Ovaj portal je više "uzmi ili ostavi" sustav.
Ali, zanima me na što misliš? Koji je članak sporan?
avetma je napisao/la: 19.03.2019., 20:47
Ne pretendujemo ništa, to bi podrazumijevalo da tražimo od nekog da donese sud o nama. Ovaj portal je više "uzmi ili ostavi" sustav.
Ali, zanima me na što misliš? Koji je članak sporan?
Pitanje je bilo generalne prirode, a ove aluzije su mi bile slagvort. A tesko se odupirem utisku da dosta je stvari na portalu pisano iz Ferrarijeve vizure. A mozda je do mene...
Na nesto morate pretendovati, imate neki programski cilj kao portal valjda...mislim da imate solidnu bazu citatelja, zbog nepostojanja jezicke barijere tu nas ima iz svih exyu republika, a pride ste medju rijetkim portalima sa nasih prostora koji se bavi samo formulom. I to je ogroman potencijal.
Cak je bilo dodira prednjeg krila i straznje gume u prvom zavoju
Ovdje vidim blokiranje kotača na kočenju i nepotrebno širenje zavoja gdje je pored njega doletio mali Leclerc. Gotovo sigurno bi time štitio leđa Vettelu, pa bi možda Seb i bio na postolju.
Ne bih se slozio da je nepotrebno sirio zavoj, prije da nije mogo ranije pocet skretat zbog blokiranja kotaca.. Max je puno bolje svlado zavoj i vise je bio desno a Leclerc da nije tako doletio, mogo se ugurat iza Seba i kraj Maxa, sljedeci zavoj je lijevi, mozda ga je tu mogo i dobit..
A opet, sve se to prebrzo odvija da bi uvijek bila izabrana prava odluka, lako sad gledat i smisljat scenarije..
Cak je bilo dodira prednjeg krila i straznje gume u prvom zavoju
Ovdje vidim blokiranje kotača na kočenju i nepotrebno širenje zavoja gdje je pored njega doletio mali Leclerc. Gotovo sigurno bi time štitio leđa Vettelu, pa bi možda Seb i bio na postolju.
This. Doletio.
Nema šanse da kao prvo vozač ispred njega vidi Leclerca jer je u čistom mrtvom kutu + nema prostora za ikakav prolaz tu niti ti vozač može pružiti prostor.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ufff koliko srece za ferrari u prvom zavoju. Inace u ovakvim situacijama guma puca a sa tempom kakav je imao ne bi usao u bodove plus da je guma otisla pitanje je bi li ga lec izbjegao i sto bi sve kasnije bilo...
Uglavnom, luda sreca!
Svidja mi se to. Dva kokota u kokosinjcu i dodir odmah na prvoj utrci u prvom zavoju. Dobro da se vec na testiranjima nisu malo ocesali
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
https://twitter.com/ZiggoSportF1/status/1108340054576037888
Gasly navodno nije mogao vidjeti svijetla.
Čudno da im nije palo na pamet provjeriti to prije utrke...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Iskreno, taman kad je zavrsavo formation lap, zadnjih par bolida dolazi a svoje pozicije, kamera od kraja grida prema naprijed i kontam si kak hebeno dobro vide ako cisto vide ta svjetla naprijed
Multi 21 je napisao/la: 20.03.2019., 18:50
https://twitter.com/ZiggoSportF1/status/1108340054576037888
Gasly navodno nije mogao vidjeti svijetla.
Čudno da im nije palo na pamet provjeriti to prije utrke...
Gasly i prosle godine je bio los na startu a jos losiji na restartu..
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
Neznam al to je Gaslyu glupo opravdanje,los je na startu i to je to,i drugi vide veca krila pa pomaknes malo glavu ljevo ili desno,da je starto iz prvog reda opet je los jer je zelen i prije ce naucit dok prizna sam svoju gresku!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
Kic je napisao/la: 20.03.2019., 19:44
Neznam al to je Gaslyu glupo opravdanje,los je na startu i to je to,i drugi vide veca krila pa pomaknes malo glavu ljevo ili desno,da je starto iz prvog reda opet je los jer je zelen i prije ce naucit dok prizna sam svoju gresku!!
Lijepo ti je objasnio @Multi 21, to sa svjetlima nije Gaslyjeva krivica, svjetla jednostavno nisu optimalno pozicionirana. Kubica je također rekao da nije vidio svjetla na startu, stoga je to nešto čime će se vodstvo utrke morati pozabaviti uoči Bahreina.
Kic je napisao/la:Neznam al to je Gaslyu glupo opravdanje,los je na startu i to je to,i drugi vide veca krila pa pomaknes malo glavu ljevo ili desno,da je starto iz prvog reda opet je los jer je zelen i prije ce naucit dok prizna sam svoju gresku!!
Da u kokpitu je savršeno komotno da se fino pomaknes i vidiš sve. SBBKBB da starta iz prvog reda vidjeti ćemo ako tamo završi no jednom vozaču koji nije zelen ni PP nije bio dovoljan da dobro starta.
P.s. Robert Kubica je isto imao problema jer uopće nije vidio svijetla.
Moglo bi se reći jedan od većih propusta organizatora jer je na startu najkritičnije i želiš da svi startaju normalno. Ovako je moglo doći do velikog sudara.