Valtteri Bottas

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
LH44 je napisao/la: 17.03.2019., 10:14 Neko je došo sa zajebanim stavom :D https://twitter.com/Insidef1/status/1107186661669007360
Da barem taj stav potraje sto duže. :pivo:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sviđa mi se ovaj zajebani Bottas :D

Stvarno me impresionirao današnjim nastupom, bio je perfektan od starta do cilja. Vjerojatno njegova najbolja utrka u F1, jednostavno je u svakom aspektu bio nedodirljiv. Možemo se samo nadati da će takav biti i u nastavku sezone.

Prošla je sezona bila katastrofalna za Bottasa te je mentalni oporavak sigurno bio ogroman izazov. Krenuo je odlično, ali od onog nesretnog Azerbajdžana, sve je krenulo nizbrdo. Jednostavno mu je trebao reset i čini se da je uspio u tome. Naravno, koliko god današnja vožnja bila impresivna, i dalje sve treba gledati s dozom rezerve, tek nakon nekoliko utrka ćemo vidjeti imamo li stvarno novog Bottasa.

On jednostavno mora ići na sve ili ništa, ne smije si dopustiti debakl poput prošle sezone jer vidimo da Oconu samo noge vire iz Totove guzice :mrgreen:

Nadam se da će uspjeti nastaviti s ovakvom formom, baš bi fora bila priča s ovim hardcore zimskim pripremama po finskim vukojebinama, netko ga je već usporedio s Rockyjem IV :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
slika

Malo je rano ali se mora malo.. Nije mi nesto drag Bottas.. Uglavnom jer je smeto crvenima, odradjivo odlicno poslove koje su mu dali..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Hehe, dobra :mrgreen:
A i opravdana, s obzirom šta je danas pokazao.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
slika
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
https://twitter.com/MarioAndretti/status/1107367684096835588
slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zamisli taj deja vu :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
:D
https://twitter.com/F1/status/1107741211421376513

LH44
Formula 1
Formula 1
Neko je ovdje baš pisao da trenira ko Rocky i ovi naprave usporedbu :D

Očito je da F1 ima dosta ljudi koji prate meme i tweetove, otuda ovi videi :mrgreen:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Žarko iščekujem nastavak da vidimo da li je Valtteri stvarno po3.14zdio, da li će ga štucovati, hoće li on njih više bendati ili ne, da li će njegov Mercedes možda neočekivano izgubiti brzinu, ili će je Lewis pronaći, uz naravno, novu podnicu? :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Prošle godine Lew je bio izgubljen u Bahreinu, a Bottas solidan tako da bi trebao biti na razini.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 19.03.2019., 14:38 Prošle godine Lew je bio izgubljen u Bahreinu, a Bottas solidan tako da bi trebao biti na razini.
Stavljam pare na Valttera za pol u Bahreinu, dok su još kvote na njega visoke, bolji je u Bahreinu od Lewisa, koji je na toj stazi tradicionalno loš u kvalama...
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Sretno :koska: nadam se doduse da ces izgubiti radi crvenih :zubo:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Vidjet ćemo, sad si me prepao, mislio sam malo veće pare stavit :mrgreen:

Bottas hype ne prestaje.... https://twitter.com/F1/status/1107990945625227264
slikaslika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
LH44 je napisao/la: 19.03.2019., 15:24 Vidjet ćemo, sad si me prepao, mislio sam malo veće pare stavit :mrgreen:

Bottas hype ne prestaje.... https://twitter.com/F1/status/1107990945625227264
Malo puno su počeli pretjerivati...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da pretjeruju. Razumio bi da je ovo 12-13 utrka i da je u vodstvu ili da je osvojio prvenstvo pa ovo objave.

Ali baš mi pada na pamet... zamisli da se Lewisu ponovi Nico sa Valtterijem? :zubo:

Ne vjerujem, ali ovako pada mi na pamet, način na koji je Bottas ušao u sezonu, izjave, agresivnost, išao je na najbrži krug i na tome inzistirao.

A Ocon pokraj Vuka gleda sve to i onako kiseli osmijeh i lagani aplauz. Zanimljiva situacija.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Da Bottas zadrži sve ili ništa, zajeban stav, Ferrari se vrati na svoj pravi nivo i bikovi sa Hondom da se pridruže i imamo sezonu :kokice:
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ferrari je napisao/la: 19.03.2019., 15:48 Da pretjeruju. Razumio bi da je ovo 12-13 utrka i da je u vodstvu ili da je osvojio prvenstvo pa ovo objave.

Ali baš mi pada na pamet... zamisli da se Lewisu ponovi Nico sa Valtterijem? :zubo:

Ne vjerujem, ali ovako pada mi na pamet, način na koji je Bottas ušao u sezonu, izjave, agresivnost, išao je na najbrži krug i na tome inzistirao.

A Ocon pokraj Vuka gleda sve to i onako kiseli osmijeh i lagani aplauz. Zanimljiva situacija.
Vatteri osvoji naslov i onda ode iz Mercedesa. Mislim da bi Hamsta lagano prokuhao od bijesa :rofl:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Odlično je da se Bottas probudio. Samo njemu bi moglo biti još teže nego Rosbergu jer Hamilton si pod svaku cijenu neće dozvoliti reprizu 2016. Previse ga boli taj poraz da bi dopustio još jedan.

Za Bottasa je bitno da ne izgori od želje, malo je previše nabrijan. Jako me zanima kako će Hamitlon odgovoriti u sljedećim utrkama.

Borba njih dvojice bi bila odlična za gledati, ali možda i Ferrari profitira od te borbe....If you know what I mean :paziovo: :paziovo:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡