Znači slažemo da se da znaju biti smiješni s člancima? Ako smo krenuli u raspravu "je li razumljivo", onda pretpostavljam da se slažemo oko premise.Har Kl je napisao/la: 18.03.2019., 11:52 Ante, zamisli slučajno da Martin Kodrić potpiše za Ferrari i osvoji titulu svjetskog prvaka, pritom natjera Lewisa Hamiltona na seriju grešaka. ...
Na ovom portalu bi gorilo. Bukvalno.
Neke stvari se ne mogu posmatrati globalno. Autosport je britanski portal tako da je meni to razumiljivo.
Britanci su u svim sportovima uglavnom poznati kao veliki obožavatelji kad njihovima ide, i kao veliki kritičari kad njihovima ne ide. Međutim, kad je u pitanju F1 čini mi se već odavno da drastično popušta taj kritični dio. Kad ide - onda je onako kako sam stavio sliku par postova iznad (nije montaža ni news bar shema, ono je stvarni screenshot), a kad ne ide - onda krenu alibiji i opravdanja, kao da paze da atmosfera i dalje bude pozitivna. Opet, na to imaju pravo, ali je onda smiješno u što se pretvorio nekadašnji autoritet F1 novinarstva.
Ako je to poanta - onda je pronašao dosta neobičan način da ju napiše. Kad vidim da netko ukazuje na pristranost vijesti na portalu, onda uvijek želim linkove na kojima se temelje takva pretpostavka.Har Kl je napisao/la: 18.03.2019., 11:52 A @1883 hoće da kaže, da vodstvo i navijači Ferrarija trebaju prvo počistiti u svom dvorištu pa tek onda gledati smeće u tuđem dvorištu.