VN Australije (Albert Park Staza) 15.-17. ožujak 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa neće Seb doći i kazati cijeloj javnosti da imaju problema sa pouzdanošću i da su morali voziti konzervativno sa PU?...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

aziz
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 09:08 Pa neće Seb doći i kazati cijeloj javnosti da imaju problema sa pouzdanošću i da su morali voziti konzervativno sa PU?...
Tako ispadaju samo nesposobni, ovako nesposobni I bezobrazi

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Sljedeće godine media blackout na testiranjima, pizda im materina...
Meni stvarno nije jasno kako i zašto sad odjednom problemi s PU...pa prošle godine su bili praktički izjednačeni s Mercom....
Uglavnom, jako sam razočaran s onim jučer, a ovo danas je bilo očekivano, tako da i nisam toliko u komi...ovo baca na 2014.
Nadam se da će se bar Red Bull i Honda poboljšati pa da bude donekle zanimljivo prvenstvo...od trojice realnih kandidata za Bottasa navijam.
Ako situacija ostane ovakva, a ne vidim kako neće, Ferrari će teško do pobjede na čistu brzinu ove godine...teško mi je uopće vjerovati da bih ovo mogao reći nakon prve utrke...
Uglavnom, bravo za Bottasa i Maxa.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Drago mi je za Bottasa. Čovjek je stvarno odradio sve što je mogao na savršenom nivou. Otresao Lewisa na startu kao slinu, dalje je sve bilo jasno.

Ferrari katastrofa. Ne zbog rezultata koliko zbog toga kako su izgledali. Leclerc dobio timske odredbe, pa i neka je. U prvom zavoju je vec bio van staze, napao Seba, izgubio cetvrto mjesto, izletio sam od sebe opet tamo u prvom stintu, bio sporiji u kvalama...

Max odlican, Honda odusevila. Ostatak zanimljiv u svojim borbama.

Gledao na SK1 i decki su to odradili stvarno solidno.
"What a little star." May 26, 2012.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
f1zd je napisao/la: 17.03.2019., 09:29 Sljedeće godine media blackout na testiranjima, pizda im materina...
Meni stvarno nije jasno kako i zašto sad odjednom problemi s PU...pa prošle godine su bili praktički izjednačeni s Mercom....
Uglavnom, jako sam razočaran s onim jučer, a ovo danas je bilo očekivano, tako da i nisam toliko u komi... ovo baca na 2014.
Nadam se da će se bar Red Bull i Honda poboljšati pa da bude donekle zanimljivo prvenstvo...od trojice realnih kandidata za Bottasa navijam.
Ako situacija ostane ovakva, a ne vidim kako neće, Ferrari će teško do pobjede na čistu brzinu ove godine...teško mi je uopće vjerovati da bih ovo mogao reći nakon prve utrke...
Uglavnom, bravo za Bottasa i Maxa.
Baš da je ko 2014. čisto sumnjam, tu bi se trebao naći još neko osim Red Bulla i Mercedesa brži od Ferrarija, a to nije niko. Mislim da će u idućim utrkama Ferrari biti ispred Red Bull Honde, ali su oni puno veća prijetnja Ferrariju, već Ferrari Mercedesu. Prije bih rekao da ovo liči na 2016., što je samo po sebi izrazito loše i nikako za poželjeti.

Nego nije mi nešto jasno, kako nisi toliko u komi, a ovo povezuješ sa 2014. :prcnjau:

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ma nisam u komi jer sam ovo nakon onoga jučer očekivao pa se nisam ničemu ni nadao. Baš se sjećam jučer oko 7:40 sam sam sebi rekao "sljedećih 20 minuta će mi uništiti sljedećih godinu dana"...ma, ne treba trošiti živce. Znam da je glupo reći i nije istina, ali možda je i bolje ovo nego da se ponovi Njemačka prošle godine u krucijalnoj fazi prvenstva....nadam se bar zanimljivim utrkama.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Znaci Magnussen nije zaostao za puni krug. Rijetko se vidi netko od "ostatka" ne zaostaje za krug :)
slikaslika slika

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Današnji dan za zaboraviti sto se tiče Ferrarija. Teško za gledati, ne čini mi se da ce biti bolje tako brzo.

Ne vidim problem timske odredbe u Ferrariju. Da su to radili prošle godine možda ne bi prosipali bodove. Uostalom problem je daleko veći od timskih odredbi. Treba se prvo naći u situaciji da se boris za pobjede i postolja. Ovo danas je užasno. I pitanje kada ce i ako biti bolje. :facepalm:

Bottas mi je najjači danas- izgledao bas sretno i nekako izgubljeno u isto vrijeme kao da i njemu nije jasno kako je dosao do pobjede. Izgleda da je stvarno odlučio sve pobijediti. :mrgreen:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 17.03.2019., 09:50 Ma nisam u komi jer sam ovo nakon onoga jučer očekivao pa se nisam ničemu ni nadao. Baš se sjećam jučer oko 7:40 sam sam sebi rekao "sljedećih 20 minuta će mi uništiti sljedećih godinu dana"...ma, ne treba trošiti živce. Znam da je glupo reći i nije istina, ali možda je i bolje ovo nego da se ponovi Njemačka prošle godine u krucijalnoj fazi prvenstva....nadam se bar zanimljivim utrkama.
Meni u ovoj fazi sezone definitivno nije bolje, jer ne mogu s guštom i neizvjesnosti odgledati barem pola utrke sezone. Ali da se desi nešto slično Njemačkoj prošle sezone (zlu ne trebalo), tad bi vjerojatno ovo radije poželio u idućih 5 godina :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ima li gdje snimka Oconove "radosti" nakon završetka utrke, propustio sam to, a baš me interesira :)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nema mi @Icemana :P
Treba mi njegovo mišljenje, ili je na aparatima kao ja i ostatak fanova :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
I sta mislite Feraristi, sta je danas krio Ferari? Ahahahaha

Nek su oni pocerali Arivabenea. Nek je on bio krivac za lose rezultate.

I usput. Ovi koji su se smijali Botasu i Mercedesu, sta kazete na danasnji dogoadjaj kada je zabranjeno da se obilazi Vetel?!
slika

QFlash82
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Mercedes
Ovo je bio najbrutalniji team order od kad pratim Formulu 1, ovako na prvoj utrci drzati brzi bolid iza sporijeg...Pocinjem sumnjati u nazocnost inteligetnog zivota u Ferrari-u.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@Krstas Na kojoj je poziciji Ocon završio? :prcnjau:
slikaslika

Krstas
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 17.03.2019., 10:46 @Krstas Na kojoj je poziciji Ocon završio? :prcnjau:
HA HA
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
@Krstas Slabo je šta danas išta krilo, ali je mnogo zato otkriveno, budimo realni. Takva je trenutno situacija, sad treba raditi na tome da bude bolje.

Što se tiče Arrivabenea, i dalje smatram i držim da je njegov otpust bio opravdan, nije bio glavni krivac za rezultate, ali nije dobro vodio momčad u krucijalnim situacijama. Za Kimija isto tako, ne žalim ni najmanje, jer sam želio njegovu zamjenu par sezona prije. Nema vraćanja na staro, već rad i borba da se trenutna situacija, sa svim mogućim sredstvima popravi :D

A o situaciji između Leclerca i Vettela se već mnogo pisalo na ovoj i Ferrarijevoj temi.

Nego, imaš li za podjeliti snimku Oconove radosti nakon završetka utrke, ti si uvijek bio dobro informiran po pitanju njega :)

Krstas
Formula 1
Formula 1
Rano je sumirati rezultate poslije 1 trke. Ali danas su se ponasali kao da se ne bore za titulu. Kao da nemaju namjeru se borit. No sve nesto znrda, zdola. A Arivabene. On ih je doveo do tog stadiuma da su mogli parirati Mercedesu, za razliku od njegovih predhodnika. I pitanja hoce li Brineto doci do te linije. Mozda nadmasi njegov rezultat ali nekako treba postovati to sto je napravio Arivabene. Sto ih je digao sa mrtve tacke. Ne znam ali ne bih vam bio u kozi...
Zadnja izmjena: Krstas, dana/u 17.03.2019., 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@Vettel-Ferrari čini mi se da su njegov onboard uklonili, ne mogu ga naći na F1TV :prcnjau:
slikaslika

kimmi_iceman
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj
Navija za: Ferrari
:)[ link do slike ]

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Krstas je napisao/la: 17.03.2019., 11:01 Rano je sumirati rezultate poslije 1 trke. Ali danas su se ponasali kao da se ne bore za titulu. Kao da nemaju namjeru se borit. No sve nesto znrda, zdola. A Arivabene. On ih je doveo do tog stadiuma da su mogli parirati Mercedesu, za razliku od njegovih predhodnika. I pitanja hoce li Brineto doci do te linije. Mozda nadmasi njegov rezultat ali nekako treba postovati to sto je napravio Arivabene. Sto ih je digao sa mrtve tacke. Ne znam ali ne bih vam bio u kozi...
Mislim da se poštuju dovoljno od većine fanova njegova postignuća u Ferrariju. Ali također smatram da su neke stvari u ključnim trenutcima prošle sezone počele pucati pod njegovim vodstvom. Uz to, izgledno je da je bilo nesporazuma i nesuglasica između njega i Binnota i da je jedan morao odstupiti. Arrivabene je vjerojatno lobirao za ostanak Kimija u momčadi i odugovlačio s odlukom, što je novo vodstvo nakon smrti Marchionea uvjerilo da dadnu podržku Binnotu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡