Pitanje bi li uopće uspili...prespori su.CrashOverride je napisao/la:a sta cekaju s leclercom i fl..
VN Australije (Albert Park Staza) 15.-17. ožujak 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da imas Bottasove pehove od prosle godine, ne bi sigurno.. Nema. niti jedan razlog da ide box..Har Kl je napisao/la: 17.03.2019., 07:34Ja bih išao ...CrashOverride je napisao/la: 17.03.2019., 07:23I da se dovede u situaciju da napravi gresku i da izgubi poziciju ili dvije..Har Kl je napisao/la: 17.03.2019., 07:21 Bottas će moći u box po novi set soft guma, a da ne izgubi poziciju .
LH će imati težak posao da zadrži MV iza sebe.
Uostalom, ni nema zvjezih guma vise..
Edit. Ima nove gume
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 17.03.2019., 07:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Traljavo od Ferrarija, samo ću to reč. Nedaju Leclercu da pretekne Vettela, još ga nisu zvali u boks da postavi FL 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
a nove zute gume.. fino ih zagrijat i probat.. osim ako nemaju neki problem koji ih sprecava u tome..f1zd je napisao/la: 17.03.2019., 07:35Pitanje bi li uopće uspili...prespori su.CrashOverride je napisao/la:a sta cekaju s leclercom i fl..
Fino Alla Fine
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Tako je, nek izgube za 1 bod kontstruktorski.Perica9 je napisao/la: 17.03.2019., 07:34 Po trenutnom stanju Mercedes uzima 44 , a Ferrari 22 boda... Ako Leclerc ode po FL 2 boda će biti manja razlika... Ako ne ode u boks , volio bih da izgubimo naslov za 1 bod...
Lecrec bi taman bio u prozoru da su ga pustili da Hamilton nema šanse u boks i da izađe ispred.
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
I onda kaze netko da je lose ovo s bodom.. inace bi imali laganu zavrsnicu, pogle ovo.. kolju se za bod
Fernando is faster than all of you 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Svaka čast Bottas, vrhunska utrka. Lagani payback za prošlu godinu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hahahaha.. Lik uspio i FL... Odlicno otvaranje sezone.. Hama su zakinuli pokrivanjem Seba ali nisu znali da je Ferrari toliko spor.. Bravo Bottas..
Fino Alla Fine
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ocon ko kakav cuckić Wolfu, nema samo Hamilton svojeg 

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Bottas
Izdominirao covjek.. bravo!

Izdominirao covjek.. bravo!
Fernando is faster than all of you 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari protestira protiv bodovanja FL-a, odustajanjem od borbe za njega
Razočaran sam više danas, već jučer. Ništa nije dobro za nas danas bilo
Svaka čast Bottasu, stvarno odlična utrka i ubjedljivo DOTD
Također i Verstappenu i Red Bullu, a pogotovo Hondi, konačno da se popnu na podij, bilo mi je draže da je to bilo s McLarenom, ali šta je tu je, s Red Bullom mogu puno više ostvariti

Razočaran sam više danas, već jučer. Ništa nije dobro za nas danas bilo

Svaka čast Bottasu, stvarno odlična utrka i ubjedljivo DOTD

Također i Verstappenu i Red Bullu, a pogotovo Hondi, konačno da se popnu na podij, bilo mi je draže da je to bilo s McLarenom, ali šta je tu je, s Red Bullom mogu puno više ostvariti

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 17.03.2019., 07:42, ukupno mijenjano 1 put.