VN Australije (Albert Park Staza) 15.-17. ožujak 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nema..f1zd je napisao/la: 17.03.2019., 07:04 Ne znam jel ima ijedna utrka u hivridnoj eri da Lewis nije na prvom mjestu i da nema nijednu primjedbu na bolid, gume, stazu, timksog kolegu ili nešto drugo.
Seb brijem da ce u bix jos jednom.. Promaseno za Vettela
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ma Gio je bio u problemima sa gumamaVettel-Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 07:04Da, da. Ne trebaju biti ne prelaka, Norrisovo ganjanje Giovinazzija mi je bilo odlično, na kraju ga prisilio na grešku i presrigao.f1zd je napisao/la: 17.03.2019., 07:02 Ne znam što hoćete, pretjecanja su lakša, a bit će još bolje u Bahreinu i Kini
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Slazem se.. Def je nesto lakse proc nekog..Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 07:05 Ja ozbiljno ne vidim na što se vi žalite? Utrka je solidna za Australiju.
Utrkivanje je definitivno bolje nego prošlih godina ovdje.
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma znam, ali ga je i Norris napatio, 5 krugova prije god mu je bio u DRS-u.Frantic je napisao/la: 17.03.2019., 07:05Ma Gio je bio u problemima sa gumamaVettel-Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 07:04Da, da. Ne trebaju biti ne prelaka, Norrisovo ganjanje Giovinazzija mi je bilo odlično, na kraju ga prisilio na grešku i presrigao.f1zd je napisao/la: 17.03.2019., 07:02 Ne znam što hoćete, pretjecanja su lakša, a bit će još bolje u Bahreinu i Kini
- kimmi_iceman
- Karting
- S nama već: 6 god 4 mj
Nema!f1zd je napisao/la:Ne znam jel ima ijedna utrka u hivridnoj eri da Lewis nije na prvom mjestu i da nema nijednu primjedbu na bolid, gume, stazu, timksog kolegu ili nešto drugo.
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Čim Lewis pođe jadikovat, to znači da će ubrzati tempo, što je sad stvar. Pravo se upustio u Mercedesovoj dominaciji.
Nadam se da će ga Verstappen uhvatiti
Nadam se da će ga Verstappen uhvatiti

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma neće Max napasti Lewisa...ima dovoljno tempa u Mečki da ga taman ne može napasti.
Ferrari nema tempo ni u kvalama ni u utrci (barem u ovom drugom stintu).
Realni bili smo lagani plijen. Nadajmo se nekakvom sranju Mečke/RBR-a naprijed jer ovdje nema kruha.
Ferrari nema tempo ni u kvalama ni u utrci (barem u ovom drugom stintu).
Realni bili smo lagani plijen. Nadajmo se nekakvom sranju Mečke/RBR-a naprijed jer ovdje nema kruha.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Stroll: He came in like a torpedo 

Fernando is faster than all of you 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nema kruha od nadanja u ovakvim situacijama. Drago mi je bar da je Hondu krenulo, kad smo mi već izgubili priključak za Mercedesom.Ferrari je napisao/la: 17.03.2019., 07:09 Realni bili smo lagani plijen. Nadajmo se nekakvom sranju Mečke/RBR-a naprijed jer ovdje nema kruha.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Vettela ce i Leclerc stic.. Samo otkriva da su lose izabrali strategiju.. Jedino pozitivno u tome je sto je Lujo reagiro i izbili mu potencijalnu pobjede jer su oba puno izgubila u odnosu na Bottasa ranim ulaskom u box..
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Kad je Stroll bio uopće u boksu i jel bio?