uspio odgledati kvale preko moba i potrosio sav promet skoro ali isplatilo se
a sta reci, mercedes je to, mecka je to, svabo je to di god da bio
malo bacali laznjake okolo jebiga, gledali svoja posla i pustili druge neka se prse i pokazuju misice, prebacili teret favorita uspjesno na druge da nas ne ometaju previse. napravili dva bolida da slucajno ne bi bilo nismo znali i nista, idemo skinut rekord, tj puno njih, krenuvsi sa onim o 6 uzastonih naslova ekipe
istina, lani je bilo isto ali zapravo i nije. danas je ferr zaostajao vise nego prosle godine jer je prosle godine drugi mercedes bio brzi nekih 2-3 desetinke a ne 7. ham je razvalio krug ali ovaj puta su oba mercedesa daleko ispred.
Ok, vec za dva tjedna to ce biti puno manji zostatak ferr i rbr u to sam siguran ali cini se da ste svi lagano iza, opet. ali samo se cini tako, treba pricekati prije nego se kablovi pocnu namatati i mjesalice gasiti. duga je sezona
pohvale za norrisa, velicanstveno (mada je i magnusen imao brutalnu rookie utrku a vidi ga sada) i samo neka nastavi tako. pa manageru sam uzeo mclaren. reko moraju i oni jednom pogodit nesto. steta za sainza ali bit ce tu nekih bodova valjda. nema iskustva pa ne znam jel pametnije u startu uzet najbolje nesto pa sitnice ostalo. ja nekako isao sredinu izvuc da mi svi donose po koji bod ali cini mi se da sam motor trebao ferr jer ih ima najvise u prvih deset...
ali zato sam pp jako blizu. stavio 1.20.588. bottas ima 1.20.598 i onda ham skine 1.20.488. valjda ce ta desetinka bit dosta za kakve pare
giovanozzi razocarao. kimi ga otreso ko bale

ne znam jel sam kriv ili je nesto drugo utjecalo ali ono, lose...
i drago mi je da je perez odero strolla. mali mi nkako ne lezi i nadam se da ce ga meksikanac izdominirat zesce!!