F1 Fantasy
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Još da mi je Multi 21 na vrijeme rekao da mogu VER staviti na turbo ...
Meni onako tu i tamo. Treba imati sreće na početku, jer je poslije jako teško mijenjati.
Ja sam imao sreću što je igrica kasnije počela, a to se poklopilo sa LH pobjedama.
Hulka sam čistom srećom izbacio iz ekipe.
Ericsson mi donio 15 bodova u prošloj utrci, a ja ga u stvari nisam ni mogao promijeniti.
Ja bih dozvolio bar dvije izmjene. Jedna je premalo.
Meni onako tu i tamo. Treba imati sreće na početku, jer je poslije jako teško mijenjati.
Ja sam imao sreću što je igrica kasnije počela, a to se poklopilo sa LH pobjedama.
Hulka sam čistom srećom izbacio iz ekipe.
Ericsson mi donio 15 bodova u prošloj utrci, a ja ga u stvari nisam ni mogao promijeniti.
Ja bih dozvolio bar dvije izmjene. Jedna je premalo.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Evo u prošloj utrci mi je Perez sa turbom donio 0 bodova
I dalje mi to nema smisla, Sainz je mjesto naprijed nosio 11, Magnussen koji je imao katastrofalne kvalifikacije i koji je završio na 14 mjestu - 15 bodova!!!
Znam da se od Pereza očekivala koja pozicija na gridu više, ali dati 0 bodova je van svake pameti.

Znam da se od Pereza očekivala koja pozicija na gridu više, ali dati 0 bodova je van svake pameti.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Vec par utrka mi je Turbo vozac bio Kimi , nista nisam mjenao pa tako niti za ovu utrku u Britaniji . Da bi nakon trke vidio da mi je prebacilo Turbo na Sainza koji je odustao haha. Ja nit sam se spajao na stranicu niti sam ista mjenjao. Sprdacina 

-
Artband
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Button, Honda
Zbog toga što je turbo moguć jedino za vozača koji vrijedi ispod 19 miliona.AlkY je napisao/la: 09.07.2018., 06:33Vec par utrka mi je Turbo vozac bio Kimi , nista nisam mjenao pa tako niti za ovu utrku u Britaniji . Da bi nakon trke vidio da mi je prebacilo Turbo na Sainza koji je odustao haha. Ja nit sam se spajao na stranicu niti sam ista mjenjao. Sprdacina
Kimi je u Austriji vrijedio 18,9, a pred ovu trku 19,3.
Tako da je po automatizmu turbo prebačen na sledećeg najvrijednijeg, kao kod mene na Hulka.
A ja sam ga prebacio na Leklera.

I još ako vozač odustane -15 se dobija, a uz turbo i tu je duplo.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Otpočetka sezone nisam ništa dirao, tek sad sam se ulogirao čisto da vidim kako stojim 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Slažem se.AlkY je napisao/la: 09.07.2018., 19:59 Imao sam malo veca ocekivanja od ovog Fantasya , ipak je sluzbeni F1 fantasy ali sam ostao razocaran. Jako lose izvedeno. Ima i puno bolje napravljenih fantasya koje cu rade igrati nego ovo
PulsManager>F1 Fantasy

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma i Puls Manager i GridRival Fantasy , ima ih dosta koji su bolji. Iako , kazem , ipak se od sluzbenog F1 managera ocekivalo puno vise , ali eto. Mozda sljedecu sezonu nesto ustimaju to sve jer ovu sezonu nisu ni poceli od pocetka pa mozda nisu ni uspjeli sve pripremit kako treba.

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jesam glupanF12000 je napisao/la: 12.03.2019., 21:11 Do kad je rok za prijavu ekipe, je li kao i prošle godine do kvalifikacija?

Oćemo ligu opet napravit?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti