zekohonda je napisao/la: 10.03.2019., 21:55
pohvale za uvod!
pohvale franticu za margot....nisam je prepoznao.
I da se svi cude sto niko ne prepozna Supermana kad stavi naocale
Nek si ju otvorio Alene Samo naprijet
Sve je dobro dok ti ne otvaraš teme....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bilo se tesko suzdrzat kad je sef otvorio temu za prijave.. Ali kak se kaze 'I took one for the greater good' ali posto je na svakom mom otvaranju bio shitshow za crvene, baza je bila dobra, izbor logican ..
Cijeli tjedan cu da se veselim petku i vikendu
Sarma je napisao/la: 10.03.2019., 19:10
Moglo je to i bolje
Može Margot
Nije cica-maca sa staze, nije skroz golišavo i prevulgarno, da ne zagađujem temu, ali je izvorno australsko i vrlo sexy, pogotovo ovako sa cvikama
The race is on.
https://twitter.com/F1/status/1105043793903001600
Što se tiče same teme volio bih da se pišu na hrvatskom standardnom jeziku i da se malo pripazi na pravopis.
Joj jest neka razlika hrvatskog, srpskog i bosanskog jezika, kako ne razumijem vas koji vidite neku razliku ta 3 jezika kad je jedina razlika u izgovoru pojedinih riječi... ma ta 3 jezika ni ne postoje vala, to je jedan te isti jezik i razlika je samo u dijalektu, akcentu i ekavici/ijekavici, isto kao da kažeš da postoji Američki jezik, Australski jezik, Engleski jezik
Ferrari je napisao/la: 11.03.2019., 21:48
Uzbuđen sam, ali me teška nervoza pere...prva utrka je uvijek važna pa se nadam da ćemo to odraditi što je bolje moguće bez nekih sranja.
Pa to je dobro, ja sam zadnji put sracku fasovao pred start davne 2006 godine! Dakle fali taj feeling, ta nervoza...