Valtteri Bottas

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Majki2111 je napisao/la: 30.07.2018., 00:47 Danas čovjeku svaka čast. Za prvi potez neka je trkaći incident, ali za sudar sa Ricciardom je dobio veliki palac gore od mene. Čovjek išo na mišiće. S obzirom na situaciju izvukao je maksimum. I da se namjerno išao na dodir neka je.... :thumbs: :thumbs:
Ispao totalni papak danas...umjesto da traži ulazak u boks i sebi osigura dobar plasman on ko poslušan psić vjeruje ekipi sa pit walla...

Kimi je u Silverstoneu tražio agresivnu strategiju (unatoč onoj kazni) i dobio je agresivnu strategiju te je tako osigurao 3. mjesto...nekad sam sebi krojiš sreću...nažalost on je očito samo zadovoljan što vozi za Mercedes...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ferrari je napisao/la: 30.07.2018., 00:59
Majki2111 je napisao/la: 30.07.2018., 00:47 Danas čovjeku svaka čast. Za prvi potez neka je trkaći incident, ali za sudar sa Ricciardom je dobio veliki palac gore od mene. Čovjek išo na mišiće. S obzirom na situaciju izvukao je maksimum. I da se namjerno išao na dodir neka je.... :thumbs: :thumbs:
Ispao totalni papak danas...umjesto da traži ulazak u boks i sebi osigura dobar plasman on ko poslušan psić vjeruje ekipi sa pit walla...

Kimi je u Silverstoneu tražio agresivnu strategiju (unatoč onoj kazni) i dobio je agresivnu strategiju te je tako osigurao 3. mjesto...nekad sam sebi krojiš sreću...nažalost on je očito samo zadovoljan što vozi za Mercedes...
Ne znam sad u kojem trenutku. Zaboravio sam di je on bio. Utrka bila prije 10 sati. Al pao bi tad puno iza... Ne znam sad.
A i zakaj nebi bio čovjek zadovoljan mjestom u Mercedesu? Biti jedan kotačić u ekipi od oko 1000, a možda i više zaposlenika koja tvojim rezultatima dobiva milijunske profit(pretpostavljam, ne znam im točnu bilancu). Još za to ti dobivaš milijune.... win-win situacija.....
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 30.07.2018., 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ma ovdje radi cista logika.

Nakon burne 2016 godine, Mercedes je ocigledno trazio nekog vozaca koji nece remetiti mir u kuci.

Rosberg se sasvim sigurno nece vise desiti, jer je Rosberg prije svega insistirao na novom ugovoru i to od 2 godine, a sasvim sigurno je isao na sve ili nista. Ono sve je bila titula, a nista je otkaz i plus jedna godina doslovno placenog godisnjeg, jer bi Mercedes morao da isplati njemu novac po ugovoru (cifra 16 mil €).

Rosberg je sasvim sigurno pocetkom 2016 razmisljao da ode iz F1 i uradio je odlicnu stvar - napao je titulu SP-a! Doduse stvarao je svoju reputaciju godinama, ali je shvatio, ukoliko sad to ne uradi, sanse za nekada dr put su jako male.

I na kraju okiti se frajer titulom, halalio Mercedesu ugovor, prikupio nekoliko sponzora i kao SP otisao u mirovinu. S njegove strane ovo zvuci fkt mudar i maestralan potez.

No sta je sa Bottasom? Dakle dosao je u najbolji tim, utrostrucio svoju platu (sa 3 na 9 mil €) + bonusi su tu, sad kakvi, ocigledno budi poslusan 1-2 miliona su tu. Isto tako, pri potpisu ugovora je imao i neka pravila, koja se striktno mora pridrzavati, tako da su mu u startu odmah vezali ruke.

Ne znam koliko bi mi u njegovoj kozi, ovo odbili i vratili se u Williams i muku mucili!?

Bottas sasvim sigurno nije potencijal za titulu, a da je talenat bio, to itekako jeste. Mercedes nakon odolaska Rosberga mogao je za mizerne pare dovesti Alonsa i Vettela, ali zasto imati dva razjarena pijetla u timu? Niko ne zeli 2007, kao i 2016 godinu i tu je kraj.

I na kraju sah mat je ovaj novi ugovor Hamiltona od skoro 150 mil € sa bonusima... Onda se treba zapitati, zar ce Bottas-u fkt dozvoliti da se gura sa Hamiltonom za titulu, a da pri tome Hamiltona placaju 15 x vise? Ko bi to dozvolio i ne znam, kakva korist od toga?

Jedno je sigurno da Bottas, moze da glumi nekog ko nije zadovoljan, ta gluma pomalo pomaze i Mercedesu, da ne ispadne da su ufol teski "Multi 21", a iz aviona se vidi da jesu.

Dakle sve dok je Hamilton u Mercedesu, Bottas ce imati 0 sansi za titulu, a mora mu se priznati da fkt radi odlican posao vodonose, tako da bonusi su uzareni, a Bottas je isto tako ocigledno zadovoljan.

Iducu godinu ce biti jos veca ulizica, samo da obezbjedi si jos jedan mastan ugovor, a Hamilton ce vrlo rado urgirati za njega, jer Bottas je idealan timski kolega.

Dakle. neki su tu da pisu historiju, a neki da budu samo vidjeni i da pri tome fino zarade.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Slavenowsky je napisao/la: 30.07.2018., 02:15 Ma ovdje radi cista logika.

Nakon burne 2016 godine, Mercedes je ocigledno trazio nekog vozaca koji nece remetiti mir u kuci.

Rosberg se sasvim sigurno nece vise desiti, jer je Rosberg prije svega insistirao na novom ugovoru i to od 2 godine, a sasvim sigurno je isao na sve ili nista. Ono sve je bila titula, a nista je otkaz i plus jedna godina doslovno placenog godisnjeg, jer bi Mercedes morao da isplati njemu novac po ugovoru (cifra 16 mil €).

Rosberg je sasvim sigurno pocetkom 2016 razmisljao da ode iz F1 i uradio je odlicnu stvar - napao je titulu SP-a! Doduse stvarao je svoju reputaciju godinama, ali je shvatio, ukoliko sad to ne uradi, sanse za nekada dr put su jako male.

I na kraju okiti se frajer titulom, halalio Mercedesu ugovor, prikupio nekoliko sponzora i kao SP otisao u mirovinu. S njegove strane ovo zvuci fkt mudar i maestralan potez.

No sta je sa Bottasom? Dakle dosao je u najbolji tim, utrostrucio svoju platu (sa 3 na 9 mil €) + bonusi su tu, sad kakvi, ocigledno budi poslusan 1-2 miliona su tu. Isto tako, pri potpisu ugovora je imao i neka pravila, koja se striktno mora pridrzavati, tako da su mu u startu odmah vezali ruke.

Ne znam koliko bi mi u njegovoj kozi, ovo odbili i vratili se u Williams i muku mucili!?

Bottas sasvim sigurno nije potencijal za titulu, a da je talenat bio, to itekako jeste. Mercedes nakon odolaska Rosberga mogao je za mizerne pare dovesti Alonsa i Vettela, ali zasto imati dva razjarena pijetla u timu? Niko ne zeli 2007, kao i 2016 godinu i tu je kraj.

I na kraju sah mat je ovaj novi ugovor Hamiltona od skoro 150 mil € sa bonusima... Onda se treba zapitati, zar ce Bottas-u fkt dozvoliti da se gura sa Hamiltonom za titulu, a da pri tome Hamiltona placaju 15 x vise? Ko bi to dozvolio i ne znam, kakva korist od toga?

Jedno je sigurno da Bottas, moze da glumi nekog ko nije zadovoljan, ta gluma pomalo pomaze i Mercedesu, da ne ispadne da su ufol teski "Multi 21", a iz aviona se vidi da jesu.

Dakle sve dok je Hamilton u Mercedesu, Bottas ce imati 0 sansi za titulu, a mora mu se priznati da fkt radi odlican posao vodonose, tako da bonusi su uzareni, a Bottas je isto tako ocigledno zadovoljan.

Iducu godinu ce biti jos veca ulizica, samo da obezbjedi si jos jedan mastan ugovor, a Hamilton ce vrlo rado urgirati za njega, jer Bottas je idealan timski kolega.

Dakle. neki su tu da pisu historiju, a neki da budu samo vidjeni i da pri tome fino zarade.
Bottas je došao kad je konkurencija bila puno bliže nego 2014.-2016.
Mogli su oni lako njima zabranit utrkivanje....
slika

Josip Matkovic
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Slavenowsky je napisao/la: 30.07.2018., 02:15

Jel njega sponzori i danas placaju ista? Mislim znam da ima on love da do kraja zivota netreba nista raditi, ali opet vidim na youtubeu da je tu jahta, auti i ostale bogataske gluposti pa mislim treba to isto odrzavati??

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Rolex mu je osobni sponzor ako se ne varam

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Josip Matkovic je napisao/la: 01.08.2018., 00:14
Slavenowsky je napisao/la: 30.07.2018., 02:15

Jel njega sponzori i danas placaju ista? Mislim znam da ima on love da do kraja zivota netreba nista raditi, ali opet vidim na youtubeu da je tu jahta, auti i ostale bogataske gluposti pa mislim treba to isto odrzavati??
Jasno je da ne zaradjuje vise kao sto je zaradjivao u F1, ali i dalje ima svoje sponzore. Odes na njegovu stranicu i vidjeti ces da i dalje saradjuje sa istim sponzorima, te naravno tu su neki i novi, tipa strucni komentator na SKY-u i RTL-u. Negdje sam procitao da Martin Brundle na SKY-u zaradjuje oko pola miliona funti godisnje, onda znamo zasto je Rosberg cest gost komentator.

Jednostavno sad covjek uziva u zivotu..
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pored Mr. Spacea, danas je rođendan i Bottasu.
A jučer je bio Sirotkinu.
Baš mu je fino Valtteri čestitao na početku trke u Belgiji.
Nek im je sa srećom.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jučer je rođendan bio i Webberu :D

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Kad je Barrichellu rođendan onda :zubo:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la: 28.08.2018., 09:22 Kad je Barrichellu rođendan onda :zubo:
Onako po sjećanju, 23.05.
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Napisao sam u drugoj temi, da ne vjerujem da će Bottasa otpustiti na pola sezone.
Sad kad sam pročitao da je Villeneuve slično izjavio, još sam više uvjeren da sam u svoju izjavu.

https://www.express.co.uk/sport/f1-auto ... -Wolff/amp

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja ne bih tu soluciju u potpunosti otipisao, jer mislim da će to ovisiti prije svega od forme Mercedesovih konkurenata i od forme Bottasa, jer sam poprilično siguran da bi u Mercedesu kad bi bili u situaciji kao što je Ferrari bio s Kimijem 3-4 sezone zaredom u prvom dijelu sezone, hladno zamjenili Bottasa Oconom, pogotovo jer Bottas nema ni blizu imidž kakav ga ima Kimi i koji je vrlo vjerojatno vrhunac karijere doživio prošle sezone, a ove sezone je bio u konstatnom padu, da je na kraju u Mercedesu bio inferioran i Red Bullovcima. Ako se to nastavi ili ostane na istom i do polovine iduće sezone, ne bih isključio ni ovakve scenarije.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Nije Bottas toliko spor, koliko su na njega psihički uticale timske odredbe, kao i loša sreća na početku, kad je pokazivao da ima brzinu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
@Vettel-Ferrari slažem se sa svim što si napisao.
Samo ne mislim da će Bottas ponoviti formu, koju je prikazao u drugom dijelu ove sezone, u slijedećoj sezoni.
Manje više @Pastor je dao sve razloge pada forme.
Njemu jednostavno neke stvari nisu išle na ruku.
Mada je i on čudno "ćućnuo" što se forme tiče.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
bottas odvozio svoj prvi rally u wrc mašini protiv uglavnom r5 konkurencije.
https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... d/4329090/

potpuni rezlultati:
http://www.rallylive.net/results/en/nat ... ll/10.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Trenira Bottas ko Rocky u četvorci. :mrgreen:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Bio mi je izrazito drag do one predstave u Mađarskoj prošle godine :chill:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Neko je došo sa zajebanim stavom :D https://twitter.com/Insidef1/status/1107186661669007360
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡