Testiranja 2019.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije radio.
Sutra vjerojatno.
JuÄer je radio nekakvu mini simulaciju.
Toto je rekao da je razlika u cijeloj utrci izmeÄu Leclerca i Bottasa na kraju bila 5 sekundi...znaÄi kada se uzmu u obzir crvena zastava, gume, promet itd. jer imaju oni svoje alate.
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 28.02.2019., 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Zanimljivo. Sutra oÄekujem od Vettela minimalno 150 krugova. Simulaciju utrke Seba i Lewisa i da Äe zadnji dan malo odvrnit i po gasu...Ferrari je napisao/la: 28.02.2019., 19:40Nije radio.
Sutra vjerojatno.
Toto je rekao da je razlika u cijeloj utrci izmeÄu Leclerca i Bottasa na kraju bila 5 sekundi...znaÄi kada se uzmu u obzir crvena zastava, gume, promet itd. jer imaju oni svoje alate.
- Iceman
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ljudi moji ako su tako blizu Å”to se tiÄe long run-a onda je sve na kvalama i strategiji, opet....
Ali kao Ŕto rekoh osvajamo naslov ove sezone, fair and square ili "fair and square". Iskreno tak mi je svejedno. Ali ako me pitate od kuda znam, nemojte.

Ali kao Ŕto rekoh osvajamo naslov ove sezone, fair and square ili "fair and square". Iskreno tak mi je svejedno. Ali ako me pitate od kuda znam, nemojte.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
A ja sutra oÄekujem 15.xxx za Fetela...iskrenoSarma je napisao/la: 28.02.2019., 19:46Zanimljivo. Sutra oÄekujem od Vettela minimalno 150 krugova. Simulaciju utrke Seba i Lewisa i da Äe zadnji dan malo odvrnit i po gasu...Ferrari je napisao/la: 28.02.2019., 19:40Nije radio.
Sutra vjerojatno.
-
andrej12
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: Fernando Alonso, Ferrari
Tko ima F1TV neka pogleda Tech Talkove, jako zanimljivo, juÄer je Isola rekao da su ove godine smanjili temperaturu grijaÄa za 20 stupnjeva (bliže radnoj temperaturi), ALI samo za stražnje gume. Bit Äe zanimljivo vidjeti tko Äe prije uspjeti dovesti gume u idealni temperaturni raspon, pogotovo u kvalama i out lapovima u utrci! 

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
U Äiju je korist je tih 5 sekundi?gjoko-mkd je napisao/la: 28.02.2019., 22:04A ja sutra oÄekujem 15.xxx za Fetela...iskrenoSarma je napisao/la: 28.02.2019., 19:46Zanimljivo. Sutra oÄekujem od Vettela minimalno 150 krugova. Simulaciju utrke Seba i Lewisa i da Äe zadnji dan malo odvrnit i po gasu...Ferrari je napisao/la: 28.02.2019., 19:40
Nije radio.
Sutra vjerojatno.
Ako je tako onda je do razlike koju Äe pravit vozaÄi, hladan pitwall i taktike trkaÄih inžinjera, kao i pouzdanost

Jedva Äekam sutra vidjet simulaciju Lewisa i Seba, te Mercedesov brzi krug na C5

EDIT: Lewis je juÄer koliko znam stao na 59om krugu simulacije jer se navodno motor pregrijao i nisu htjeli rizikovat, kažu da su i rupe na kokpitu bile otvorene da se to sve ohladi... danas je sve ok bilo kod Valtterija.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma daj nemoj to spominjati.Iceman je napisao/la: 28.02.2019., 20:54 Ljudi moji ako su tako blizu Å”to se tiÄe long run-a onda je sve na kvalama i strategiji, opet....![]()
Äekaj prvih 5-10-15-20 utrka pa Äemo procijeniti.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
gledam po net-u ima li kakvih informacija hoÄe li i kad rb na stazu. za sad niÅ”ta.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
1:16.720 na C3 izgleda priliÄno brzo.
"What a little star." May 26, 2012.