Testiranja 2019.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ni ja ne vjerujem da je Mercedes sve ovo isplanirao u ovih nekoliko dana pauze, sigurno su oni ranije pripremili ove dvije solucije, a sad jednostavno isprobavaju koja je bolja.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@Har Kl
Brixworth i Brackley. Onaj u Stuttgartu ne vjerujem da koriste..
Imaju još 3 dana, ako danas nisu ništa prikupili zbog kvara, sljedeća 3 dana moraju odvest jedno 400 krugova da bi imali dovoljno podataka o aeropaketu... neće ovo na dobro
Brixworth i Brackley. Onaj u Stuttgartu ne vjerujem da koriste..
Imaju još 3 dana, ako danas nisu ništa prikupili zbog kvara, sljedeća 3 dana moraju odvest jedno 400 krugova da bi imali dovoljno podataka o aeropaketu... neće ovo na dobro

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 26.02.2019., 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ma nešto razmišljam kako to je Mercedes brzo izbacio drugi bolid.
Znam da je to nemoguće bez bar mjesec dana pripreme. Vjerojatno i više.
Aero paket potpisuje Alison. Ako nije najbolji aerodinamičar, onda je najtrofejniji.
Nisam ni ja baš uvjeren da su tako lako promašili.
Nadam se, možda navijački, da u dva različita tunela razvijaju dva različita aero koncepta.
Kad pogledam dva Mercedesove bolida, oni iako izgledaju skroz različito, ipak imaju isti nagib, isti međuosovinski razmak...
Nije znači to baš toliko različito.
A toliko su aero elemenata nabacali danas da ne može čovjek ni nabrojati šta su sve promijenili.
Ako nije ovo što se ja nadam, onda kasnimo u razvoju, jer ne vjerujem da su na jednom tunelu razvijali dva koncepta paralelno.
Prije da su uvidjeli nekad da su pogriješili pa se prebacili na drugi koncept.
Ovo je samo razmišljanje, vidjet ćemo šta će biti od svega ovoga.
Znam da je to nemoguće bez bar mjesec dana pripreme. Vjerojatno i više.
Aero paket potpisuje Alison. Ako nije najbolji aerodinamičar, onda je najtrofejniji.
Nisam ni ja baš uvjeren da su tako lako promašili.
Nadam se, možda navijački, da u dva različita tunela razvijaju dva različita aero koncepta.
Kad pogledam dva Mercedesove bolida, oni iako izgledaju skroz različito, ipak imaju isti nagib, isti međuosovinski razmak...
Nije znači to baš toliko različito.
A toliko su aero elemenata nabacali danas da ne može čovjek ni nabrojati šta su sve promijenili.
Ako nije ovo što se ja nadam, onda kasnimo u razvoju, jer ne vjerujem da su na jednom tunelu razvijali dva koncepta paralelno.
Prije da su uvidjeli nekad da su pogriješili pa se prebacili na drugi koncept.
Ovo je samo razmišljanje, vidjet ćemo šta će biti od svega ovoga.

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Interesantno................

From Swiss Journalist Roger Benoit:
The Hinwiler team covered the front wing flaps on the C37 and covered everything with blue foil on the floor plate in front of the rear wheels. Blick technician Mike Hammer: "This is an anti-adhesive film. It is intended to prevent too many rubber clippings from getting caught in the front wing columns and the slots in front of the rear wheels. Team Manager Beat Zehnder revealed that the Team in Singapore has nearly scratched two kilos of rubber from the car. That causes uncanny output fluctuations! »

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Predobro. Alo je istina svi ce kopirat tako jednostavno rjesenje a onda je moguce i da fia zabrani kao sto je bilo sa helijem u pistoljima za gume. Ako svi imaju onda onda nitko nema prednost a onda se moze i maknuti. Svejedno, zanimljivo 
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
A Mercedes ništa nije bacio, niti je radio u dva zračna tunela. Vrijeme u zračnom tunelu je ograničeno. A niti je ovo neki novi koncept. Samo regularan razvoj bolida. Na prvi test su došli sa baznim bolidom. Sada su došli sa paketom koji su od početka planirali da voze na prvoj utrci. Ništa posebno.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- gjoko-mkd
- Formula 2
Sve što je testirano kasno u jesen ( primer Ferarijev vertikalno postavljene waste-gate cevi)... najčešće se ugrađuje na sledećem bolidu
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
usato bi, al' ne mogu, ne znaš majko kako je...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nema motora za Merc
Na carini

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Haha.. Moramo se malo salit u ndeostatku zbivanja..
Neka neka, mirovinu sam potpiso
Neka neka, mirovinu sam potpiso

Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Autosport:
"And last but not least, working out the order of the midfield battle this year is proving tricky. From limited data, we reckon Alfa leads the performance runs, but struggles on the long stints compared to Renault and Haas."
"And last but not least, working out the order of the midfield battle this year is proving tricky. From limited data, we reckon Alfa leads the performance runs, but struggles on the long stints compared to Renault and Haas."
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jutro ekipa 
Live timing:

Live timing: