Testiranja 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 26.02.2019., 14:37 Ja već od jutros pokuÅ”avam skužiti kako je Mercedes napravio 25.7 u zadnjem sektoru?!

Vidio sam to vrijeme jutros tamo negdje oko 10.30h i od tada stoji kao daleko najbolje vrijeme trećeg sektora. Navodno je postavljeno na C2 (proÅ”logodiÅ”nji Medium)...

Znači to vrijeme je nevjerojatno brzo i to na toj gumi. Koliko znam nije Hamilton kratio Å”ikanu jer bi vrijeme bilo izbrisano da je to napravio. Čudno...vidjet ćemo...ali ako je pravo vrijeme, to je doslovno raketa onda.

4 wheel steering :prcnjau:
Pozdrav od nas ferarijevaca... :prcnjau:
Kratio Ŕikanu...

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
gjoko-mkd je napisao/la: 26.02.2019., 15:48
Kratio Ŕikanu...

:prcnjau: :prcnjau: :prcnjau: :prcnjau:

Dobro je. :rofl:
"What a little star." May 26, 2012.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la: 26.02.2019., 14:08 Nisu oni niÅ”ta fulali...ovo je već mjesecima unaprijed planirano.
NećeÅ” ovo napraviti u tjedan dana vremena.

Vjerojatno su htjeli testirati bazni paket pa ga nadograditi...i to su napravili.
Maa jasno je meni da su oni to unaprijed planirali, imali back-up plan ako testiranja pokažu druge parametre, ne može se tek tako dizajn poklopca promjeniti, nego govorim za oblik sidepoda gledano sprijeda, svi usisnik dižu gore Ŕto viŔe mogu, neŔto Ŕto je i Mercedes radio, a sada odjednom izmjenjen, spuŔten i prostog dizajna.

Eto vidiŔ kratio je, niŔta od te priče da je bolid tomahawk raketa :mrgreen:
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 26.02.2019., 14:45 Izgleda da je Mercedes rijeŔio problem sa upravljanjem :chill: . Bolid ide kao po Ŕinama :cheer:
Otkud ti ta informacija? link!
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Link će doći kasnije, nadam se :prcnjau:
Malo sam se prekontao, ali nikad ne reci nikad :)

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Sada vidim na PC-u bolje....Mercedes skoro pa prepakirao ceo bolid.....

Možda je ovo b specifikacija ili možda nadogradnja koja se spremala za kasnije ali zbog ,,nekih,, razloga izvadili sada

Ovo se nemože uraditi za tjedan-dva

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Norris potegao Mklrn sa C5 gumama za najbrži krug.....i sjeb.o hidrauliku ....drugi put danas

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Sve je to OK, ali Merc je danas bio preko 2 sekunde sporiji od Ferrarija i RBa.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovo je definitivno bio Red Bullov dan. Mogli bi im već prva sezona s Hondom biti dobro plodonosna, bolje već Å”to su i sami mogli zamisliti. Oni me već neko vrijeme zabrinjavaju, a sad ih baÅ” počinjem smatrati ozbiljnom prijetnjom Ferrariju i Mercedesu.

Red Bullov zadnji kraj:
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Moram ovo objaviti.....bar do Australiske Q da se malo sprdamo sa Mercedesom :prcnjau:
AMuS

"The three top teams split up the individual sectors. 21,934 seconds for Gasly in the first sector. Speaks for the performance increase of the Honda engine. 29,040 seconds for Vettel in the middle sector. Speaks for the Ferrari being great in the corners. 25,730 seconds in S3 for Hamilton. Speaks for Hamilton cutting the corner."

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
gjoko-mkd je napisao/la: 26.02.2019., 15:48
Ferrari je napisao/la: 26.02.2019., 14:37 Ja već od jutros pokuÅ”avam skužiti kako je Mercedes napravio 25.7 u zadnjem sektoru?!

Vidio sam to vrijeme jutros tamo negdje oko 10.30h i od tada stoji kao daleko najbolje vrijeme trećeg sektora. Navodno je postavljeno na C2 (proÅ”logodiÅ”nji Medium)...

Znači to vrijeme je nevjerojatno brzo i to na toj gumi. Koliko znam nije Hamilton kratio Å”ikanu jer bi vrijeme bilo izbrisano da je to napravio. Čudno...vidjet ćemo...ali ako je pravo vrijeme, to je doslovno raketa onda.

4 wheel steering :prcnjau:
Kratio Ŕikanu...

A nije moglo biti regularno, da ide skoro sekundu brže nego iko do sad na testiranju, samo u tom sektoru. A i lani na utrci je taj sektor bio 26.1. 26.3 za Mercedes.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Red Bull postavio novo najbrže vrijeme na C3. Fino.
A Å”to se tiče Mercedesovih nadogradnji, naravno da je planirani paket. Čista evolucija bolida. Nema tu nikakve promjene koncepta, niti je kakav back up plan. To je vjerovatno uvijek i bio plan da se predstavi. Samo ne znam Å”ta će u nastavku sezone. Sa ovako krcatim bolidom raznim krilcima, ne vidim Å”ta mogu joÅ” dodati kasnije. Osim ako se nadaju da će sa ovim paketom izdominirati.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 26.02.2019., 16:17 Link će doći kasnije, nadam se :prcnjau:
Malo sam se prekontao, ali nikad ne reci nikad :)
Prevario te skraćen S3 :D
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
NaŔao si me :thumbs:
Ma radio sam danas punom parom i samo sam onako bacao oko na to Ŕta ekipe rade :)
Kad sam vidio ljubičasti treći sektor ispod 26.0 zamalo ne vrisnuh hahaha.
Yebiga poslije me ohladiŔe da je skratio Ŕikanu.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li Mercedes naŔao vremena sa nadogradnjama? Je li zna ko?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Multi 21 je napisao/la: 26.02.2019., 21:12 Je li Mercedes naŔao vremena sa nadogradnjama? Je li zna ko?
Brzinu kriju kao uvjek kao zmija noge.

to Å”to se vidi da su delimično iskopirali prednje ferarijevo krilo.....ali sa malim nalegnućem na krajevima gornjih flapova, Å”to dokazuje da je ferari iÅ”ao u ispravan pravac dizajnom.

a krajeve krila su skroz iskopirali, i sada su uvijene prema napolju kao kod ferarija and Co...

slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Maa imali su oni ovo u rukavu, kakvo kopiranje, možda su mislili da će moći praviti upwash pa su zato krilo i endplate napravili kako su napravili, aaa prema svemu pokazanom na prva 4 dana su shvatili da nije to to, i eto ti odmah novi dizajn usisnika, novi nos, novo prednje krilo, nov barge board, novi djelovi na nosu i podnici. Kopiranje bi kao Å”to su rekli zahtjevalo joÅ” 3-4 mjeseca, a to je 1/4 sezone žrtvovana :chill:
slikaslika
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔