Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
Prošle sezone Ferrari je u drugom testu na Hyperu napravio 17.1, a Mercedes 18.4 na Ultra gumama...Har Kl je napisao/la: 20.02.2019., 20:49 Prva rečenica ti stoji.
I Binotova takođet stoji.
Naravno da se ne zna.
Prošle godine, a ni prethodnih godina, niko nije govorio da je Ferrari brži 0.5 sec
Ja sam gledao danas Lewisa na stazi. Ne izgleda nimalo loše to si u pravu. Ne vozi ni sa DRS-om.
Ili su nešto žestoko sakrili ili su baš otišli u krivom smjeru pa samo testiraju izdržljivost motora na prvom testu.
Ako gledamo sliku koju sam postavio neki dan na ovoj temi, objavljenoj od trolera iz Mercedesa, onda je ono prvo. Što se i nadam.
Ali ja se ne sjećam nikad da su ovoliki zaostaci bili na testiranju, bez obzira na to šta testirali ili na kojim gumama da su vozili.
I to što kažeš.Dani je napisao/la: 21.02.2019., 10:12 Kakva panika vas spopala ljudi? Pa ako treba zabranit će fia ferrariju nešto i u egalu smo.
Ima ti ta mjesta.Dani je napisao/la: 21.02.2019., 10:12 Kakva panika vas spopala ljudi? Pa ako treba zabranit će fia ferrariju nešto i u egalu smo.