Ne ne nije zajebancija. Mislim da cemo imati jednako tezak zadatak kao i prosle godine i zato nam treba mali Hamilton uz dobar menadzment sa pitwall-a
Bit Äe brz...u to uopÄe nemam sumnje.
Bude li sve kako treba imamo najjaÄi vozaÄki par na gridu i sigurno Äemo barem na vozaÄkom dijelu namuÄiti MeÄku.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ferr i merc ostavljau dojam orve dcije momcadi. Tko je bolji necemo znati do 3-4 utrke. Vjerijstno ce bit unutar 3 desetinke sto omogucuje izmjene u pobjedama. Vidjet cemo.
Puzdanost kod njih ne bi trebala bit upitna. Vidimo po drugima. Krugovi se nizu manje vise bez problema. Tu i tamo neka sitnica ali nakon ovoliko godina razvoja pu to je i za ocekivati. Honda pokazala najbolje kako to ide.
Meni je drago da su brzine kao i lani i ukoliko se samo malo bolje budu mogli pratiti imat ce dobro utrkivanje...
Idemo odradit jos ovih 7 dana. Tad cemo znati malo vise a onds napkon karte na stol i gas do poda
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Imam osjeÄaj da je vlasnik ove kompanije netko iz Red Bulla koji samo sebi pokuÅ”ava stvoriti reklamu, znate kako kažu, loÅ”a reklama je ipak reklama. Ali kakav zakljuÄak
19Bozzy92 rijetko kad razoÄara
Honda idalje ima onaj specifiÄni zvuk na pola krivine, ali dosta je to tiÅ”e nego prije, a i na pravcu sad zvuÄi dosta sliÄnije ostala 3 motora.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7M7X3ihAz5M[/youtube]
Pozdrav ljudi , dobrodosli na drugi dan. Pretpostavljam da nema nezadovoljnih nakon jucerasnjeg dana. Osim naravno Williamsovih navijaca kojeg vjerojatno necemo vidjeti niti danas , sta je prava steta.
Jucer se skupilo dosta podataka za sve ekipe na stazi , danas bi bolidi trebali jos bolje funkcionirati.