CrashOverride je napisao/la: 17.02.2019., 11:15
Nekako mislim da Sebu treba mir i potpuna podrska tima od pocetka da bi pokazo sta zaista moze.. Ako bude ko sa Kimijem a Ferrari i Mercedes u par deka, nema od toga nista..
Zato smatram da bi trebali odmah stat svi iza njega a i ne vjerujem da Leclerc moze parirati u utrci..
Utrkivanje njih dvojice dopustit samo u slucaju neke dominacije sto pak nije nesto izgledno..
Zar Vettel nije u ovih 9 godina pokazao kaj može? Ali potcjenjuje se Leclerc. 50-50 dvoboj po meni.
Ko podcjenjuje Leclerca pobogu?
Ja samo vidim doomsday članke i komentare za Vettela sada kada je Leclerc došao.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ja isto nisam vidio nigdje da se podcjenjuje Leclerc, bas suprotno.. Kako rece kolega iznad, Seba su vec ispratili..
Lijepo je vjerovat da je Leclerc cudo nevidjeno i da ce vratit Ferrariju naslove ali brate, polako..
Meni je drago da je u Ferrariju ali nisam bas bandwagoner i smatram da nije na istom levelu kao Seb, barem ne jos..
Super, Cigi is back
Lijepa vijest.
Iako se radi samo o mehaničaru, ovakve stvari dižu moral ekipe.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Polako ljudi sa Leclercom,ne preterujte. Talentoban je ,pokazao da moze ,ali mu treba vreme i malo iskustva i bez prevelikih ocekivanja,ne razumem te neke natpise sa tako velikim ocekivanjima ,budite realni. Svidja mi se Binotova izjava gde je vec pre starta sezone rekao da ce u prvoj fazi ako bude potrebe podrzati Vettela,ispravno i pametno i na vreme receno..
klikerbgd je napisao/la: 17.02.2019., 21:31
Polako ljudi sa Leclercom,ne preterujte. Talentoban je ,pokazao da moze ,ali mu treba vreme i malo iskustva i bez prevelikih ocekivanja,ne razumem te neke natpise sa tako velikim ocekivanjima ,budite realni. Svidja mi se Binotova izjava gde je vec pre starta sezone rekao da ce u prvoj fazi ako bude potrebe podrzati Vettela,ispravno i pametno i na vreme receno..
Što i dalje ostavlja otvorenu opciju da podrže Leclerca ako je to potrebno.
Normalno je da podrze onog ko bude u igri za naslov,ako u pocetnoj fazi kada su i ako su egal a moraju da biraju onda je to Vettel. Po meni ispravno,normalno. Samo imam utisak da se previse ocekuje od Leclera,dobar prvi korak je napravio prosle god i dobio je nagradu u vidu mesta u Ferrariju ali dug je put red njim,polako samo. I ne potcenjujte Vettela ,a tim ne sme da radi greske iz prosle god,ta neodlucnost i odlaganje neodloznog ne sme da se desava velikim timovima..
Pratim Leclerca od GP2 i jedino iznenađenje s obzirom na prethodne rezultate bi mi bilo da ne bude konkurentan već u prvoj sezoni. To je već Marchionne shvatio.
Nije uzalud Leclerc najmlađi Ferrarijev vozač još od 1961.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.