McLaren
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma istina , Sauber je jako jako lijep ali je velika steta sta ce tu "navucenu" foliju skinutiFrantic je napisao/la: 14.02.2019., 13:19 Bacih pogled malo na live video prezentacije.
Meni jedan od ljepših.
@AlkYu nećemo zamjeriti, njemu je teško biti objektivan![]()
Doduše, Sauber mi je sa ovim kamuflažnim bojama još ljepši.
I to je subjektivno, naravno.![]()

A sta se tice McLarena moram se diviti barem ljepoti. Lako je vama drugima , imate se za diviti i izgledu i perfomansama bolida. Nadam se da ce i nama doci vrijeme da se ne radujemo samo izgledu

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Koja šuma od "karbona".

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Šta?Ibarac00 je napisao/la: 14.02.2019., 13:21 Je li prednje krilo potpuno novo, ili su samo krilca pojednostavili, malo mi zamaskirano pa nr mogu procijeniti...
Ako je novo, onda su jedina momcad koja je dosad promijenila prednje krilo.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
alieni čuče u fetusnom položaju.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Radikalniji su od Mercedesa što se barge boarda tiče, čak imaju i onaj dio koji ide od nosa prema podnici, vrlo impresivno, uzak, sidepodi su taj Ferrari/RBR fazon koji svi kopiraju sem Mercedesa, a i zadnje krilo mi se čini kao da je do sad najviše izrezbareno.
Nisam ništa očekivao, ali sad sam hypan kad sam vidio da su bukvalno od nule počeli, mada ne čudi, jer na onaj prošlogodišnji što se djelova tiče nisu ništa mogli nabacit jer je već u Australiji bio na vrhuncu po performansama... mislio sam da je šuplja priča da su totalno fulali koncept, ali sad ovaj redizajn ako proradi i ako ne doživi peak u Australiji, povjerovaću im, inače aerodinamičare u Wokingu tužit za nanošenje duševne bolesti
Nisam ništa očekivao, ali sad sam hypan kad sam vidio da su bukvalno od nule počeli, mada ne čudi, jer na onaj prošlogodišnji što se djelova tiče nisu ništa mogli nabacit jer je već u Australiji bio na vrhuncu po performansama... mislio sam da je šuplja priča da su totalno fulali koncept, ali sad ovaj redizajn ako proradi i ako ne doživi peak u Australiji, povjerovaću im, inače aerodinamičare u Wokingu tužit za nanošenje duševne bolesti

- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Preuzeli su i Mercedesov koncept gornjeg wishbonea na prednjem ovjesu. Sad je povišen, vidi se da je povezan nosačem za felgu (taj unutarnji dio gdje je brake duct), umjesto kako su dosad imali da direktno ide na felgu. Toro Rosso je imao takav ovjes prošle sezone ali su napustili taj koncept, a Merc ga je zadržao.
Inače, bolid je McLarenovski agresivan, "praseći" nos je dodatno usavršen, prednje krilo izgleda značajno drugčije na stvarnoj prezentaciji nego
ono na renderu, ima outwash profil i očekuju da će se s njime pojavit u Barceloni, bargeboardsi su dosad među najrazvijenijima ali su isto evolucija onih otprije, nema S-ducta, nema shark-fina (meni izgleda puno bolje od ovih sa shark-finom), podnica je koliko sam primjetio "najizreckanija" od svih, sidepodovi su napokon u RB/Fer stilu, značajno su uži i viši, coke-bottle je izraženiji, zadnje krilo zanimljivog profila, stražnje felge također... Priča se da je McLaren prtljao nešto s difuzorom, a danas nisu pokazali onaj s kojim će biti na testiranjima, tako da bi mogli vidjeti nešto zanimljivo na tom polju u Barceloni.
Vozačka postava je solidna, mogla bi iznenaditi. Nadam se da ćemo vidjeti Fernanda barem jedan dan testova u ovom bolidu, postoji mogućnost. Predviđam da će biti 5. u konstruktorskom prvenstvu.
Inače, bolid je McLarenovski agresivan, "praseći" nos je dodatno usavršen, prednje krilo izgleda značajno drugčije na stvarnoj prezentaciji nego
ono na renderu, ima outwash profil i očekuju da će se s njime pojavit u Barceloni, bargeboardsi su dosad među najrazvijenijima ali su isto evolucija onih otprije, nema S-ducta, nema shark-fina (meni izgleda puno bolje od ovih sa shark-finom), podnica je koliko sam primjetio "najizreckanija" od svih, sidepodovi su napokon u RB/Fer stilu, značajno su uži i viši, coke-bottle je izraženiji, zadnje krilo zanimljivog profila, stražnje felge također... Priča se da je McLaren prtljao nešto s difuzorom, a danas nisu pokazali onaj s kojim će biti na testiranjima, tako da bi mogli vidjeti nešto zanimljivo na tom polju u Barceloni.
Vozačka postava je solidna, mogla bi iznenaditi. Nadam se da ćemo vidjeti Fernanda barem jedan dan testova u ovom bolidu, postoji mogućnost. Predviđam da će biti 5. u konstruktorskom prvenstvu.
You should never underestimate the predictability of stupidity
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne mogu vjerovati da je McLaren pustio novinara sa kamerom da ide ovako blizu bolidu...doslovno su stavili kameru pod difuzor i cijeli stražnji ovjes...iznenađuje me to
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qKiyUr7kG-g[/youtube]
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
McLaren je napravio cijeli jedan fake bolid da navedu ostale u krivom smjeru aloFerrari je napisao/la: 14.02.2019., 23:31 Ne mogu vjerovati da je McLaren pustio novinara sa kamerom da ide ovako blizu bolidu...doslovno su stavili kameru pod difuzor i cijeli stražnji ovjes...iznenađuje me to
#3Dchess
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Surfer
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Fernando, McLaren
Ako koga zanima, dobar video i objašnjenje bivšeg mehaničara McLarena Marca Priestleya, u čemu je bio problem prošlogodišnjeg bolida.
https://www.youtube.com/watch?v=Uu5IgVB ... e=youtu.be
Hey, Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
No, have you?
No, have you?
-
Kuki
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Mclaren
Tu je jos malo bolje objasnio na slikama novog i lanjskog bolidaSurfer je napisao/la: 15.02.2019., 17:40 Ako koga zanima, dobar video i objašnjenje bivšeg mehaničara McLarena Marca Priestleya, u čemu je bio problem prošlogodišnjeg bolida.
https://www.youtube.com/watch?v=mT_C--q3NXU
- Surfer
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Fernando, McLaren
Odlično, hvala!Kuki je napisao/la: 15.02.2019., 20:15Tu je jos malo bolje objasnio na slikama novog i lanjskog bolidaSurfer je napisao/la: 15.02.2019., 17:40 Ako koga zanima, dobar video i objašnjenje bivšeg mehaničara McLarena Marca Priestleya, u čemu je bio problem prošlogodišnjeg bolida.
https://www.youtube.com/watch?v=mT_C--q3NXU
Hey, Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
No, have you?
No, have you?
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Evo izjava nakon treninga Sainza , Landa i Gil de Ferrana.
https://www.mclaren.com/formula1/2019/a ... 1sacH_VTHo
https://www.mclaren.com/formula1/2019/a ... 1sacH_VTHo

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Vec je poznata prica da je Mclaren u banani od 2015. , ali do sada su svake sezone imali kakav takav izgovor. 2015.-2017. Honda je bila smece kako kazu, 2018. malo vremena za prilagodbu Renaultovoj PU sto je rezultiralo i losijom sasijom, a evo sada nakon prva dva treninga i ovih izjava ne treba biti previse pametan da se shvati da su jos jedanput van top 10 i daleko, daleko od onoga sto im ime govori. Svi izgovori su price za djecu, a od 2013. je bilo sasvim jasno da tim nema prave ljude i da polako tone. Ovakva forma ne smije trajati jos ovu i par sezona jer ce se to odraziti i na sponzore i na budzet za, na sva zvona, najavljivanu 2021. koja bi mogla biti ista prica kao i 2019., odnosno jos veca prednost vodecih timova s punim dzepovima. Necu reci da je sve ovo reprezentativno bilo, ali ako bih sada trebao donijeti prognozu, Mclaren je opet sje*ao i dodatno se zacementirao u midfield. Koliko god sam negodovao sinoc sto nema Alonsa, ipak sam se utjesio cinjenicom da bi ovo bila jos jedna frustrirajuca sezona. Nemam vise nikakvih ocekivanja od njih, razocaran sam isto koliko i Williamsovi fanovi, a ovakav Mclaren je dodatan razlog da je Abu Dhabi bio stvarno zbogom F1 za Alonsa. Nema tu nikakvog plana za povratak na vrh u par sezona, opet ce se cekati izjave iz vrha Mclarena i ovakva objasnjenja tipa sto je poslo po krivu jos jednom. Tehnicki pravilnik ne dopusta velik napredak timova i to jos vise otezava situaciju. Da ne duljim vec ovu bibliju i zalopojke, moj osobni zakljucak je da Mclaren polako, ali sigurno ide stopama Williamsa. Ovi problemi korijene vuku iz 2013., a 2015. i debakl s Hondom bio je savrsena situacija da nam zamazu oci i svale krivnju na njih
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
Ispravak: (...) ista prica kao i 2017. *
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pomalo sam alergičan na sve ove apokaliptične komentare za određene momčadi nakon samo dva slobodna treninga. McLaren nije u bajnoj situaciji, ali bome nije toliko duboko u govnima kao Williams. Sainzov P14 na oba treninga jest najbolji plasman za momčad dosad, ali nije to nešto kriminalno loše, za best of the restom je kasnio 4 desetinke na FP1 te 6 na FP2. Sredina poretka je iznimno zgusnuta i ti će zaostatci varirati od staze do staze, ovi McLarenovi zaostatci su sasvim prihvatljivi i neusporedivi su s Williamsom koji je samo za Norrisom (prvim vozačem ispred njih) kasnio po 2 sekunde.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Potpiscroatic f1 je napisao/la: 15.03.2019., 17:36 Pomalo sam alergičan na sve ove apokaliptične komentare za određene momčadi nakon samo dva slobodna treninga. McLaren nije u bajnoj situaciji, ali bome nije toliko duboko u govnima kao Williams. Sainzov P14 na oba treninga jest najbolji plasman za momčad dosad, ali nije to nešto kriminalno loše, za best of the restom je kasnio 4 desetinke na FP1 te 6 na FP2. Sredina poretka je iznimno zgusnuta i ti će zaostatci varirati od staze do staze, ovi McLarenovi zaostatci su sasvim prihvatljivi i neusporedivi su s Williamsom koji je samo za Norrisom (prvim vozačem ispred njih) kasnio po 2 sekunde.