Although every information of the car is kept in the strictest secrecy, it seems that the simulation data of the 670 is encouraging: even the Red, like Mercedes, would have already reached the wind tunnel last year's aerodynamic load values, recovering how much it was lost with the new aerodynamic rules that simplify the front wing in an attempt to facilitate overtaking between two cars in the wake.
You should never underestimate the predictability of stupidity
Treba se Mick prvo dokazati u Formuli 2, ne bih se ja žurio s njim, dalek je put do Ferrarija... Teško je očekivati od njega uspon kao kod Leclerca i s pozadinom kakvom ima. Leclerc je u svakoj kategoriji u kojoj je vozio pokazao da je izvanredan vozač, dok Mick nije baš na toj razini.
2021. godine u Ferrariju uz Leclerca će vrlo vjerojatno voziti Vettel ili Hamilton, eventualno Ricciardo, ako se Vettel oprosti od Formule 1, a Hamiltona ne mognu dovesti.
Vettel računa na Micka u Ferrariju, kao njegov momčadski kolega ili njegova zamjena:
https://twitter.com/sebvettelnews/status/1087413115170549762
Pitanje je samo šta je s Leclercom u svemu tome. Ako se pokaže bolji od Vettela, neće ni Sebu ni jednom drugom vozaču poslije njega biti lako s njim u ekipi, barem što se kompetitivnosti tiče, pogotovo mladom vozaču poput Micka koji treba da se dokaže.
Ako se Leclerc pokazaže nekonkurentan Vettelu, bit će druga priča i tu bi mogao Mick uletiti. Ali sam poprilično siguran da će Leclerc u najboljem slučaju za Vettela biti mu za petama. Što bi značilo da će se Charles nametnuti kao budućnost Ferrarija.
Mick je zasada samo velika priča. Meni je izuzetno drago da se pridruzio ferrarijevoj akademiji. Ne mogu ni zamisliti da jednog dana Schumacher opet pobjeđuje s crvenim bolidom, ali decko se prvo mora dokazati.
Micku treba jedno dvije godine u F2, a potom u Sauber da se celici, kao i da zamjeni Raikkonena. Treba reci da malac nije samo marketing, vec se radi o velikom talentu. Sa svojih nepunih 19 godina dobro se nosi sa teretom svoga prezimena i sada je sve do njega, ako se dokaze u F2 seriji, njemu je zagarantovano mjesto u Ferrari-ju 100 %!
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Da, naravno. Čitao sam sezonu 2095 prije par mjeseci kad su je izdali, ali nisam siguran je li imala ovoliko chaptera, znaš li ti slučajno jesu li dodavali neke naknadno