Rukomet

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Meni samo nije jasno gdje je Sego bio ranije? Covjek brani odlicno, drzi nas u egalu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
preživljavamo nekako na njihovim isključenjima.....
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Prazan gol , a Šego mozak slavi obranu :facepalm:
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Pa jbt više... Nama nakon 20 sekundi dignu ruku , a Nijemcima 1 minutu i 10 sekundi :bang:
Trebaju definitivno uvesti shot clock ako žele spasiti rukomet...
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Vodimo nakon dugo vremena, ajmo sad!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Junački pali.
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
senna66 je napisao/la: 21.01.2019., 22:08Junački pali.
Istina. Jbg.

Perica9
Formula 1
Formula 1
Dizali smo se , a suci nas gurali da padnemo.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Igra nije bila lijepa , naprotiv sve je islo na misice. U napadu nismo imali puno ideja , ali ipak se dolazilo do golova. Ipak je veliki umor u pitanju , nemam nikakvu rotaciju pa je umor neizbjezan. Ali unatoc tome mi smo bili u egalu. Kako je Dule izjavio , mnoge ekipe bi pri zaostatku od 3 gola 18-15 pokleknuli atmosferi i pritisku i postali vreca za napucavanje. Ali ne i nasi , nasi su napravili seriju 4-0 i svaka im cast na borbi.
Apsolutno se u potpunosti slazem sa svim nasim deckima i izbornikom da je ovo krađa prvenstva. U zadnjih minutu , minutu i pol onako nesto suditi. Da ne rastezem puno , vec se dosta reklo. I ima Lino pravo , mi smo mala zemlja koju svi misle da mogu j***ti kako pozeli i slazem se s njim da treba dignuti glas. Dosta je takvih gluposti. Pa ako Lino dobije kaznu ma koliko drasticna ona bila neka ju je dobio. Ali to se moralo izgovoriti jednom.
Kada se Njemci nama ispricavaju , onda je istina cista
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Zar ima smisla uopce o sucima u rukometu.. Uvijek je bila smijurija gdje god se igralo.. Navlacilo se za svakoga i svagdje..
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 22.01.2019., 09:11 Zar ima smisla uopce o sucima u rukometu.. Uvijek je bila smijurija gdje god se igralo.. Navlacilo se za svakoga i svagdje..
Prvu stvar koju moraju uvesti je shot clock...
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 22.01.2019., 11:02
CrashOverride je napisao/la: 22.01.2019., 09:11 Zar ima smisla uopce o sucima u rukometu.. Uvijek je bila smijurija gdje god se igralo.. Navlacilo se za svakoga i svagdje..
Prvu stvar koju moraju uvesti je shot clock...
Nije njima to u interesu.. Vidis da su odmah vratili stari sustav natjecanja da ne bi slucajno favoriti ispali u 1/8 finala ili nesto..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja ću samo reći da smo si sami krivi, igra nije bila previše uvjerljiva, poraz od Brazila gdje smo sami sebe pobjedili + jučer vjerujem da se moglo u par prilika gdje smo promašili zicere, ali smo se držali nekako i uspili okrenuti utakmicu, i onda to sa sucima na kraju bacilo sve u vodu....
Ovo što se događa u tom rukometu je strašno, gora suđenja nego u nogometu. Ima jako puno situacija di smo jučer pokradeni, ne samo pred kraj. Npr onaj švabo koji se šetao s loptom u rukama i napravio 7 koraka. Pa ona obaranja Duvnjaka na pod i za to vrijeme lupe kontru....
Lino:
"Pa cijelo jutro mi u hotelu prilaze ljudi iz rukometa. Izbornik Islanda, bivši španjolski igrač Iker Romero, svi su oni šokirani s ovim što su vidjeli. Govore da je Hrvatska jako oštećena, a to su svjesni i Nijemci koji su nam se ispričavali. Ispričavali su nam se jer su svjesni kako su došli do pobjede za polufinale."

"- Na Euru 2010. sam ušao na centar i dobio sam crveni karton. Zvali su me nakon mjesec dana na proslavu godišnjice međunarodnog saveza, pitao sam ih zašto me nisu kaznili, a rekli su da su da smo žestoko pokradeni."
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
@Crash je dobro rekao, pa rukomet je poznat po najglupljim sudačkim odlukama, uvijek se guralo domaćina, sjetite se samo kad se igralo u Srbiji, ma svagdje. Uvijek mogu nešta krivo dosudit kao npr jučer probijanje a svatko vidi da nije bilo, zbog toga mi je rukomet glup, upravo zbog tih odluka od strane sudaca. Vidim cijelo vrijeme se kuka kako smo pokradeni, ok sjebali su suci kad se lomila tekma, pa to se znalo da će tako biti. Mi smo sjebali protiv Brazila jednostavno se to moralo dobit, svi su ih dobili... Njemačka, Francuska, Španjolska... Šta vrijede sve pobjede u skupini kada zasereš kada ne smiješ. Jasno je da ćeš imat neki loš dan ovo ono... ali baš protiv Brazila gdje smo realno dosta bolji i još im daš da uvale 8 golova na prazan gol, da bi se onda kasnije vadio na Njemačkoj koji igraju doma i još na Francuzima. I onda opali po sucima, ma daj...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Usput i nas rukometni savez izbacio video sa 10 gresaka ( tvrde da su nama 11 puta nastetili a Njemcima jednom ).
Nemogu sada reci da svih 10 situacija je katastrofalna greska ali u najmanju ruku pola situacija je jednostavno nerazumljivo. Za potpuno istu situaciju oni dobiju sedmerac i 2 min a mi samo 9 metara. Pa situacija na Duvnjaku gdje je opet morao biti 7erac i 2 min i vidi cuda apsolutno nista nije svirano. Pa pri kraju tekme ocigledno guranje Duvnjaka , bolje receno bacanje sa leda i faul u napadu. Ali nista svirano i Njemcima gol i sada da ne nabrajam.
Znam kakvo je sudenje u rukometu i da nije prvi put i sve je to jasno. Ali bas sa ovom tekmom se nikako nemogu pomiriti i gotovo , gori sam od Červara :D
slikaslika slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Problem je i suđenju isto koliko u našim pripremama utakmica i u glavama igrača. Sada se vaditi na suce nakon utakmice sa Brazilom je po meni pranje ruku. Svaki pravi trener sa svojim stožerom za svaki dio natjecanja mora izabrati ključnu utakmicu koja se mora dobiti pod svaku cijenu a to je bio Brazil. Po meni su trebali posložiti priču ovako glavna utakmica koja se mora dobiti je Brazil zatim Francuska a Njemačka odigrati sa što manje stresa jer su domaćini i normalno je da će biti navijanja za njih. Pobijediš Brazil, Njemačka bez stresa jer ti je Francuska cilj. U današnjem sportu je strategija i statistika skoro pa sve, svi danas dobro igraju rukomet kao i nogomet i samo dobra priprema kompletnog turnira i dobro razrađena strategija kako i što u svim kombinacijama je bit svega. Očekivati da igrači ginu svaku utakmicu je teško, ubijaš im volju i moral. Imamo dobre dečke ali stožer i savez ne rade dobro. Ne može mi reći nitko da nakon 3 gola bez golmana forsiranje iste šeme uigrana taktika, to je bez idejnost, neuigranost, nemati pripremljenu ekipu za svaki scenarij i očekivati da će dečki svojim individualnim kvalitetama to riješiti je dokaz da si dosegnuo granice svoje nesposobnosti.
#DankeSeb

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Muka malo od plakanja.. Sami smo sve prosuli protiv Brazila.. Jos su nas nesto malo i suci gurali u toj tekmi ali smo zajebali.. Dodjes na domacina i ocekivano je obzirom na povijest da ce suci povuci ako bude potrebno..
Uglavnom, smatram da su sami usrali motku, od ekipe na terenu do trenera i svih ostalih..
Neko spominje shot clock.. Bez doradjivanja pravila i dodavanje novih bi to ubilo rukomet jer stalno mozes radit sitne faule dok vrijeme ne iscuri..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Brazil dobio Island. Ako izgubimo od Francuza, a Španjolska pobijedi Njemačku ili odigra neriješeno, onda Hrvatska ne ide na OI. Lako moguće da bude tako. Što bi naravno bio debakl.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Bravo momci, ostaje zal za Brazilom... Srecom pa smo osigurali kvalifikacije za OI.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡