Rukomet

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
hehe. :zubo:

Ja nemam nikakva očekivanja, još uvijek smo u vrhu rukometa, ali isto tako nismo ni velesila kao što reće croatic. Bumo vidili, sve ovisi o tome tko će biti u kakvoj formi kroz turnir + malo sreće i eto nekog solidnog rezultata. Ili to ili žešće sramoćenje.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ma samo laganini pa sta bude.. Od nekih nasih igraca se radio rukometni Mozart sto nije nikakvim plodom urodilo... Nismo vise svjetski top, mozemo pobjedit nekog jaceg od nas, ono na dibar dan ali sve rijedje..
Ali bez tereta, nisam nikad pado u te neke euforije.. Tekma po tekma pa do kud dodjemo.. Samo da ne bude opet govora u 1/2 finalu i borbi za medalje, onda smo vec propali.. Takodjer smatram da je ovaj sustav natjecanja debilan..
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Ako negdje trebamo tražiti šansu za dobar plasman , to je definitivno svjetsko prvenstvo jer je duplo lakše nego igrati na europskom , dovoljan dokaz je da se Koreja kvalificirala koja izgleda i igra kao prosječna ekipa srednjoškolaca , a takvih ekipi nema na europskom...
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Perica9 je napisao/la: 10.01.2019., 19:14 Ako negdje trebamo tražiti šansu za dobar plasman , to je definitivno svjetsko prvenstvo jer je duplo lakše nego igrati na europskom , dovoljan dokaz je da se Koreja kvalificirala koja izgleda i igra kao prosječna ekipa srednjoškolaca , a takvih ekipi nema na europskom...
Ma nije nikako lakše, u konačnici završiš sa istom konkurencijom ka na europskom, samo te ovdje može prije sjebat iznenadno neki Brazil.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Isti je to k****... Na kraju uvijek budu isti...
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
Čile 4 gola u poluvremenu , a oni proširuju prvenstvo :prcnjau:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bas to.. Jednostavno nema ekipa koje igraju ozbiljan rukomet..
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
Takve repke kao Čile zauzimaju mjesto jednoj Sloveniji koja je na prošlom svjetskom osvojila medalju...
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
HAHAHA sada sam bzvz prebacio na Angola - Katar, Katar vodi 23-22 minutu prije kraja i izgubi 24-23 :rofl: znači Angola da gol za X Katar ima zadnji napad 10 sekundi prije kraja i golman obrani i naprave kontru i daju gol u zadnjoj sekundi. :rofl: :rofl: kvota na Angolu 22,00 :shock:

Perica9
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 11.01.2019., 17:00 HAHAHA sada sam bzvz prebacio na Angola - Katar, Katar vodi 23-22 minutu prije kraja i izgubi 24-23 :rofl: znači Angola da gol za X Katar ima zadnji napad 10 sekundi prije kraja i golman obrani i naprave kontru i daju gol u zadnjoj sekundi. :rofl: :rofl: kvota na Angolu 22,00 :shock:
Pada cijena nafte , moraju nekako pokriti minus :chill:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 11.01.2019., 16:31 Takve repke kao Čile zauzimaju mjesto jednoj Sloveniji koja je na prošlom svjetskom osvojila medalju...
Nikome Cile nije uzeo mjesto.. Ipak je svjetsko u pitanju..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Na Island 4.6 a na nas 1.45.... Ne znam bas da ce tako bit..
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 11.01.2019., 17:21 Na Island 4.6 a na nas 1.45.... Ne znam bas da ce tako bit..
Hoće , pa nismo toliko loši...
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Perica9 je napisao/la: 11.01.2019., 17:32
CrashOverride je napisao/la: 11.01.2019., 17:21 Na Island 4.6 a na nas 1.45.... Ne znam bas da ce tako bit..
Pa nije ni Island :D

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Pa vise mi je za omjer 2.1 i 2.3 a ne ovako...
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 11.01.2019., 17:38
Perica9 je napisao/la: 11.01.2019., 17:32
Pa nije ni Island :D
Hehe :rofl:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Lose igramo. Ne mozemo mi bez crnih rupa...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
6:0 serija... Mislio sam da ce ostat u rupi.. Svaka cast.. Bitno za bodove u drugom krugu..
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ha dobro, očito naše repke ne znaju igrati kako spada bez drame. Kako su nam nogometaši na SP-u kidali živce, tako će sigurno i ovi :mrgreen:

Prvi dio utakmice sam propustio, mislio sam da se igra u 20, uključio sam se taman kad smo gubili 3 razlike i krenuli u seriju. Loša je stvar što smo dvaput gubili, ali dobro je što smo se oba puta vratili. Sa psihološke strane je to jako bitno, dečki ne smiju posustajati i dopustiti si da upadnu u te famozne crne rupe, greške se događaju svima, u takvim situacijama je najvažnije ostati smiren, ne srljati i ne dopustiti niz grešaka. Treba ostati hladne glave i drago mi je da su danas u tome uspjeli.

Slijede nam 3 lakša protivnika koje opet treba shvatiti maksimalno ozbiljno, a onda novi veliki ispit sa Španjolcima.

Perica9
Formula 1
Formula 1
Evo već krenuli novinari pisati kalkulacije kako doći do 1/2 finala i zlatne medalje...
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡