Pozdrav ekipa!!
-
ST4bell
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Pozdrav svima,evo bija bi red da se i ja predstavim.Silvio iz Splita rođen 10.9.1988.g(vikend kad je McLaren MP4/4 izgubija).F1 pratin od kad znam za sebe.Volin cjelokupni cirkus i mogu reč da neman izrazite favorite među vozačima i momčadima(malo mi Alonso odskače od ostatka bande).Dugo vas več čitan,a evo valjda ću od sad tu i tamo šta i napisat. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
pridružujem se dobrodošlici i molim te da odgovoriš na krstaševo pitanje. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao prvače 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @ST4bell, dobrodošao. Čestitke a tituli! 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Dobrodošao i uživaj! 

Sisu (fin.)
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dobrodošao i dobro nas našao.. nadam se da ćemo te češće viđati na ovim prostorima. Čestitam na pobijedi! 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
Pozdrav ekipa, vrijeme je da se i ja predstavim
Moje ime je Antonio, rođen sam 10.10. 1998. u Zagrebu. Studiram na pravnom fakultetu.
Sport obožavam od nogometa, NBA-a, NFL-a do nama zajedničke "ljubavi" F1 koju pratim od 2005. Na prvi pogled mi se sviđao Alonso kao vozač tako da sam njegov fan br.1. Jedan dio obitelji je iz Italije tako da ljubav prema Ferrariu je velika u mojoj obitelji.
Moje ime je Antonio, rođen sam 10.10. 1998. u Zagrebu. Studiram na pravnom fakultetu.
Sport obožavam od nogometa, NBA-a, NFL-a do nama zajedničke "ljubavi" F1 koju pratim od 2005. Na prvi pogled mi se sviđao Alonso kao vozač tako da sam njegov fan br.1. Jedan dio obitelji je iz Italije tako da ljubav prema Ferrariu je velika u mojoj obitelji.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Pozdrav i tebi!alonso05espana je napisao/la: 20.12.2018., 22:50 Pozdrav ekipa, vrijeme je da se i ja predstavim

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”