Fernando Alonso
-
stefan BELLOF
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Formula 1 je jedan jako lip i kompleksan sport. Osobno sam bogatiji za jedan lipsi dio ovoga sporta,stariji dio. Uzasno mi je krivo sto mladje generacije ljudi koji vole ovaj sport nemogu dozivit takvo nesto. Gledat snimku necega je ipak samo gledat snimku,ne postoji mogucnost dozivljaja toga momenta,atmosfere opcenito stanja.
Senna,Prost,Berger,Alesi,Mansell itd su vozaci uz koje sam odrasta,ali "moj" vozac je bija i osta Michael. Obzirom da je Michael za mene to sta je,prirodna stvar je da nikako ne volim Fernanda Alonsa. Nikako ga nisam moga probavit,ne mogu ni danas i to se vjerojatno nikada nece prominit.
Gore sam nabrojao neka imena,sve velikani i legende ovog sporta. Vrhunski vozaci. Fernando Alonso pripada toj grupi. Talentom,brzinom apsolutno svime sto cini jednog vozaca pripada u grupu onih 10-ak probranih,najboljih od najboljih.
Alonso ima "samo" dva naslova prvaka. Moglo je tih titula bit i vise,zasto nije bilo sada vise nije ni bitno. Krive odluke,nezgodan karakter,karma nebitno je,od svega po malo ima tu i sada nakon 19 godina Alonso odlazi.
Volili ga ili ne volili,formula 1 bit ce siromasnija za jedanog vozaca top klase. Krivo mi je sto nece imat bolid barem za mogucnost utrkivanja protiv nekoga. Velikani odlaze sa stilom,Alonsobje velikan i nekako sam uvjeren da cemo za kraj ovog vikenda,kraj jedne velike karijere,kraj jedne ere gledat nesto posebno.
Da ne piskaram dalje,ocu samo rec,pozdrav prirodnom neprijatelju,pozdrav sampionu.
Senna,Prost,Berger,Alesi,Mansell itd su vozaci uz koje sam odrasta,ali "moj" vozac je bija i osta Michael. Obzirom da je Michael za mene to sta je,prirodna stvar je da nikako ne volim Fernanda Alonsa. Nikako ga nisam moga probavit,ne mogu ni danas i to se vjerojatno nikada nece prominit.
Gore sam nabrojao neka imena,sve velikani i legende ovog sporta. Vrhunski vozaci. Fernando Alonso pripada toj grupi. Talentom,brzinom apsolutno svime sto cini jednog vozaca pripada u grupu onih 10-ak probranih,najboljih od najboljih.
Alonso ima "samo" dva naslova prvaka. Moglo je tih titula bit i vise,zasto nije bilo sada vise nije ni bitno. Krive odluke,nezgodan karakter,karma nebitno je,od svega po malo ima tu i sada nakon 19 godina Alonso odlazi.
Volili ga ili ne volili,formula 1 bit ce siromasnija za jedanog vozaca top klase. Krivo mi je sto nece imat bolid barem za mogucnost utrkivanja protiv nekoga. Velikani odlaze sa stilom,Alonsobje velikan i nekako sam uvjeren da cemo za kraj ovog vikenda,kraj jedne velike karijere,kraj jedne ere gledat nesto posebno.
Da ne piskaram dalje,ocu samo rec,pozdrav prirodnom neprijatelju,pozdrav sampionu.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Svaka čast. Iskreno i brutalno do ibera, što bi rekli. Hvala.stefan BELLOF je napisao/la: 22.11.2018., 07:31 Formula 1 je jedan jako lip i kompleksan sport. Osobno sam bogatiji za jedan lipsi dio ovoga sporta,stariji dio. Uzasno mi je krivo sto mladje generacije ljudi koji vole ovaj sport nemogu dozivit takvo nesto. Gledat snimku necega je ipak samo gledat snimku,ne postoji mogucnost dozivljaja toga momenta,atmosfere opcenito stanja.
Ja sam također odrastao i stasao uz Prosta, Bergera, Sennu, Alesija, Mansella, De Angelisa, Patresea, De Cesarisa, Alboreta, Laffitta, Arnouxa, Nanninija, Boutsena, Martinija, Caffija, Cheevera, Capellija ......
Moj "prirodni neprijatelj" je bio Michael Schumacher, jer sam navijao za Ayrtona Sennu.
Potajno se nadam, da će se Fernando Alonso vratiti kao vozač u F1, što su svojevremeno napravili Lauda, Prost, M. Schumacher, Raikkonen.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
reso20 je napisao/la: 22.11.2018., 13:42 Alonso about the future and what he will do and at some point he said this:
Alonso: "Maybe FIA boss"
Hamilton: "Not FIA boss, at least not when I‘m still around."
Alonso: "Maximum penalty"

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Jako prija što će otići iz F1 uz par ovakvih sarkastičnih pošalica jer će iste jako faliti u budućnosti.
Malo bi se reflektirao na pres konferenciju, kaže Alonso da je tek pre par dana stigao iz Shangaja gde je vozio WEC i da ga još uvek ne vata mod "zadnje trke" i veruje da će ga to tek uvatiti u nedelju. Lično meni isto mišljenje delim s Alonsom, trenutno kao ogromni Alonsov fan znam da će mu ovo biti zadnji show u F1 ali u ovom momentu to ne osećam.
Vidim tweet kao McLaren predstavio livreje za ALonsov zandji nastup a ja kao gledam to i uopšte me ne dotiče.
Lično želim da Alonso ne doživi nikakav kvar PJa ili da se neki konjomut zabije u njega u prvom krugu jer želim da prođe ciljom normalno bez obzira na kojoj poziciji završio te da se uz krafne oprosti. Na primer Buttonova dva zadnja nastupa su bila antiklimatična, umesto neke emocije doživeo sam veliku konfuziju vođenom spektrom emocija. Pogotovo ono s Wehrleinom, Isuse kriste, a tek VN Abu DHabija 2016 gde je kako on kaže "doživeo kvar koji se nikada nije desio u F1".
Pre Alonsa navijao sam za Couldharda uz pokojnog oca i kada je Alonso počeo bediti Schumachera potajno sam još uvek navijao za DC a aktivno sam počeo navijati za Alonsa. Isuse al sam pošizeo kad sam video da je DC imao udes u zadnjoj trci u Brazilu, da je tad moj ćaća bio živ slomio bi TV
Ne želim to, hoću normalni opraštaj Fernanda jer će biti jako emocijalan.
Malo bi se reflektirao na pres konferenciju, kaže Alonso da je tek pre par dana stigao iz Shangaja gde je vozio WEC i da ga još uvek ne vata mod "zadnje trke" i veruje da će ga to tek uvatiti u nedelju. Lično meni isto mišljenje delim s Alonsom, trenutno kao ogromni Alonsov fan znam da će mu ovo biti zadnji show u F1 ali u ovom momentu to ne osećam.
Vidim tweet kao McLaren predstavio livreje za ALonsov zandji nastup a ja kao gledam to i uopšte me ne dotiče.
Lično želim da Alonso ne doživi nikakav kvar PJa ili da se neki konjomut zabije u njega u prvom krugu jer želim da prođe ciljom normalno bez obzira na kojoj poziciji završio te da se uz krafne oprosti. Na primer Buttonova dva zadnja nastupa su bila antiklimatična, umesto neke emocije doživeo sam veliku konfuziju vođenom spektrom emocija. Pogotovo ono s Wehrleinom, Isuse kriste, a tek VN Abu DHabija 2016 gde je kako on kaže "doživeo kvar koji se nikada nije desio u F1".
Pre Alonsa navijao sam za Couldharda uz pokojnog oca i kada je Alonso počeo bediti Schumachera potajno sam još uvek navijao za DC a aktivno sam počeo navijati za Alonsa. Isuse al sam pošizeo kad sam video da je DC imao udes u zadnjoj trci u Brazilu, da je tad moj ćaća bio živ slomio bi TV

Ne želim to, hoću normalni opraštaj Fernanda jer će biti jako emocijalan.

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Lično meni isto mišljenje delim s Alonsom, trenutno kao ogromni Alonsov fan znam da će mu ovo biti zadnji show u F1 ali u ovom momentu to ne osećam.
@Alen i kod mene apsolutno ista situacija uopce ne osjecam da se on oprasta, jer sam nekako uvjeren da na ovom nece ostat on ce se vratit jer imam osjecaj da mi to srce govori s obzirom da kao i ti nista ne osjecam u vezi njegova odlaska siguran sam da ce se vratit jer svima je ostao duzan jos jednu titulu svim svojim navijačima je to duzan a najviše samom sebi.
Vamos Amigo
@Alen i kod mene apsolutno ista situacija uopce ne osjecam da se on oprasta, jer sam nekako uvjeren da na ovom nece ostat on ce se vratit jer imam osjecaj da mi to srce govori s obzirom da kao i ti nista ne osjecam u vezi njegova odlaska siguran sam da ce se vratit jer svima je ostao duzan jos jednu titulu svim svojim navijačima je to duzan a najviše samom sebi.
Vamos Amigo

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Alonsova kaciga za posljednju utrku

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/McLarenF1/status/1065645159419994113
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CohuAMqJFNc[/youtube]
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
Otkad znam za sebe gledam F1 i Fernanda Alonsa kao svog idola...Sutra ce biti suza 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Minići posvećeni Alonsovoj karijeri:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a4ErtpcooKQ[/youtube]
btw Na ovoj slici vozača iznad neko ih je užasno uslikao, pola Ricciarda i Leclerca se ne vidi...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a4ErtpcooKQ[/youtube]
btw Na ovoj slici vozača iznad neko ih je užasno uslikao, pola Ricciarda i Leclerca se ne vidi...
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
https://www.racefans.net/2018/11/26/alo ... -indy-500/
Alonso će voziti Daytonu 24h sa Cadillacom, Mclaren Racing će imati Chevyev motor.
@Vettel-Ferrari vjerovatno je Charlie slikao.
Sigurno su mu morali objasnit koji gumb da stisne na ekranu da slika
Alonso će voziti Daytonu 24h sa Cadillacom, Mclaren Racing će imati Chevyev motor.
@Vettel-Ferrari vjerovatno je Charlie slikao.
Sigurno su mu morali objasnit koji gumb da stisne na ekranu da slika

You should never underestimate the predictability of stupidity
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
caddy protiv acure, pa chevy protiv honde...jedan motiv više da gledam. :zlismajli:
caddy je za daytonu puno bolji izbor od lm p2 ligier gibsona što je vozio ove godine.
caddy je za daytonu puno bolji izbor od lm p2 ligier gibsona što je vozio ove godine.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
https://m.youtube.com/watch?v=dI-3DhDU_4c
Jedan , po mojem misljenju, od boljih videa sto sam pogledao u vezi s Alonsom

Jedan , po mojem misljenju, od boljih videa sto sam pogledao u vezi s Alonsom
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Vrhunski je lik editaAlonso king je napisao/la: 26.11.2018., 20:08 https://m.youtube.com/watch?v=dI-3DhDU_4c
Jedan , po mojem misljenju, od boljih videa sto sam pogledao u vezi s Alonsom![]()

Nije mi se činilo kad je tek objavio da se povlači, al sad mi izgleda ko da su svi barem malo tužni što odlazi.
BTW kako Zak izgovara "čripl kravn"

You should never underestimate the predictability of stupidity
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Ostao je u dobrim odnosima s McLarenom, a McLaren radi na novom bolidu za 2019., ove godine su odustali od razvoja. Čak i da bolid bude dobar i Renault smanji zaostatak za MB i SF, to neće i ne može biti pobjednički bolid. Ali, može imati potencijala. A onda još dolazi i James Key.
Da sumiram, ako bude kakve takve šanse da se s tim bolidom (ili njegovim nasljednikom koji koristi tehnologiju prethodnika) bori za naslov 2020. eto nam Alonsa natrag!

Da sumiram, ako bude kakve takve šanse da se s tim bolidom (ili njegovim nasljednikom koji koristi tehnologiju prethodnika) bori za naslov 2020. eto nam Alonsa natrag!

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Alonso se vraća na 24 sata Daytone s WTR Cadillacom!
https://twitter.com/alo_oficial/status/1067518845903089664 Suradnja s još jednim GM-ovim brandom uskoro bi također trebala biti potvrđena - riječ je naravno o Chevyju i nastupu na Indyju 500.
Alonso nimalo ne miruje u F1 mirovini, 14 sati nakon oproštaja od F1 u Abu Dhabiju je u Bahreinu ponovo sjeo u F1 bolid
Nakon toga je odradio ranije najavljenu zamjenu vozila s Jimmiejem Johnsonom

Evo što je Fernando rekao o tom novom iskustvu:
https://www.motorsport.com/nascar-cup/n ... n/4305355/
O ikonskim scenama nakon VN Abu Dhabija:

https://twitter.com/alo_oficial/status/1067518845903089664 Suradnja s još jednim GM-ovim brandom uskoro bi također trebala biti potvrđena - riječ je naravno o Chevyju i nastupu na Indyju 500.
Alonso nimalo ne miruje u F1 mirovini, 14 sati nakon oproštaja od F1 u Abu Dhabiju je u Bahreinu ponovo sjeo u F1 bolid

Nakon toga je odradio ranije najavljenu zamjenu vozila s Jimmiejem Johnsonom

Evo što je Fernando rekao o tom novom iskustvu:
https://www.motorsport.com/nascar-cup/n ... n/4305355/
O ikonskim scenama nakon VN Abu Dhabija:
https://twitter.com/alo_oficial/status/1066752918731272193 I za kraj: apsolutni dokaz da je Alonso istinska ikona"That in-lap was improvised actually because it was not planned in advance," explained the Spaniard. "I saw them doing doughnuts in Turn 8 so I caught up with the leaders and then one of the cars was on the left and one on the right and they went like that all the way to the start finish line."
"I am very thankful to them for the nice gesture and it was nice to celebrate at the chequered flag. I still need a couple of days to see and digest things. There have been a lot of things that were prepared for me with the team, Liberty and Formula 1, but I didn’t have any time to myself."
"Every time I was in the room I could see on my telephone that there were hundreds and hundreds of messages, but every time I sat down in the chair, someone knocked on the door and told me to go out to see another new person. So I have had no time yesterday evening and this morning, and I need a bit of time to myself and realise the magic weekend that I had."