Alboreto (RIP) i Piquet ostaju bez goriva odmah nakon prolaska kroz cilj.
Pridružio im se i Hesnault.
VN Evrope 1984.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SlrHKRMt8U8[/youtube]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nama Ferraristima ko da nije dosta gubljena u sadašnjosti, toliki smo mazohisti da se moramo prisjećati svih većih failova unazad xy godina po portalima i YT-u nakon svakog gubitka naslova.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ne bih rekao da je ovo bila greška Ferrarija. Jednostavno se tako stvari odvile. Oni su se borili i protiv Webbera, koji je vodio u prvenstvu. I pobijedili su ga. Druga je stvar što je i Vettel bio u igri, i što su im drugi timovi poremetili planove...
CrashOverride je napisao/la: 14.11.2018., 17:27
Kakav zajeb.. Jednostavno moras imat pravu masineriju iza sebe da osvojis naslov.. Ovakve odluke pitwalla te samo pokopaju..
Ah, jbga, pokrivali su Webbera, kao što reče @Pastor.
Koliko god mi i nije drag šteta što nije uzeo barem jednu titulu. Ili 2010 ili dvije godine poslije.
BTW, @Pastore, i meni je taj zadovoljno-cinično-mučko-provokatorski smješak zapao za oko
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Đe me nađe s ovom temom. Ja bi poslao u pustinju UAE Alonsa, Domenicalija i Montezemola. Još u Abu Dhabiju su trebali razdužiti crvenu obleku da dalje ne sramote firmu. Kaj je najgore nikome nije pala dlaka s glave. Trebalo je još 4 godine da se ova trojica maknu.
Realistično gledano 2012. nije bila prilika, ali 2010. bi samo McLaren bio u stanju izgubiti (interesantno opet je tu bio Alonso).
Frantic je napisao/la: 23.05.2019., 14:58
Bilo je tada još gadosti, vjeruj mi.
Izguglaj malo slike bolida iz 70-ih pa ćeš vidjet.
A dobro ostale stvari su mi ok, i Brabham sa šest točkova i oni različiti aero detalji, jedino taj airbox kad su dizali, to je baš ružno. Lično su mi ružniji ovi iz 80ih do 87.-88. nego čudovišta 70ih
Tyrrell je imao 6 točkova
Među donjim slikama je i Ferrari.
Sve je iz 70-ih