Ima dozu naivnosti, nestručnosti i slično,..... ali ovdje se može naći i jedna vrsta objektivnosti ( u ovom članku što sam ja postao ), koju mi na neki način gubimo, jer smo totalno u F1, i onda su nam ovakvi članci smiješni. Treba nekada i to pročitati, onako za relax i ,.........
Evo, ovdje gdje piše o Landu Norissu za 2019., vidi se da autor članka Ivan Janković ne zna da postoji opcija da Lando za 2019.-u završi i u STR, zbog James Key opcije. Dobro, u igri je i Stoffel za STR u 2019. ali to su špekulacije koje autor članka očito ne poznaje,........ ili ne pridaje neku važnost tim nagađanjima,.......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Bio neki "umfal" & čitam ...
"zaprimili dojavu tek nakon što su ozlijeđeni prevezeni u bolnicu kako bi počistili gorivo koje je iscurilo iz automobila. "
Čekaj zar to nije krađa autorskih prava? Ne razumijem se u taj segment kako se to kod nas brani ili je c/p dozvoljen bez kontaktiranja autora da se koristi njihovim radom.
Mislim da nije nekakav autorski tekst da bi se smatralo krađom autorskih prava. Vijest je vijest, a to što su prepisali od riječi do riječi je samo pokazatelj bezobrazluka i lijenosti dotičnog lika koji je prepisao.
Kao autorska djela nisu zaštićene
- dnevne novosti i druge vijesti koje imaju karakter obične medijske informacije.
Ali koliko vidim ukoliko je blog onda spada pod zaštitu autorskih prava.
Nisam stručnjak bolje da neki pravnik to objasni nama laicima.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run