@MichaelSchumacher
Evo ti svježa slika felgi iz Meksika.
Vide se bijele fleke od silikona iste kao i na onoj gore fotki...znači to je to. Koristili su silikon da bi začepili rupe u Austinu.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Čestitki sivoj velesili motosporta i automobilizma uopće
Stvarno zavidno društvo, dva peterostruka prvaka i dva ljuta protivnika tih prvaka u svoje vrijeme I Bottas koji vjerojatno ni sam ne može vjerovati da se među njima našao
Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.11.2018., 12:40
Stvarno zavidno društvo, dva peterostruka prvaka i dva ljuta protivnika tih prvaka u svoje vrijeme I Bottas koji vjerojatno ni sam ne može vjerovati da se među njima našao
Pa dobro sad ...
Ipak je osvojio 6 PP. Nije je baš malo ...
Slažem se da nekako odudara od ove četvorice.
Nadam se da će dokazati kvalitet u slijedećoj sezoni.
Ne broji se, znam da je netko relevantan na twitteru napisao da Schumacher upravo zbog tog u Monacu nije na toj listi, odnosno da nije dobio kaznu da bi bio.
Naravno da se ne broji....
To nije bio PP, na žalost.
Šteta tako jebačkog kruga, sa 43,5 godine na leđima i u 4. bolidu po kvaliteti/brzini na gridu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Siguran sam da Mick nema potpisan ugovor ni sa jednom stranom (mislim na Mercedes i Ferrari). Ima menadžericu koja se brinula i o Michaelovoj karijeri. Ne vjerujem da je dozvolila da neko od ove dvije strane "posjeduje" momka, kao što je to bio slučaj sa Oconom ili Wehrleinom. Zato se Mick nekada pojavljuje u Ferrarijevoj garaži, a nekad u Mercedesovoj. I tako ima sva vrata otvorena. A kad dođe vrijeme sam će odličiti šta je bolje za njega.