Dobar je.
Nije ko prošlogodišnji (inače, meni je to najbolji dosad), ali je dobar.
Možda Ferrari bude imao dobru trku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Razlika je 55 bodova u korist Mercedesa. Ako Ferrari osvoji 1-2, a Merc 3-4, to neće biti dovoljno. 1-2 = 43 boda, 3-4 = 27 bodova. Dakle potrebno je da se netko još ubaci između Ferrarija i Mercedesa ili da neki Merc odustane.... Uglavnom - teško, jako teško.
Ferrari team principal Maurizio Arrivabene has struck out over “false rumours” concerning the future of his technical director Mattia Binotto, saying they are designed to “create instability” at the Scuderia. https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... zz7CRaYTgY
senna66 je napisao/la: 04.11.2018., 19:20
Ferrari team principal Maurizio Arrivabene has struck out over “false rumours” concerning the future of his technical director Mattia Binotto, saying they are designed to “create instability” at the Scuderia. https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... zz7CRaYTgY
Ako Binotto ode na odmor na kraju sezone, bojim se da je to to.
Ja se ipak nadam da neće otići.
Imam osjećaj da bi Ferrariju trebale bar još dvije sezone da bi se vratili pobjednički kolosjek.
Mercedesu, realno gledajući, on ne treba. Oni bi ga doveli samo da unazade konkurenciju.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne bih imao nista protiv da je Ferrari sređen kao Mercedes. Ali nije, zna se kakav je Hamilton kada ne ide sve kako bi trebalo. Seb stane iza ekipe kakvu god glupost Ferrari napravio. Kad bi išlo sve savršeno sa strane Ferrarija vjerujem da bi Hamilton odvozio slično kao ove sezone. Ali jbg....
Ne zanima više me tko će donijeti naslov Ferrariju, samo da napokon dođe.
Inače, to je majstorski PR potez. Počele su psihološke igre da se Vettel malo glođe u posezoni i da si misli jesu li mu namjestili pušku dogodine i već potpisali Hamiltona za 2020 ili 2021...