ako te zanima instant uspjeh onda f1 nije za tebeIceman je napisao/la: 21.10.2018., 22:48 Btw gledam Channel F1, puno ugodnije iskustvo.
Pogledao sam Vettelovu izjavu. Kaže da mu je već dosta odličnih spašavanja nakon što si uprska utrku.
Webber i Coultard komentiraju što se to trenutno događa sa Vettelom i njihov zaključak je da potonji nije zadovoljan sa stanjem/statusom/odnosom u momčadi.
Ha..... povezati nezadovoljstvo sa momčadi sa performansama na stazi se može, ali (jer uvijek ima ali) neka Webber kaže kako se njegov lajavi prijatelj nosio sa momčadi (za koju mnogi kažu da je bila u većem rasulu nego što je to danas), a ipak je performansama na stazi gurao tu momčad i više nego se očekivalo.
Alonso u 5 godina Ferrari ere nije imao toliko grešaka koliko Vettel u ovoj 2018. godini.
Ja ne znam što se sa Vettelom događa, ali ovo nisu performanse dostojne jednog višestrukog prvaka. Ovo je baš očajno za gledati.
Možda Ferrari stvarno nije okolina za njega. Očekivao sam njemačku stegu, njemačku učikovitost s njegove strane. Ja se stvarno pitam na što će izgledati sljedeća sezona ako Leclerc stvarno bude top gun.
Scuderia Ferrari
-
sandalovina
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ne znam kakve veze imaju greške na stazi sa stanjem u momčadi. Na stazi radiš svoj posao što da god se događalo van nje, a on to nije odradio, previše pogreški ove sezone. Stanje u momčadi ne mogu biti isprike za vozačeve greške i to je to.
Ako mu je ovo bila sezona pod pritiskom, što će mu tek biti sljedeća ako se Lec pokaze top gunom. Ako sljedeće godine ne uzme naslov to je to s pričom u Ferrariju...uvjeren sam u to.
Sebu je potreban reset. Jos uvijek vjerujem da on to može, ali lavovski posao ga ceka.
Ako mu je ovo bila sezona pod pritiskom, što će mu tek biti sljedeća ako se Lec pokaze top gunom. Ako sljedeće godine ne uzme naslov to je to s pričom u Ferrariju...uvjeren sam u to.
Sebu je potreban reset. Jos uvijek vjerujem da on to može, ali lavovski posao ga ceka.

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Često prebacujete raspravu na osobnu razinu kad nekog češka istina.sandalovina je napisao/la: 21.10.2018., 22:55ako te zanima instant uspjeh onda f1 nije za tebeIceman je napisao/la: 21.10.2018., 22:48 Btw gledam Channel F1, puno ugodnije iskustvo.
Pogledao sam Vettelovu izjavu. Kaže da mu je već dosta odličnih spašavanja nakon što si uprska utrku.
Webber i Coultard komentiraju što se to trenutno događa sa Vettelom i njihov zaključak je da potonji nije zadovoljan sa stanjem/statusom/odnosom u momčadi.
Ha..... povezati nezadovoljstvo sa momčadi sa performansama na stazi se može, ali (jer uvijek ima ali) neka Webber kaže kako se njegov lajavi prijatelj nosio sa momčadi (za koju mnogi kažu da je bila u većem rasulu nego što je to danas), a ipak je performansama na stazi gurao tu momčad i više nego se očekivalo.
Alonso u 5 godina Ferrari ere nije imao toliko grešaka koliko Vettel u ovoj 2018. godini.
Ja ne znam što se sa Vettelom događa, ali ovo nisu performanse dostojne jednog višestrukog prvaka. Ovo je baš očajno za gledati.
Možda Ferrari stvarno nije okolina za njega. Očekivao sam njemačku stegu, njemačku učikovitost s njegove strane. Ja se stvarno pitam na što će izgledati sljedeća sezona ako Leclerc stvarno bude top gun.
Rađe uživaj u pobijedi nego da se zamaraš što je ili nije za mene.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
slažem se. čim se malo više potrude oko postera, rezultati su tu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
e da, jel ja krivo cujem ili se sebu na radiu stalno obracaju sa: keep your head down...
ako je mislim stvarno, kao da je neki pas jebote ili sta ja znam. bas mi ruzno to zvuci. bas nekako kao da je vozac u toj momcadi samo tu jer tu mora biti i nista drugo... ja bi ih davno odjebo sa tim keep your head down... ako to krivo slusam vec par godina onda je.. ga ali sumnjam...
ako je mislim stvarno, kao da je neki pas jebote ili sta ja znam. bas mi ruzno to zvuci. bas nekako kao da je vozac u toj momcadi samo tu jer tu mora biti i nista drugo... ja bi ih davno odjebo sa tim keep your head down... ako to krivo slusam vec par godina onda je.. ga ali sumnjam...
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma to je normalno.zelot je napisao/la: 22.10.2018., 00:36 e da, jel ja krivo cujem ili se sebu na radiu stalno obracaju sa: keep your head down...
Više je u kontekstu "budi miran jer ovo je ključni dio utrke" ili u stilu "dobar posao, izdrži još malo".
Motivacijski...to je ok.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
ma kuzim ja to.. motivacijski i vise kao postapalica i slicno ali unatoc svemu meni je to ne primjereno.. stalno slusamo to kao da neki retard vozi...
nitko drugi to ne koristi osim ferraria. osobno im ne bi dozvolio to jer bi me jednostavno smetalo.. znam da nije zlonamjerno itd ali ipak... moze se motivirat na bezbroj drugih nacina a ne uvijek na jedan te isti i to najlosij valjda al ajde naviknuli smo vec...
nitko drugi to ne koristi osim ferraria. osobno im ne bi dozvolio to jer bi me jednostavno smetalo.. znam da nije zlonamjerno itd ali ipak... moze se motivirat na bezbroj drugih nacina a ne uvijek na jedan te isti i to najlosij valjda al ajde naviknuli smo vec...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prilično sam siguran da sam čuo i ostale inženjere da koriste taj izraz u komunikaciji s vozačima. Ne vidim tu ništa negativno, ja bih to interpretirao kao "ostani prizeman, samo nastavi tako".
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Cuje se to i kod drugih vozaca.. Samo ti je eto zapeo kod Vettela sinoc..
Fino Alla Fine
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
"Keep your head down" je poštapalica što se koristi još u karting terminologiji gdje doslovno vozači na većim ravnicama priljube kacigu uz volan da bi smanjili drag. Svi vozači su navikli na tu frazu.
You should never underestimate the predictability of stupidity
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Mogao bi Seb u mercedes kroz koju godinu , a Lewis u penziju.senna66 je napisao/la: 21.10.2018., 22:56 Ne znam kakve veze imaju greške na stazi sa stanjem u momčadi. Na stazi radiš svoj posao što da god se događalo van nje, a on to nije odradio, previše pogreški ove sezone. Stanje u momčadi ne mogu biti isprike za vozačeve greške i to je to.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://www.rmcmotori.com/single-post/2 ... lternativa
Navodno da Renault želi Allisona iz Mercedesa za slijedeću godinu...no ono za što stavljam ovaj link ovdje je zbog toga što je Mercedes zainteresiran znate u koga? Binotta...
Ej...ako se ovo dogodi. Mislim...neka ugase Scuderiu.
Znači nema titule do 2021. GARANTIRANO ode li Binotto u Mercedes.
Navodno da Renault želi Allisona iz Mercedesa za slijedeću godinu...no ono za što stavljam ovaj link ovdje je zbog toga što je Mercedes zainteresiran znate u koga? Binotta...
Ej...ako se ovo dogodi. Mislim...neka ugase Scuderiu.
Znači nema titule do 2021. GARANTIRANO ode li Binotto u Mercedes.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
Who's fucking rmcmotori? Ovo je još jedan od primjera koliko se Ferrari medijski terorise, ali bukvalno!
Hajde i to da se desi, do 2021 mu nema raditi u Mercedesu, pa ne znam jel isplativ toliko da se čeka i još da se masno plati? I btw koja bi budala pustila maticu ekipe u najveću konkurenciju?
Ugovori mehaničara isto tako nisu fleksibilni, pa da ih neko lako kupuje.
Jedino, ako se nije pojavio neki širi dijapazon ljudi koji mogu lako da zamjene Binotto-a, koji je isto tako izašao iz sesira. Ako ima neki genije, ovom nek je sretno, a Ferrari sasvim sigurno nije samo Binotto.
Sa ovoliko vijesti stece se dojam, kao da je Binotto neko razmaženo deriste i kao da jedva čeka da ide iz Ferrarija? A suština je da niko pojma nema sta se dešava u timu, pa se prave razni scenariji da se proda priča I sta god da se napiše uz loš rezultat Ferrarija ide savršeno.
Hajde i to da se desi, do 2021 mu nema raditi u Mercedesu, pa ne znam jel isplativ toliko da se čeka i još da se masno plati? I btw koja bi budala pustila maticu ekipe u najveću konkurenciju?
Ugovori mehaničara isto tako nisu fleksibilni, pa da ih neko lako kupuje.
Jedino, ako se nije pojavio neki širi dijapazon ljudi koji mogu lako da zamjene Binotto-a, koji je isto tako izašao iz sesira. Ako ima neki genije, ovom nek je sretno, a Ferrari sasvim sigurno nije samo Binotto.
Sa ovoliko vijesti stece se dojam, kao da je Binotto neko razmaženo deriste i kao da jedva čeka da ide iz Ferrarija? A suština je da niko pojma nema sta se dešava u timu, pa se prave razni scenariji da se proda priča I sta god da se napiše uz loš rezultat Ferrarija ide savršeno.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
vidjeh na forum-hr-u lini, valjda se radi o istoj osobi.Ferrari je napisao/la: 15.10.2018., 13:56 Ekipa u Maranellu se okupila ovaj vikend iako je bio jedini slobodan vikend za ekipu jer izgleda da je neki mladi inženjer iz Scuderie preminuo u noći između Petka i Subote...
http://www.sportfair.it/2018/10/f1-lutt ... 29118/amp/
Arrivabene:
"Friday night a young engineer from the Squadra Corse was missing. I was in the mountains around here, I left immediately. I arrived in Maranello and despite this being our only free weekend there was the whole team. Ferrari is like that. I do not have the Cavallino on my jacket, I have it here on my heart and so do all the people who work for this glorious stable ".
![]()
https://thejudge13.com/2018/10/24/the-r ... in-austin/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.